dinsdag 22 maart 2016

Scoupy uitgeprobeerd

Ik werd vorige week uitgenodigd voor een vriendin om met 'Scoupy' kennis te maken. Dit is een website waar je gratis en/of voordelig producten kan krijgen. Als ik lid werd, en een cashback aanvraag indiende voor een product dan kregen wij allebei 1 Euro extra uitgekeerd.

Dus ik dacht, lijkt me wel grappig. Ben lid geworden en kocht een potje appelstroop (favoriet bij mijn zoon). Hiervoor zou ik 1,23 Euro terugkrijgen, en dus nog 1 Euro extra. Totaal 2,23 Euro ontvangen dus.

Het werkt erg snel. Je kan via de website of via de app meedoen. Je maakt een foto van je kassabon. Let op -de hele kassabon- bij mij ging het de eerste keer ook fout omdat ik een stukje vergeten was. Dan krijg je heel snel een mailtje dat je aanvraag in behandeling wordt genomen. Een paar uur later is hij al geaccepteerd, en de volgende dag staat het al op je rekening. Scoupy, in een notendop.
Lekker snel en makkelijk. Momenteel staan er niet veel gratis producten meer op, tenzij je een kleine baby hebt of iemand ermee kent. Wel staan er aanbiedingen om dingen goedkoop te proberen, shampoo, chocola, drop etc.

Wil je ook lid worden en heb je belangstelling voor die extra euro korting? Stuur me dan even een mailtje: mama moneywize @ gmail .com (zonder de spaties!) Dan kan ik je de link met de uitnodiging sturen.

7 opmerkingen:

 1. Bedankt voor de reminder, ik wil de appelstroop ook nog gaan halen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Volgens mij is deze nu verlopen.. Maar weet niet zeker. Zou het even checken!

   Verwijderen
  2. Die was idd binnen 2 dagen helemaal op :)
   Beetje besparen op een leuke manier!

   Verwijderen
  3. Ik zal je vandaag per mail de link sturen

   Verwijderen
 2. Stuur ons dan ook maar een mailtje, eens kijken of 't wat is!

  contact a t meneerenmevrouw punt com ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk! Gestuurd. Je krijgt een mail met uitnodiging. Als je uiteindelijk met een ander mailadres registreert werkt de korting helaas niet.

   Verwijderen

Leuk dat je reageert!