dinsdag 10 oktober 2017

Hoe houd ik geld over? Mijn 35+ persoonlijke bespaartips

Feit: een gezin heeft heel wat nodig. Een gezin hebben kost je veel eten, kleding en andere spullen.

Kinderen kosten geld. Voor kinderopvang, voor de eigenbijdrage op school, overblijfgeld, zwemles, eventuele andere bezigheden. Al die dingen zijn logisch en ook oké. Ik zorg graag goed voor mijn kinderen.

Toch willen wij graag geld overhouden voor de aflossing van onze hypotheekschuld, en voor een goede toekomst. We willen ook graag de mogelijkheid hebben om mensen te helpen als ze het nodig hebben, of gewoon zomaar iets te kunnen geven uit liefde. Dus we letten op onze centen. Niet op een vrekkige manier, maar op een verstandige manier.


Hoe zorgen wij dat we elke maand geld overhouden?

  1. We hebben geen schulden behalve de hypotheek. Studieschuld is al afgelost
  2. Na ons trouwen zijn we lang op 'studenten-niveau' blijven leven, het overschot losten we af op de hypotheek.
  3. Oude auto, lage aanschafprijs en redelijk lage maandlasten.
  4. Kinderen rijden op gratis fietsen, of tweedehands.
  5. Veel kinderkleding is tweedehands.
  6. Schoenen voor kinderen koop ik in de sale.
  7. Volwassen kledingbudget zit verwerkt in onze maandelijkse toelage. Deze is niet zo hoog.
  8. Speelgoed is een mix van nieuw en tweedehands. Meestal krijgen ze het op hun verjaardag.
  9. Luiers van de Lidl.
  10. Wasbare wattenschijfjes en wasbare billendoekjes (ook goed voor de afvalberg!). 
  11. Uitjes doen we niet zo vaak. Maar wel vaak genoeg (het leven mag ook leuk zijn).
  12. Altijd kortingsbonnen zoeken voor uitjes. Internet staat vol aanbiedingen.
  13. Nieuwe huisraad nodig? Rondvragen werkt goed, of de weggeefhoek in de gaten houden. Nieuw kopen we ook, maar we kijken wel naar prijs-kwaliteit.
  14. De verwarming staat overdag op 18,5 graden, en in de avond op 19,5 graden. (Vroeger 20 of 21)
  15. Verwarming staat alleen aan in badkamer, woonkamer/keuken en gang.
  16. We eten weinig vlees en gebruiken geen pakjes voor het avondeten.
  17. Groente snijden we zelf, fruit ook. Eten met de seizoenen mee. Dit alles scheelt boodschappengeld.
  18. Wijn, bier of sapjes drinken we alleen met visite. Zelf drinken we water, koffie en thee.
  19. Weinig snacks, goed voor de lijn en je portemonnee.
  20. Koekjes zijn simpel, ‘snacks’ voor school zijn fruit of groente. Geen pakjes of verpakte dingen.
  21. Toetje is yoghurt, tenzij er visite is.
  22. Kinderen drinken alleen water, dat willen ze zelf. De jongste soms limonade.
  23. Kinderen zitten op zwemles, niet de duurste. Verder geen sport of betaalde activiteit.
  24. Gratis meedoen met naschoolse sport.
  25. Vakantie doen we low-budget, we blijven binnen ons vakantiegeld en soms er nog onder omdat we het geld willen gebruiken voor bijvoorbeeld een aflossing.
  26. Elk jaar stappen we over van energieleverancier, zorgverzekering.
  27. We zijn niet over-verzekerd.
  28. Een Sim only abonnement voor telefoon kost 9 Euro per maand. (andere gsm is werktelefoon)
  29. We hebben geen tv en geen tv abonnement. Dit scheelt aanschafprijs, stroomkosten en abonnementsgeld. We kijken soms iets op de laptop, we mogen netflix van een familielid gebruiken.
  30. Zuinig met elektriciteit, lampen uit, wassen met volle trommel.
  31. Hoewel de bank niet meer onze smaak is, na 9 jaar, is hij nog wel goed dus gebruiken we hem.
  32. We verkopen dingen die we niet meer nodig hebben. Speelgoed, merkkleding, boeken en cd's.
  33. We geven ook graag dingen weg, daardoor krijgen we ook vaak dingen terug (denk ik).
  34. Ons huis staat niet vol met frutsels, de kussenhoesjes wijzigen niet per seizoen. Ik hoef dus ook niets daarvoor aan te schaffen. (Ik verander wel dingen, maar meestal met gesloten beurs)
  35. Luxere badschuim, of een mooie tas vraag ik voor m'n verjaardag. Dat koop ik niet zomaar.
  36. Vaatwastabletten (lidl) halveren. Toch 100% schoon.
  37. We hebben gekozen voor rentemiddeling op onze hypotheek: lagere lasten

Ik vergeet vast nog een hoop tips. Welke dingen doe jij om elke maand geld over te houden?

94 opmerkingen:

  1. Mooie lijst! Mijn favoriet staat er niet expliciet tussen (maar doe je vast wel): zo veel mogelijk fietsen in plaats van met de auto of het ov.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. slim! Fietsen is altijd goed. Of lopen, helpt ook.

      Verwijderen
    2. BESTE LENINGEN VAN LENDINGTREE INC.

      Dit is goed nieuws van LendingTree inc, we bieden alle soorten leningen om aan uw gewenste wensen te voldoen. Of het nu gaat om een ​​lening om een ​​nieuw bedrijf te starten, een auto te kopen, een huis te kopen, nieuwe machines te kopen of uw schulden af ​​te lossen. Ik ben blij dat LendingTree, de meest vertrouwde online leningmaatschappij, hier is om te helpen. Neem contact met ons op via e-mail op (lendingtreegroupinc@gmail.com).

      Grote of onverwachte uitgaven kunnen bij iedereen mislopen. Een persoonlijke lening krijgen voor onverwachte financiële problemen kan moeilijk zijn, zelfs zonder slechte kredietwaardigheid. Waar kunt u terecht als u een lening nodig heeft in Griekenland, Polen en Nederland? Het antwoord is de kredietverstrekker LendingTree, via (lendingtreegroupinc@gmail.com).

      Wanneer onverwachte regenval tijdens uw parade kost, laat LendingTree inc u helpen om dekking te vinden. Een persoonlijke lening kan de oplossing zijn om te voorkomen dat u overweldigd raakt wanneer de dagelijkse kosten van levensonderhoud beginnen op te lopen. Maar als u enkele minpunten op uw krediet heeft staan, kan het moeilijk zijn om het leningproduct te vinden dat u nodig heeft.

      Een lening krijgen via LendingTree inc is extreem snel en gemakkelijk. Of het nu gaat om een ​​persoonlijke lening, een autolening of een snelle lening, ons doel is om de beste online lening op de markt te zijn. De reden waarom u een lening afsluit, is geheel aan u. We vragen je niet om ons je leven te vertellen, maar we willen je helpen te bereiken wat je wilt.


      Neem vandaag nog contact met ons op via.

      E-mailadres: (lendingtreegroupinc@gmail.com)

      E-mailadres: (lending-tree@outlook.com)

      Website: www.lendingtree.com

      WhatsApp: +1 (213) 419 2419

      Ga voor meer informatie naar (https://en.m.wikipedia.org/wiki/LendingTree)

      Verwijderen
    3. Ik wil de heer Dalton waarderen omdat hij mij een lening heeft gegeven ter waarde van 43000 EUR. als u vandaag een dringende lening nodig heeft, laat u dan niet oplichten en vraag een echte lening aan via email: diamondloans24@yahoo.com whatsapp: +16613814014

      Verwijderen

    4. Ik wil de heer Dalton waarderen omdat hij mij een lening heeft gegeven ter waarde van 43000 EUR. als u vandaag een dringende lening nodig heeft, laat u dan niet oplichten en vraag een echte lening aan via email: diamondloans24@yahoo.com whatsapp: +16613814014

      Verwijderen
    5. Ik wil de heer leroy waarderen omdat hij mij een lening heeft gegeven ter waarde van 43000 EUR. als u vandaag een dringende lening nodig heeft, laat u dan niet oplichten en vraag een echte lening aan via email: diamondloans24@yahoo.com whatsapp: +16613814014

      Verwijderen
    6. Ik wil de heer leroy bedanken voor het geven van een lening. Ik heb een getuigenis gevonden van hoe een vriend een lening kreeg van dalton en ik vroeg om een ​​lening en kreeg mijn lening. Als u vandaag een dringende lening nodig hebt, vermijd dan internetfraudeurs om legitieme leningen via e-mail aan te vragen; diamondloans24@yahoo.com whatsapp; +16613814014

      Verwijderen
    7. ik wil de heer leroy van diamondloans company bedanken voor het geven van een lening als u vandaag een echte lening nodig heeft, neem dan contact op met het bedrijf via e-mail: diamondloaans24@yahoo.com whatsapp: +16613814014

      Verwijderen

    8. Ik wil de heer Dalton waarderen omdat hij mij een lening heeft gegeven ter waarde van 43000 EUR. als u vandaag een dringende lening nodig heeft, laat u dan niet oplichten en vraag een echte lening aan via email: diamondloans24@yahoo.com

      Verwijderen
  2. 1 auto ipv 2 al mis ik m regelmatig dat ik denk oh wat zou t nu fijn zijn als ik daar en daar even heen kon (naar mn schoonmoeder die is afgekeurd dus thuis is, naar mn schoonzus, knutselspullen halen voor mn werk als gastouder bij de action ipv online bestelen uberhaupt eens naar een winkel ipv online bestellen.. naar mn zusje dr nieuwe huis kijken etc... )

    thermostaat bespaar ik niet op, ga niet mer paarse vingers zitten blauwbekken in huis dus die staat op 21.

    2e hands bakfiets ipv nieuw, 2e hands kinderstoelen voor de opvang ipv nieuw, veel mp daar eerst kijken vor we nieuw kopen als we toch graag iets willen hebben.

    ehm vast nog wel meer. veel koffie, thee, water idd, kids limonade. soms wel bewust pakjes oid of soort danoontje toetjes omdat de grote pakken vaak weggaan door te lang open staan.. ook zonde.

    2e hands fietsen idd
    zelf koken ipv uit eten of bestellen
    ehm veel dingen gaan zo ongemerkt... :p

    en uiteraard beide werken om zo inkomen te hebben. man veel overuren en ik werk ook zo goed als fulltime (thuis als gastouder)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Klopt, heel veel dingen gaan ongemerkt. Daarom maakte ik er maar eens een lijstje van. Zo bleken er toch nog best wat dingen te zijn. haha.

      Verwijderen

    2. Ik wil de heer Dalton waarderen omdat hij mij een lening heeft gegeven ter waarde van 43000 EUR. als u vandaag een dringende lening nodig heeft, laat u dan niet oplichten en vraag een echte lening aan via email: diamondloans24@yahoo.com whatsapp: +16613814014

      Verwijderen
  3. Mooie lijst en herkenbaar. Het blijft zoeken naar een balans merk ik zelf. Tussen niets uitgeven en tussen gericht investeringen doen (als uitersten).

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik heb ooit een afvertentie gezien voor een kapperscursus voor 100 euro. Die verdien je snel terug met kinderen. Ik knip het haar van mijn zoontje al 13 jaar zelf (zonder cursus ☺)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat ik voor tips heb:
    - boodschappen budget vaststellen en dit contant pinnen per week. Op is op.
    - weekmenu maken.

    Wij hebben een budget voor boodschappen /verzorgingsproducten /luiers en flesvoeding /kattenvoer en schoonmaakmiddelen van 100 euro per week. Dit is ook met koopzegels erbij.

    Zie hoe het ons verloopt op mijn blog https://bespaarcentje.home.blog

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hallo allemaal, ik ben super enthousiast vandaag. Ik zag opmerkingen van mensen die al een lening van LAPO MICRO FINANCE hadden ontvangen en toen besloot ik me aan te melden op basis van hun aanbevelingen en slechts enkele uren geleden bevestigde ik een totaalbedrag van eur 50.000 euro dat ik op mijn eigen bankrekening had aangevraagd. Dit is echt geweldig nieuws en ik adviseer iedereen die een echte lening nodig heeft om een aanvraag in te dienen via hun e-mail: lapofunding960@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hallo en welkom bij Spotcap Global Loan Services, mijn naam is Claudia Klein, ik ben een geldschieter en ook een leningadviseur.

    Heeft u dringend financiële versterking nodig? heb je een lening nodig voor verschillende doeleinden? als uw antwoord ja is, zal ik u adviseren contact op te nemen met mijn bedrijf via | spotcapglobalservices@gmail.com | of stuur ons een bericht op WhatsApp: +4915758108767 | en binnen 24 uur een lening op uw rekening hebben, omdat we uitstekende leendiensten over de hele wereld bieden.

    We bieden allerlei soorten leendiensten aan (persoonlijke lening, zakelijke lening en nog veel meer), we bieden zowel langlopende als kortlopende leningen aan en u kunt ook tot 15 miljoen euro lenen. Mijn bedrijf helpt u bij het bereiken van verschillende doelen met een breed scala aan leenproducten.

    We weten dat het verkrijgen van een legitieme lening altijd een groot probleem is geweest Voor mensen die een financieel probleem hebben en er een oplossing voor nodig hebben, vinden veel mensen het zo moeilijk om een ​​lening met eigen vermogen van hun lokale banken of andere financiële instellingen te krijgen vanwege hoge rente tarief, onvoldoende onderpand, verhouding schuld / inkomen, lage credit score of andere redenen.

    Geen wachttijden of stressvolle bankbezoeken meer. Onze service is 24/7 beschikbaar - u kunt een lening krijgen en uw transacties voltooien waar en wanneer u die nodig heeft.

    Wij bieden 24-uurs lening van wereldklasse. Voor vragen / vragen? - Stuur een e-mail naar | spotcapglobalservices@gmail.com | of stuur ons een bericht op WhatsApp: +4915758108767 | & Ontvang in een oogwenk een reactie.

    Uw familie, vrienden en collega's hoeven niet te weten dat u weinig geld heeft, schrijf ons gewoon en u ontvangt een lening.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Heeft u een snelle lening nodig om uw rekeningen te betalen of een bedrijf te starten. wij bieden een snelle lening tegen een betaalbare rente van 2%. Neem contact met ons op voor uw directe lening. lapofunding960@gmail.com
    Whatsapp +1 (254) 354-4300

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Heeft u een snelle lening nodig om uw rekeningen te betalen of een bedrijf te starten. wij bieden een snelle lening tegen een betaalbare rente van 2%. Neem contact met ons op voor uw directe lening. lapofunding960@gmail.com
    Whatsapp +1 (254) 354-4300

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hallo allemaal, ik ben super opgewonden vandaag. Ik zag opmerkingen van mensen die al een lening hadden ontvangen van Sabinehelps@gmail.com en toen besloot ik me aan te melden op basis van hun aanbevelingen. Een paar uur geleden bevestigde ik in totaal 10.000 euro die ik van mijn eigen bankrekening had gevraagd. Dit is echt geweldig nieuws, en ik raad iedereen die een echte lening nodig heeft aan om een aanvraag in te dienen via e-mail: sabinhelps@gmail.com of whatsapp haar op +79267494861.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hallo en welkom bij Spotlight Global Loan Services, mijn naam is Claudia Klein, ik ben een geldschieter en ook een kredietadviseur.

    Heeft u dringend financiële versterking nodig? Heeft u een lening nodig voor verschillende doeleinden? als uw antwoord ja is, zal ik u adviseren contact op te nemen met mijn bedrijf via | spotlightglobalservices@gmail.com | of stuur ons een bericht op WhatsApp: +4915758108767 | en binnen 24 uur een lening op uw rekening hebben, omdat we uitstekende leendiensten over de hele wereld bieden.

    We bieden allerlei soorten leendiensten aan (persoonlijke lening, zakelijke lening en nog veel meer), we bieden zowel langlopende als kortlopende leningen aan. Mijn bedrijf helpt u met een breed scala aan leenproducten verschillende doelen te bereiken.

    We weten dat het verkrijgen van een legitieme lening altijd een groot probleem is geweest Voor mensen die een financieel probleem hebben en er een oplossing voor nodig hebben, vinden veel mensen het zo moeilijk om een ​​lening met eigen vermogen te krijgen van hun lokale banken of andere financiële instellingen vanwege hoge rente tarief, onvoldoende onderpand, verhouding schuld / inkomen, lage credit score of andere redenen.

    Geen wachttijden of stressvolle bankbezoeken meer. Onze service is 24/7 beschikbaar - u kunt een lening krijgen en uw transacties voltooien waar en wanneer u die nodig heeft.

    Wij bieden 24-uurs lening van wereldklasse. Voor vragen / vragen? - Stuur een e-mail naar | spotlightglobalservices@gmail.com | of stuur ons een bericht op WhatsApp: +4915758108767 | & Ontvang in een oogwenk een reactie.

    Uw familie, vrienden en collega's hoeven niet te weten dat u weinig geld heeft, schrijf ons gewoon en u ontvangt een lening.

    Je financiële vrijheid ligt in jouw handen!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Hallo allemaal, ik ben super opgewonden vandaag. Ik zag opmerkingen van mensen die al een lening hadden ontvangen van Sabinehelps@gmail.com en toen besloot ik me aan te melden op basis van hun aanbevelingen. Een paar uur geleden bevestigde ik in totaal 10.000 euro die ik van mijn eigen bankrekening had gevraagd. Dit is echt geweldig nieuws, en ik adviseer iedereen die een echte lening nodig heeft om een aanvraag in te dienen via e-mail: sabinhelps@gmail.com of whatsapp haar op + 79267494861.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Snelle lening in minder dan 24 uur. We informeren het grote publiek dat we een lening aanbieden van € 2000 tot € 50 miljoen euro met een rentepercentage van 3%. gegarandeerd, getest en betrouwbaar, onmiddellijke beslissing van een directe geldschieter. Betaaldagleningen of leningen op afbetaling zonder harde kredietcontrole. Bezoek ons vandaag nog!
    E-mail ( bailiegiffordmoney@gmail.com )

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Snelle lening in minder dan 24 uur. We informeren het grote publiek dat we een lening aanbieden van € 2000 tot € 50 miljoen euro met een rentepercentage van 3%. gegarandeerd, getest en betrouwbaar, onmiddellijke beslissing van een directe geldschieter. Betaaldagleningen of leningen op afbetaling zonder harde kredietcontrole. Bezoek ons vandaag nog!
    E-mail ( bailiegiffordmoney@gmail.com )

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik wil de heer leroy waarderen omdat hij mij een lening heeft gegeven ter waarde van 43000 EUR. als u vandaag een dringende lening nodig heeft, laat u dan niet oplichten en vraag een echte lening aan via email: diamondloans24@yahoo.com whatsapp: +16613814014

      Verwijderen
  15. Hallo, heeft u een dringende lening nodig?
    Ik ben Susan Benson. Ik ben een geldschieter en ook een financieel adviseur.

    Heeft u een lening nodig om een ​​bedrijf te starten, een project af te ronden, een huis of auto te kopen, of heeft u een lening nodig om andere persoonlijke redenen? als uw antwoord ja is, wil ik dat u contact opneemt met mijn bedrijf. We verlenen allerlei soorten leendiensten, zowel gedekte als ongedekte leningen. Als je dit aan het lezen bent en je weet dat je financiële ondersteuning nodig hebt, kun je ons gewoon schrijven via e-mail: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com of ons rechtstreeks op WhatsApp sturen via: +447903159998 en ontvang direct een reactie.

    Wij zijn een uitgebreide financiële dienstverlener en we zijn toegewijd om u te helpen uw financiële doelstellingen op lange en korte termijn te verbeteren, omdat uw financiële stabiliteit ons uiteindelijke doel is.

    Kenmerken en voordelen;
    * Gemak - U kunt altijd en overal een lening aanvragen.
    * Flexibel bedrag - u beslist hoeveel u wilt lenen.
    * Snelle directe financiering - Ontvang uw lening binnen 24 uur na goedkeuring.
    * Flexibel rentepercentage van 3%.
    * Hoge goedkeuringspercentages
    * U krijgt de kans om de terugbetalingsdatum te selecteren, wekelijks, maandelijks of jaarlijks voor een periode van 1-30 jaar.
    * Eenvoudige online applicatie.
    * Persoonlijke begeleiding en expertise.
    * Geen verborgen kosten

    Veel mensen worden geconfronteerd met vroegtijdige financiële uitdagingen en ze vinden het om de een of andere reden zo moeilijk om een ​​lening te krijgen bij hun lokale banken of andere financiële instellingen.

    Als u echt een oplossing voor uw financiën nodig heeft, schrijf dan naar mijn bedrijf en wij zullen u helpen met een lening. We hebben talloze individuen en organisaties geholpen die over de hele wereld in financiële moeilijkheden verkeerden. Wanneer u bij ons solliciteert, solliciteert u bij een vertrouwd bedrijf dat om uw financiële behoeften geeft. Onze hoogste prioriteit is uw financiële stabiliteit en er wordt voor u gezorgd tijdens het hele proces.

    Voor meer informatie over ons kredietaanbod kunt u ons uw kredietaanvraag sturen via:
    E-mail: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com OF;
    WhatsApp: +447903159998

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Ben je een zakenman of -vrouw? Zit u in een financiële puinhoop of heeft u geld nodig om een eigen bedrijf te starten? Moet u hun schulden aflossen of uw rekeningen afbetalen of een mooi bedrijf beginnen? Heeft u een lage kredietscore en zult u het moeilijk vinden om een kapitaallening te krijgen van lokale banken / andere financiële instellingen? Je hebt één lening of financiering nodig om welke reden dan ook, zoals: e-mail: sabinhelps@gmail.com of whatsapp op +79267494861

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Hallo allemaal. Ik zag opmerkingen van mensen die hun lening al van Sabine-leningen hadden gekregen en toen besloot ik een aanvraag in te dienen onder hun aanbevelingen en slechts een paar uur geleden bevestigde ik op mijn eigen persoonlijke bankrekening een totaalbedrag van 25.000 euro waar ik om had gevraagd. Dit is echt geweldig nieuws en ik adviseer iedereen die een echte lening nodig heeft om een aanvraag in te dienen via hun e-mail (sabinhelps@gmail.com of whatsapp +79267494861) Ik ben nu blij dat ik de lening heb gekregen waar ik om heb gevraagd

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Sky Wealth Loan Firm, we verstrekken leningen tegen een rentetarief van 3%.

    Goedendag meneer / mevrouw.

    Wij zijn een particulier bedrijf en we bieden leningen tegen lage rentetarieven bij het bepalen van het bedrag van de lening tussen 100 miljoen leningsvoorzieningen van 1.000 euro lening voor bedrijfsontwikkeling: concurrentievermogen voorsprong / bedrijfsuitbreiding.

    (Whatsapp-nummer: +79652625435)

    We bieden verschillende soorten leningen aan
    * Persoonlijke leningen (beveiligd en onbeveiligd)
    * Zakelijke leningen (beveiligd en onbeveiligd)
    * Consolidatielening

    Geen kosten vooraf

    Wij danken u dat u de tijd heeft genomen om deze advertentie te lezen. Voor meer informatie en vragen kunt u ons vandaag nog een e-mail sturen

    skywealthloanfirm@gmail.com
    skywealthloanfirm@gmail.com
    skywealthloanfirm@gmail.com

    Mevrouw Mary Mason.

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Ik wil Karin Sabine leningen voor mij een lening van € 7.000 waarderen. als je een dringende lening nodig hebt, voorkom dan dat je wordt opgelicht door nep-geldschieters en solliciteer via een echte leningfirma per e-mail sabinhelps@gmail.com whatsapp +79267494861

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Hallo allemaal, ik ben super opgewonden vandaag. Ik zag reacties van mensen die al een lening hadden gekregen van Sabinhelps@gmail.com en toen besloot ik me aan te melden op basis van hun aanbevelingen. Een paar uur geleden bevestigde ik in totaal 10.000 euro die ik van mijn eigen bankrekening had aangevraagd. Dit is echt geweldig nieuws, en ik raad iedereen die een echte lening nodig heeft aan om een aanvraag in te dienen via e-mail: sabinhelps@gmail.com of whatsapp haar op +79267494861.

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Hallo Dame & Heren, Heeft u financiële hulp nodig? Ik ben Susan Benson. Ik ben een geldschieter en ook een financieel adviseur.

    Heeft u een zakelijke lening, persoonlijke lening, hypotheeklening of een lening nodig om uw project te realiseren? als uw antwoord ja is, raad ik u aan contact op te nemen met mijn kantoor. We verlenen allerlei soorten leendiensten, waaronder langlopende en kortlopende leningen. Voor meer info, schrijf ons via e-mail: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) of stuur me een bericht rechtstreeks op WhatsApp via: +447903159998 en ontvang direct een reactie.

    Wij zijn een uitgebreide financiële dienstverlener en we zijn toegewijd om u te helpen bij het verbeteren van uw financiële doelstellingen op korte en lange termijn. Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van gestructureerde financieringsoplossingen aan individuen en bedrijven op de meest effectieve en snelste manier.

    Hier zijn enkele redenen waarom u contact met ons zou moeten opnemen voor een lening;
    * Gemak - U kunt altijd en overal een lening aanvragen.
    * Flexibel bedrag - u beslist hoeveel u wilt lenen.
    * Snelle directe financiering - Ontvang uw lening binnen 24 uur na goedkeuring.
    * Flexibel rentepercentage van 3%.
    * Hoge goedkeuringspercentages
    * Flexibele terugbetaling - u krijgt de kans om de terugbetalingsdatum te kiezen, wekelijks, maandelijks of jaarlijks voor een periode van 1-30 jaar.
    * Eenvoudige online applicatie.
    * Persoonlijke begeleiding en expertise.
    * Geen verborgen kosten

    Loop een kans niet mis door gebrek aan geld. Neem nu contact op met mijn bedrijf, we kunnen u helpen met een lening omdat we talloze individuen en organisaties hebben geholpen die over de hele wereld in financiële moeilijkheden zijn gekomen

    Voor meer informatie over ons leningsaanbod kunt u ons uw leningsaanvraag sturen via:
    E-mail: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
    WhatsApp: +447903159998

    Tussenpersonen / Consultants / Makelaars zijn welkom om hun klanten mee te brengen en zijn 100% beschermd. In alle vertrouwen werken we samen voor de voordelen van alle betrokken partijen.

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Mijn naam is Sharon Petit Homme. Ik kom uit Amsterdam, Nederland. Ik wil deze korte tijd gebruiken om online te gaan. Als u een echte en legitieme lening nodig heeft, is johnsonloanfirm het bedrijf dat u moet aanvragen. Ik ben verraden door 2 bedrijven. een lening aangevraagd bij Johnsonloanfirm was het derde bedrijf waarop ik solliciteerde. Ik ontving mijn lening van johnsonloanfirm in minder dan 8 uur, vertelde het bedrijf me. Iedereen die een online lening nodig heeft zonder te worden opgelicht, meldt zich bij johnsonloanfirm. Wees gerust dat u tevreden zult zijn met dit bedrijf. U kunt alleen contact opnemen met dit bedrijf via e-mail of WhatsApp. Het e-mailadres is johnsonloanfirm32@gmail.com Whatsapp +1 (7323146992)

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Groeten!!

    Bent u op zoek geweest naar een echte privélening met een betaalbare rente, maar bent u constant afgewezen door uw banken en andere financiële instellingen? Hier is een geweldige kans voor u om die lening te krijgen die u wenst voor uw persoonlijke behoeften, bedrijfsuitbreiding / startups, onroerend goed deals, schuldconsolidering en nog veel meer tegen een betaalbare rente van 2% met een aflossingsduur tot tien (10) jaar of meer. Onze diensten zijn gecertificeerd, snel en dynamisch. Neem voor meer informatie en hoe u zich kunt aanmelden contact met ons op via e-mail: Greenerfundservice@gmail.com

    Neem vandaag nog contact met ons op over hoe u aan de slag kunt.
    E-mail: Greenerfundservice@gmail.com
    Telefoon: + 1- (315) -322-7389
    Whatsapp: + 1- (315) -322-7389
    vriendelijke groeten
    Carl Bruce.

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Hallo allemaal, ik ben super opgewonden vandaag. Ik zag reacties van mensen die al een lening hadden gekregen van Sabinhelps@gmail.com en toen besloot ik me aan te melden op basis van hun aanbevelingen. Een paar uur geleden bevestigde ik in totaal 10.000 euro die ik van mijn eigen bankrekening had gevraagd. Dit is echt geweldig nieuws en ik raad iedereen die een echte lening nodig heeft aan om een aanvraag in te dienen via e-mail: sabinhelps@gmail.com of whatsapp haar op +79267494861.

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Do you need a genuine Loan to settle your bills and startup

    business? contact us now with your details to get a good

    Loan at a low rate of 3% per Annual email us:

    Do you need Personal Finance?

    Business Cash Finance?

    Unsecured Finance

    Fast and Simple Finance?

    Quick Application Process?

    Finance. Services Rendered include,

    *Debt Consolidation Finance

    *Business Finance Services

    *Personal Finance services Help

    Please write back if interested with our interest rate EMAIL: muthooth.finance@gmail.com
    Call or add us on what's App +91-7428831341

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Ik wil Dalton bedanken voor het feit dat hij me een lening ter waarde van 43000 euro heeft gegeven. als u vandaag een dringende lening nodig heeft, laat u dan niet oplichten en vraag een echte lening aan via e-mail: diamondloans24@yahoo.com whatsapp: +16613814014

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Hallo, heeft u financiële hulp nodig? Ik ben Susan Benson. Ik ben een geldschieter en ook een financieel adviseur.

    Heeft u een zakelijke lening, persoonlijke lening, hypotheeklening of een lening nodig om uw project te realiseren? als uw antwoord ja is, raad ik u aan contact op te nemen met mijn kantoor. We verlenen allerlei soorten leendiensten, waaronder langlopende en kortlopende leningen. Voor meer informatie, schrijf ons via e-mail: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) of stuur me een bericht rechtstreeks op WhatsApp via: +447903159998 en ontvang direct een reactie.

    Wij zijn een uitgebreide financiële dienstverlener en we zijn toegewijd om u te helpen bij het vervullen van al uw ambities. Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van gestructureerde financieringsoplossingen aan individuen en bedrijven op de meest effectieve en snelste manier.

    Hier zijn enkele redenen waarom u contact met ons zou moeten opnemen voor een lening;
    * Gemak - U kunt altijd en overal een lening aanvragen.
    * Flexibel bedrag - u beslist hoeveel u wilt lenen.
    * Snelle directe financiering - Ontvang uw lening binnen 24 uur na goedkeuring.
    * Flexibel rentepercentage van 3%.
    * Hoge goedkeuringspercentages
    * Flexibele terugbetaling - u krijgt de kans om de terugbetalingsdatum te kiezen, wekelijks, maandelijks of jaarlijks voor een periode van 1-30 jaar.
    * Eenvoudige online applicatie.
    * Persoonlijke begeleiding en expertise.
    * Geen verborgen kosten

    Loop een kans niet mis door gebrek aan geld. Neem nu contact op met mijn bedrijf, we kunnen u helpen met een lening omdat we talloze individuen en organisaties hebben geholpen die over de hele wereld in financiële moeilijkheden zijn gekomen

    Voor meer informatie over ons leningsaanbod kunt u ons uw leningsaanvraag sturen via:
    E-mail: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
    WhatsApp: +447903159998

    Tussenpersonen / Consultants / Makelaars zijn welkom om hun klanten mee te brengen en zijn 100% beschermd. In alle vertrouwen werken we samen voor de voordelen van alle betrokken partijen.

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Ik kan niet geloven dat het geld al op mijn rekening staat. Dankje, dankje, dankje! Je hebt van wat meestal een lang, langgerekt en intimiderend karwei is, een heel plezierige en gestroomlijnde ervaring gemaakt. Ik kan u en mevrouw Karin Sabine Leningen niet genoeg bedanken. Mevrouw Karin Sabine Leningen voor het geweldige systeem, en jij voor de geweldige service. Jullie zijn allebei best gaaf! als je een dringende lening nodig hebt, kun je ze e-mailen op sabinhelps@gmail.com of whatsapp haar op +79267494861.

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Goedendag, ik ben zo blij nu want ik heb vandaag mijn lening van € 89.000 gekregen van dit goede bedrijf, je kunt ook contact met hen opnemen als je een snelle lening nodig hebt, neem nu contact met hen op via deze e-mail: (sabinhelps@gmail.com) of whatsapp: +79267494861

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Ik wil de heer Dalton bedanken voor het feit dat hij mij een lening heeft gegeven. ik ben verschillende keren opgelicht in een poging om een ​​lening te krijgen. totdat ik de heer Dalton van diamantleningen bedoelde die me een lening van 43000 gaf om mijn schulden te consolideren als je vandaag een dringende lening nodig hebt, solliciteer via email: diamondloans24@yahoo.com +16613814014

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Heeft u dringend een lening nodig om uw financiële problemen op te lossen of om uw bedrijf op te starten of uw bedrijfsfaciliteiten uit te breiden? een lening om uw vakantie te plannen en uw rekeningen te betalen? zo ja, neem dan contact met ons op via e-mail: lapofunding960@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Heeft u dringend een lening nodig om uw financiële problemen op te lossen of om uw bedrijf op te starten of uw bedrijfsfaciliteiten uit te breiden? een lening om uw vakantie te plannen en uw rekeningen te betalen? zo ja, neem dan contact met ons op via e-mail: lapofunding960@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Ik wil dit medium gebruiken om alle leningzoekers erop te wijzen dat ze heel voorzichtig moeten zijn, omdat er overal oplichting is. Enkele maanden geleden was ik financieel gespannen en vanwege mijn wanhoop werd ik opgelicht door verschillende online geldschieters. Ik had bijna de hoop verloren tot een vriend van me me verwees naar een zeer betrouwbare geldschieter genaamd Karin Sabine, die me zonder enige stress een ongedekte lening van 10.000,00 euro onder 24 uur leende. Als je een lening nodig hebt, neem dan nu contact met hen op via e-mail: sabinhelps@gmail.com of WhatsApp +79267494861.

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Hallo dames en heren, heeft u financiële hulp nodig? Ik ben Susan Benson. Ik ben een geldschieter en ook een financieel adviseur.

    Heeft u een zakelijke lening, persoonlijke lening, hypotheeklening of een lening nodig om uw project te voltooien? als uw antwoord ja is, raad ik u aan contact op te nemen met mijn kantoor. We verlenen allerlei soorten leendiensten, waaronder langlopende en kortlopende leningen. Voor meer informatie, schrijf ons via e-mail: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) of stuur me een bericht rechtstreeks op WhatsApp via: +447903159998 en ontvang direct een reactie.

    Wij zijn een uitgebreide financiële dienstverlener en we zijn toegewijd om u te helpen bij het vervullen van al uw ambities. Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van gestructureerde financieringsoplossingen aan individuen en bedrijven op de meest effectieve en snelste manier.

    Hier zijn enkele redenen waarom u contact met ons zou moeten opnemen voor een lening;
    * Gemak - U kunt altijd en overal een lening aanvragen.
    * Flexibel bedrag - u beslist hoeveel u wilt lenen.
    * Snelle directe financiering - Ontvang uw lening binnen 24 uur na goedkeuring.
    * Flexibele rentevoet - Betaalbare rentevoet van 3%.
    * Hoge goedkeuringspercentages - u heeft 99,9% kans om de lening te krijgen
    * Flexibele terugbetaling - U moet de terugbetalingsdatum kiezen, wekelijks, maandelijks of jaarlijks voor een periode van 1-30 jaar.
    * Eenvoudige online applicatie.
    * Persoonlijke begeleiding en expertise.
    * Geen verborgen kosten

    Loop een kans niet mis door een gebrek aan financiële middelen. Neem nu contact op met mijn bedrijf, we kunnen u helpen met een lening omdat we talloze individuen en organisaties hebben geholpen die over de hele wereld in financiële moeilijkheden zijn gekomen

    Voor meer informatie over ons leningsaanbod kunt u ons uw leningsaanvraag sturen via
    E-mail: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
    WhatsApp / Telegram: +447903159998

    Tussenpersonen / Consultants / Makelaars zijn welkom om hun klanten mee te brengen en zijn 100% beschermd. In alle vertrouwen werken we samen voor de voordelen van alle betrokken partijen.

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Hallo allemaal. Ik zag reacties van mensen die al een lening hadden gekregen van Sabine-leningen en toen besloot ik op basis van hun aanbevelingen een aanvraag in te dienen en nog maar een paar uur geleden bevestigde ik op mijn eigen persoonlijke bankrekening een totaalbedrag van 90.000 euro waar ik om vroeg. Dit is echt geweldig nieuws en ik raad iedereen die een echte lening nodig heeft aan om een aanvraag in te dienen via hun e-mail: Sabinhelps@gmail.com of WhatsApp +79267494861.

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Ik kwam dit leningbedrijf tegen met de naam (PAYDAY LOAN) op internet en nam contact met hen op met de e-mail die ik op de post zag, en keurde plotseling mijn leningverzoek van $ 600.000 goed met 2% rentetarieven, ik had nooit geloofd dat dit allemaal zou kunnen werken totdat ik kreeg $ 600.000 bijgeschreven. Ik raad iedereen die een lening nodig heeft aan om contact op te nemen met deze leningmaatschappij via {paydayloanservices990@gmail.com) OF Whatsapp: +16513337160

    BeantwoordenVerwijderen
  37. In één woord, wauw!! Ik kan niet geloven dat het geld al op mijn rekening staat. Dankje, dankje, dankje! Je maakte van wat meestal een lang, uitgesponnen en intimiderend karwei is een zeer aangename en gestroomlijnde ervaring. Ik kan u en mevrouw Karin Sabine Loans niet genoeg bedanken. Mevrouw Karin Sabine Loans voor het geweldige systeem en u voor de geweldige service. Jullie zijn allebei best geweldig! als je een dringende lening nodig hebt, kun je ze e-mailen op sabinhelps@gmail.com of haar whatsappen op +79267494861

    BeantwoordenVerwijderen
  38. DRINGENDE LENINGAANBIEDING
    Creëer uw bedrijf en uw vermogen met onze diensten
    lening toelage variërend van $ 5.000 tot $ 1.750.000. Wij bieden dit aan
    lening om iedereen die zich in een financiële situatie bevindt,
    moeilijk en degenen die hun eigen bedrijf willen creëren om een gelukkig leven te leiden. Er bestaan leningen tussen individuen, dus verspil uw tijd niet.
    e-mail ons via: georgewilliamsloanfirm333@gmail.com om aan de slag te gaan..

    BeantwoordenVerwijderen
  39. In één woord, wauw!! Ik kan niet geloven dat het geld al op mijn rekening staat. Dankje, dankje, dankje! Je maakte van wat meestal een lang, uitgesponnen en intimiderend karwei is een zeer aangename en gestroomlijnde ervaring. Ik kan u en mevrouw Karin Sabine Loans niet genoeg bedanken. Mevrouw Karin Sabine Loans voor het geweldige systeem en u voor de geweldige service. Jullie zijn allebei best geweldig! als je een dringende lening nodig hebt, kun je ze e-mailen op sabinhelps@gmail.com of haar whatsappen op +34632725157

    BeantwoordenVerwijderen
  40. Hallo allemaal, ik ben mevrouw Ann, ik ben momenteel een getrouwde man met twee kinderen en ik zat in augustus 2021 in een financiële situatie en ik moest mijn rekeningen voor de medicatie van mijn zoon herfinancieren en betalen. Ik heb geprobeerd leningen te zoeken bij verschillende kredietverstrekkers, zowel particulier als zakelijk, maar nooit met succes, en de meeste banken weigerden mijn krediet. Maar zoals God het zou hebben, werd ik voorgesteld aan een Man van God, een particuliere kredietverstrekker door een vriend genaamd Mr.peter en ik kreeg een lening voor een bedrag van 60.000 euro en vandaag ben ik een bedrijfseigenaar en het gaat goed met mijn kinderen momenteel. Dus beste, als u contact moet opnemen met een bedrijf met betrekking tot het verkrijgen van een lening met een lage rente van 2% en betere aflossingsplannen en schema, neem dan contact op met Mr.peterhelps, hij weet niet dat ik dit doe, maar ben nu zo blij en ik besloot om mensen meer over hem te laten weten, hij biedt allerlei soorten leningen aan zowel individuen als bedrijven en ik wil ook dat God hem meer zegent. U kunt contact opnemen met zijn bedrijf via deze e-mail: peterhelps01@outlook.com

    BeantwoordenVerwijderen
  41. echt, ik wil LAPO-microfinanciering waarderen voor het geven van een lening van € 19.000 om voor mijn zieke kind te zorgen. als u een dringende lening nodig heeft, vermijd dan fraude door nepgeldschieters en solliciteer via een e-mail van het echte leningbedrijf lapofunding960@gmail.com
    WhatsApp +447883183014

    BeantwoordenVerwijderen
  42. Word lid van ons winstgevende bedrijf zonder je druk te maken over je werk, het is een eenvoudig handelssysteem om het plan van je keuze te krijgen en een minimum van $ 2000 te verdienen met slechts een klein bedrag aan investeringen, je kunt binnen een maand tot $ 10.000 tot $ 20.000 verdienen, afhankelijk van je investeringsplan kunt u zo snel mogelijk contact opnemen met supporter via whatsapp: (+447883246472)
    E-mail: tdameritrade077@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  43. Ik heb gisteren een lening van 30.000 euro aangevraagd voor de ziekenhuisrekeningen van mijn zoon bij meneer Peter en vandaag is het geld op mijn rekening gestort. lening moet nu contact met hem opnemen via: am.peterhelps01@outlook.com voor meer info.of whatsapp op +3185857744

    BeantwoordenVerwijderen
  44. Ik heb gisteren een lening van 30.000 euro aangevraagd voor de ziekenhuisrekeningen van mijn zoon bij meneer Peter en vandaag is het geld op mijn rekening gestort. lening nodig heeft, moet nu contact met hem opnemen via: am.peterhelps01@outlook.com voor meer info. of je kunt hem ook bereiken via whatsapp +3185857744

    BeantwoordenVerwijderen
  45. Ik ben zo blij dat ik een lening heb gekregen van een leningverstrekker, meneer Peter, die me heeft geholpen met mijn lening. Het was ongelooflijk hoe ik een lening van $784.000,00 kreeg. Ik heb verschillende diensten geprobeerd, maar ik kon nooit een lening krijgen van die diensten. sommigen van hen zullen me vragen om veel documenten in te vullen en aan het eind van de dag zal het niet goed aflopen. maar ik ben blij dat ik na een ontmoeting met de heer Ronald Mark mijn lening van $784.000,00 heb kunnen krijgen nu mijn bedrijf goed gaat en ik wil jullie dit vandaag laten weten omdat ze snel en 100% betrouwbaar zijn. nu betaal ik de lening terug die ik van het bedrijf heb gekregen (peter LOAN COMPANY). neem contact met hen op en verspil uw tijd niet met die kredietverstrekkers: e-mail {peterhelps01@outlook.com} bedankt

    BeantwoordenVerwijderen
  46. Ik wil LAPO MICRO FINANCE hartelijk bedanken, die me een lening heeft gegeven voor de medische behandeling van mijn zieke kind. Ik ben zo blij dat ik LAPO vandaag heb ontmoet, neem contact met hen op via e-mail als je een dringende lening nodig hebt: lapofunding960@gmail.com
    Whatsapp +447883183014

    BeantwoordenVerwijderen
  47. Zit u in financiële moeilijkheden? ZO JA! Neem contact op met Hobelman Finance and Mortgages Limited® Voor kleine en grote leningen. We bieden allerlei soorten leningen om aan uw financiële behoeften te voldoen tegen een lage rente van 2%. Neem vandaag nog contact met ons op via e-mail: hobelmanfinance@gmail.com en uw samenwerking met ons zal een goede ervaring zijn. Ons krediet staat open voor iedereen, ongeacht nationaliteit.

    https://hobelmanfinance346789211.wordpress.com/
    Neem contact met ons op via e-mail: hobelmanfinance@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen

  48. LENING AANBIEDING, Heeft u een lening nodig? Zit je in de financiële problemen of heb je geld nodig om je eigen bedrijf te starten? SNELLE LENING, Heeft u een lening nodig om uw schuld af te lossen of uw rekeningen af ​​te betalen of een mooi bedrijf te starten? :neem contact op met ons leenkantoor e-mail: (dakany.endre@gmail.com) Persoonlijke lening, zakelijke lening, woninghypotheeklening, schuldconsolidaties

    BeantwoordenVerwijderen
  49. Heeft u financiële hulp van welke aard dan ook nodig? Persoonlijk geld? Zakelijk geld? Hypotheek geld? Bedrijfsgeld? Landbouw- en projectfinanciering? Wij geven geld uit tegen 2% rente! Contactpersoon: (dakany.endre@gmail.com)

    Dringende geldaanbieding.

    BeantwoordenVerwijderen
  50. Ik wil Karin Sabine een lening van €10.000 lenen. als u een dringende lening nodig heeft, vermijd zwendel door nepgeldschieters en solliciteer via een echte leningfirma e-mail sabinhelps@gmail.com whatsapp +1 (689) 247-6462

    BeantwoordenVerwijderen
  51. Hallo mensen, ik heb zojuist goed nieuws met jullie gedeeld, vooral met jullie, die een financiële behoefte hebben. Ik ontmoette Peterhelps, financieel kreeg ik een lening van € 47.000 met een tarief van 2% per jaar. Ik heb de lening binnen 72 uur ontvangen. hij is eerlijk en serieus. Voor degenen die het nodig hebben, neem contact op met: peterhelps01@outlook.com

    BeantwoordenVerwijderen
  52. Hallo allemaal, ik heb erg veel zin vandaag. Ik zag opmerkingen van mensen die een lening kregen van Sabinhelps@gmail.com, dus besloot ik me te registreren op basis van hun aanbevelingen. Een paar uur geleden heb ik bij elkaar 10.000 euro bevestigd die ik van mijn bankrekening had gevraagd. Dit is echt geweldig nieuws en ik raad iedereen die een echte lening nodig heeft aan om een aanvraag in te dienen via e-mail sabinhelps@gmail.com of whatsapp haar op +1 (689) 247-6462

    BeantwoordenVerwijderen
  53. Ik ben zo blij dat ik vandaag een lening van Sabine Helps heb gekregen, ik zal voor altijd dankbaar zijn, delen en bijdragen aan uw goede bedrijf. Als u zich in een financiële crisis bevindt, aarzel dan niet om contact op te nemen met deze particuliere geldschieter die wereldwijd leningen aanbiedt met een rente van 2%. Vraag een juridische lening aan bij Karin Sabine online services en verspil uw tijd niet met valse geldschieters, e-mail via e-mail op sabinhelps@gmail. com van whatsapp +1 (689) 247 6462.

    BeantwoordenVerwijderen
  54. Heeft u een snelle lange of korte lening nodig met een relatief lage rente vanaf 2%? Wij bieden zakelijke lening, persoonlijke lening, woninglening, autolening, studielening, schuldconsolidatielening enz., ongeacht uw kredietscore.

    Persoonlijke leningen (veilig en ongedekt)
    Zakelijke leningen (veilig en ongedekt)
    Consolidatielening en nog veel meer.

    Neem contact op met de VS voor meer informatie over de leningaanbieding en wij zullen uw
    financieel probleem. neem contact met ons op via e-mail: sabinhelps@gmail.com
    Telefoonnummer: +1 (689) 247 6462 (Bellen/What's app)

    BeantwoordenVerwijderen
  55. Denkt u aan een lening? Heeft u dringend een lening nodig om uw eigen bedrijf te starten? Heeft u schulden? Dit is uw kans om uw wens uit te laten komen, wij bieden persoonlijke leningen, commerciële en zakelijke leningen en alle soorten leningen met 2% rente, voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via e-mail (georgewilliamsloanfirm333@gmail.com)

    BeantwoordenVerwijderen
  56. Hallo meneer/mevrouw
    Wij bieden leningen aan van: 10.000 tot 9.500.000 € met een rentepercentage van 2%.
    Je weet dat geld lenen verboden is.
    U moet een lening krijgen, let op de gebieden waarin we dat kunnen.
    Om je te helpen:
    * Financieel
    * Bedrijfslening
    * Hypotheken
    * Investeringsleningen
    * Autoleningen
    * Schuldconsolidatie
    * Kredietlijn
    * Tweede hypotheek
    * Terugkoop van krediet
    * Persoonlijke leningen
    *Studenten lening
    U zoekt een project en u hebt financiering nodig, u hebt geld nodig om uw rekeningen te betalen, geld om in zaken te investeren.
    neem contact met ons op via e-mail [ georgewilliamsloanfirm333@gmail.com ]

    BeantwoordenVerwijderen
  57. Hallo meneer/mevrouw
    Wij bieden leningen aan van: 10.000 tot 9.500.000 € met een rentepercentage van 2%.
    Je weet dat geld lenen verboden is.
    U moet een lening krijgen, let op de gebieden waarin we dat kunnen.
    Om je te helpen:
    * Financieel
    * Bedrijfslening
    * Hypotheken
    * Investeringsleningen
    * Autoleningen
    * Schuldconsolidatie
    * Kredietlijn
    * Tweede hypotheek
    * Terugkoop van krediet
    * Persoonlijke leningen
    *Studenten lening
    U zoekt een project en u hebt financiering nodig, u hebt geld nodig om uw rekeningen te betalen, geld om in zaken te investeren.
    neem contact met ons op via e-mail [georgewilliamsloanfirm333@gmail.com]


    E-mail ons via: georgewilliamsloanfirm333@gmail.com

    E-mail ons via: georgewilliamsloanfirm333@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  58. Ik wil getuigen over Anderson Carl Asset Trade die me heeft geholpen mijn bitcoin te investeren en me heeft gemaakt tot wie ik nu ben, ik geloof nooit in investeren in bitcoin totdat ik Anderson Carl Asset Trade ontmoette. Ik heb zoveel getuigenissen gezien dat hij mensen hielp om hun bitcoin te investeren. Ik besluit contact met hem op te nemen en investeerde $ 500 en na 72 uur krijg ik mijn winst van $ 5.000 in mijn bitcoin-portemonnee. Omdat ik bij hen heb geïnvesteerd en ik altijd mijn winst zonder vertraging ontvang, dus als je je bitcoin wilt investeren, is Anderson Carl de beste deal waarmee je kunt investeren en winst maken is een garantie. Dus als u wilt beleggen, neem dan gewoon contact met hem op en hij zal u begeleiden bij het starten van uw investering. whatsapp +1(252)285-2093
    E-mail: andersoncarlassettrade@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  59. Ik woonde in Nederland toen ik op zoek was naar een lening, een vriend van mij stuurde me naar deze godvrezende man die zonder stress een lening gaf. dus ik verwijs iedereen naar hem, u kunt contact met hem opnemen via e-mail: (servicepersoonlijke.aanbieding@gmail.com) voor meer informatie

    BeantwoordenVerwijderen
  60. Heeft u een lening nodig? persoonlijke leningen? zakelijke leningen? hypotheken? landbouw- en projectfinanciering? wij verstrekken allerlei soorten leningen tegen 2% rente! Contact e-mail;(richardcosmos5@gmail.com)

    Dringende leningaanbieding.

    BeantwoordenVerwijderen

  61. Heeft u financiële hulp van welke aard dan ook nodig? Persoonlijke leningen? Zakelijke leningen? Hypotheekleningen? Bedrijfsleningen? Landbouw- en projectfinanciering? Wij verstrekken leningen tegen 2% rente! Contactpersoon: (dakany.endre@gmail.com)

    BeantwoordenVerwijderen
  62. hallo vrienden, ik was ooit verstrikt in schulden en ik besloot op zoek te gaan naar geld omdat ik zo wanhopig was dat was 2 jaar geleden ik ontmoette meer dan 7 online kredietverstrekkers die niet hielpen, maar ze verergerden mijn situatie ik werd opgelicht en ik was gefrustreerd mijn familie haatte me hierdoor en ik werd belachelijk gemaakt door mijn vrienden ik dacht dat het leven altijd ellendig voor me zou zijn pas drie maanden geleden toen ik een getuigenis zag van een vriend die zei dat hij een lening kreeg van een geldschieter dat is de heer DON CASTRO en eerst dacht ik dat het weer een oplichterij was, maar iets deed me geloven dat dit het wonder was dat ik zocht, dus besloot ik de geldschieter te e-mailen en ik kreeg antwoord van hem en tot mijn grootste verbazing nadat ik het formulier had ingevuld en het juiste proces was voltooid, ik kreeg mijn lening die ik had aangevraagd werd zonder enige vertraging op mijn rekening bijgeschreven en ik zei tegen mezelf dat ik dit niet voor mezelf zal houden en ik zei tegen hem, wat je voor mij hebt gedaan, ik zal verspreid uw bedrijf zo ver over de hele wereld als ik kan gaan als iemand ook een lening nodig heeft, raad ik je aan om contact op te nemen met de heer DON CASTRO via zijn e-mail: (bil.ingolfs@gmail.com) over hoe je ook je geld kunt krijgen en bedank me later, blijf gezegend mijn vriend

    Hier is zijn e-mail: bil.ingolfs@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  63. Bent u op zoek geweest naar financieringsopties voor uw nieuwe huisaankoop, bouw, onroerendgoedlening, herfinanciering, schuldconsolidatie, persoonlijke of zakelijke doeleinden? Welkom in de toekomst! Financiering gemakkelijk gemaakt bij ons. Neem contact met ons op aangezien we onze financiële dienst aanbieden tegen een lage en betaalbare rente van 3% voor lange en korte leentermijnen, met 100% garantielening. Geïnteresseerde aanvragers moeten contact met ons opnemen voor verdere procedures voor het verwerven van leningen via: joshuabenloancompany@aol.com

    BeantwoordenVerwijderen
  64. Heeft u een dringende lening nodig om een bedrijf te starten, of heeft u een lening nodig voor herfinanciering, heeft u een lening nodig om schulden af te betalen? Heeft u een lening nodig om een auto of een huis te kopen? Zo ja, maak je geen zorgen meer, we bieden alle soorten leningen tegen een betaalbare rente zonder kredietcontrole!!! neem vandaag nog contact met ons op via e-mail: sabinhelps@gmail.com whatsapp op +7 901 709-57-43

    BeantwoordenVerwijderen
  65. We bieden allerlei soorten leningen en financiële diensten aan. Onze leningen variëren van bedrijven tot persoonlijke leningen of lange of korte termijnen met gunstige rentetarieven (2%). Ons leenproces is zeer snel en betrouwbaar met garanties. Voor meer informatie over onze diensten, bezoek ons op onze e-mail; { pedrosalvador346@gmail.com} laat ons weten hoeveel lening u nodig heeft en hoe lang u wilt lenen. We hopen van u te horen. U kunt een bericht sturen naar het e-mailadres
    onderstaand. { pedrosalvador346@gmail.com}

    BeantwoordenVerwijderen
  66. Wij bieden verschillende leningen aan Particulieren (persoonlijke lening) en samenwerkende instanties tegen een rentepercentage van 2% per opzegging. Dit is bedoeld om u te helpen aan uw financiële verplichtingen te voldoen, vooral met de aanhoudende wereldwijde financiële crisis. U kunt tussen de 1.000 - 500.000.000 (pond, euro of dollar) lenen. Voor verdere vragen kunt u contact met ons opnemen via e-mail (dakany.endre@gmail.com). Met vriendelijke groet.

    lening aanbieding

    BeantwoordenVerwijderen
  67. Hallo bent u op zoek naar een lening voor schuldconsolidatie, ongedekte leningen, zakelijke leningen, hypothecaire leningen, autoleningen, studieleningen, persoonlijke leningen, risicokapitaal, enz! Ik ben een particuliere kredietverstrekker, ik verstrek leningen aan bedrijven en particulieren met een lage en redelijke rente van 2%. E-mail naar: christywalton355@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  68. Ik ben een gelukkig man vandaag? Ik vertelde mezelf dat elke leningverstrekker die mijn leven en dat van mijn gezin zou kunnen veranderen, ik elke persoon die op zoek is naar een lening naar hen zal verwijzen. Als u een lening nodig heeft en u bent 100% zeker dat u de lening zult terugbetalen, neem dan contact met hen op. Zij zijn Italië en helpen leningzoekers met eenvoudige stappen om een lening te krijgen, neem contact op via mail (servicepersoonlijke_aanbieding@aol.com)

    BeantwoordenVerwijderen
  69. Ik woon in Nederland en ben ik vandaag een gelukkige vrouw? Ik zei tegen mezelf dat ik elke geldschieter die mijn leven en het leven van mijn gezin zou kunnen veranderen, zou aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een lening. Als u een lening nodig heeft en u bent er 100% zeker van dat u de lening zult terugbetalen, neem dan vandaag nog contact met hen op via e-mail op:sabinhelps@gmail.com of haar link op +7 901 709-57-43

    BeantwoordenVerwijderen
  70. Ik had nooit gedacht dat ik dit bericht zou plaatsen. Er is iets geweldigs gebeurd dat mijn wereld heeft veranderd. Ik heb een lening gekregen, ik heb met succes mijn schulden afbetaald. het leven voelt nu goed. Ik had schulden, ik had dringend geld nodig. Verschillende online bedrijven waarmee ik contact had, konden me geen geld aanbieden omdat ik de administratiekosten niet kon betalen. mijn vriend Emilia verwees me naar lapofunding960@gmail.com, ik vroeg een lening aan en ondertekende hun contract met een advocaat. als je een eerlijk bedrijf nodig hebt dat je kunt vertrouwen om krediet aan te vragen, raad ik je ten zeerste aan contact op te nemen met lapofunding960@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  71. Hallo dames en heren; Heeft u binnen 24 tot 48 uur een snelle lening nodig? Als uw antwoord ja is, zal ik u adviseren om een ​​lening aan te vragen bij Novelty Finance op e-mail via: noveltyfinances@gmail.com OF WhatsApp via: +447915601531.

    NOVELTY FINANCE biedt financiële oplossingen. We bieden allerlei soorten leendiensten (persoonlijke lening, zakelijke lening en vele andere). We bieden ook flexibele en meerdere leningopties, waaronder beveiligde en ongedekte leningen, langlopende en kortetermijnleningen die zijn afgestemd op uw financiële behoeften.

    ✓ Eenvoudige goedkeuring
    ✓ Flexibele aflossingstermijn 6 - 360 maanden
    ✓ Zeer handig - U kunt een lening aanvragen op uw geschikte plaats en tijd.
    ✓ Direct toegang tot uw geld na goedkeuring.
    ✓ Gesubsidieerde rente (3% per jaar)
    ✓ U wordt niet gehaast om de lening terug te betalen, u krijgt de tijd om met de terugbetaling van de lening te beginnen.
    ✓ Geen verborgen kosten
    ✓ Je wordt door het hele proces begeleid

    Hoe toepassen:
    Een lening aanvragen bij ons gaat snel en eenvoudig!
    Stuur ons uw leningaanvraag via;
    E-mail: {{ noveltyfinances@gmail.com }}
    Bel of sms ons via WhatsApp via: +447915601531.
    Voorwaarden zijn van toepassing.

    BeantwoordenVerwijderen
  72. Heeft u een dringende lening nodig? Wij verstrekken Persoonlijke Leningen? Zakelijke leningen? Hypotheek? Landbouwleningen? Onderwijs leningen? Debet consolidatie leningen? Vrachtwagen leningen? auto leningen? Hotelleningen? Leningen herfinancieren? en meer Schoolleningen? Opstartleningen? .Wij bieden tegen 2% rente! Neem contact met ons op via: richardcosmos5@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  73. Heeft u een dringende lening nodig? Wij verstrekken Persoonlijke Leningen? Zakelijke leningen? Hypotheek? Landbouwleningen? Onderwijs leningen? Debet consolidatie leningen? Vrachtwagen leningen? auto leningen? Hotelleningen? Leningen herfinancieren? en meer Schoolleningen? Opstartleningen? .Wij bieden tegen 2% rente! Neem contact met ons op via: dakany.endre@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  74. WIJ BIEDEN ELK TYPE LENING EN BITCOIN VANAF 3%. BIJ INTERESSE, NEEM DAN DIRECT PER E-MAIL CONTACT MET ONS OP VOOR EEN SNEL ANTWOORD: fastloan2001@gmail.com VOOR MEER INFORMATIE.

    BeantwoordenVerwijderen
  75. Jag är Lydia veronika från Belgum, jag ansökte om ett lån på summan av 9 000 euro och det godkändes av MICHEAL JOSE FINANCE HOME efter 3 dagar efter min ansökan, alla som letar efter ett legitimt lån skulle jag hänvisa dig till detta företag är i handling tacksam för hjälpen de gav mig. Du kan kontakta honom för mer information på :infomichealfinanceltd@gmail.com eller WhatsApp: +14699724809

    BeantwoordenVerwijderen
  76. Hallo dames en heren,
    Deze post is vooral bedoeld voor iedereen die een specifieke lening nodig heeft om zijn leven weer op te bouwen. U bent op zoek naar een lening om uw bedrijf of project te vernieuwen of om een appartement te kopen, maar u mag niet bij een bank werken of de bank heeft uw legitimatie geweigerd. Ik ben een commerciële bankassistent, we kunnen u een lening geven. Wij bieden leningen tussen 3.000 euro en 500.000 euro met een rentepercentage van 2% terugbetalingsperiode van 12 maanden tot 10 jaar, we staan klaar om u leningen te verstrekken aan gekwalificeerde mensen, maar we moeten eerlijke, eerlijke mensen zijn. als u om andere redenen geld nodig heeft, neem dan voor meer informatie contact met ons op via infomichealfinanceltd@gmail.com of WhatsAPP: +14699724809. We staan klaar om onze klant tevreden te stellen binnen maximaal 48 uur na ontvangst van het aanvraagdossier. bedankt commercezbank

    BeantwoordenVerwijderen
  77. Heeft u een dringende lening nodig? We geven persoonlijke leningen uit? Zakelijke Leningen? Hypotheek? Landbouwleningen? Onderwijsleningen? Debetconsolidatieleningen? Leningen voor vrachtwagens? Autoleningen? Hotelleningen? Leningen herfinancieren? en meer schoolleningen? Opstartleningen? .Wij bieden tegen 2% rente! Neem contact met ons op via: dakany.endre@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  78. Deze post is vooral bedoeld voor iedereen die een specifieke lening nodig heeft om zijn leven weer op te bouwen. U bent op zoek naar een lening om uw bedrijf of project te vernieuwen of om een ​​appartement te kopen, maar u mag niet bij een bank werken of de bank heeft uw legitimatie geweigerd. Ik ben een commerciële bankassistent, we kunnen u een lening geven. Wij bieden leningen tussen 3.000 euro en 500.000 euro met een rentepercentage van 2% terugbetalingsperiode van 12 maanden tot 10 jaar, we staan ​​klaar om u leningen te verstrekken aan gekwalificeerde mensen, maar we moeten eerlijke, eerlijke mensen zijn. als u om andere redenen geld nodig heeft, neem dan voor meer informatie contact met ons op via infomichealfinanceltd@gmail.com of WhatsAPP: +14699724809. We staan ​​klaar om onze klant tevreden te stellen binnen maximaal 48 uur nadat we het aanvraagdossier hebben ontvangen. bedankt commercezbank

    BeantwoordenVerwijderen
  79. Hallo dames en heren,
    Deze post is vooral bedoeld voor iedereen die een specifieke lening nodig heeft om zijn leven weer op te bouwen. U bent op zoek naar een lening om uw bedrijf of project te vernieuwen of om een appartement te kopen, maar u mag niet bij een bank werken of de bank heeft uw legitimatie geweigerd. Ik ben een commerciële bankassistent, we kunnen u een lening geven. Wij bieden leningen tussen 3.000 euro en 500.000 euro met een rentepercentage van 2% terugbetalingsperiode van 12 maanden tot 10 jaar, we staan klaar om u leningen te verstrekken aan gekwalificeerde mensen, maar we moeten eerlijke, eerlijke mensen zijn. als u om andere redenen geld nodig heeft, neem dan voor meer informatie contact met ons op via infomichealfinanceltd@gmail.com of WhatsAPP: +14699724809. We staan klaar om onze klant tevreden te stellen binnen maximaal 48 uur nadat we het aanvraagdossier hebben ontvangen. bedankt commercezbank

    BeantwoordenVerwijderen
  80. Hallo, ik wil dit medium graag gebruiken om een leningmaatschappij met u te delen die mij helpt een commerciële lening te krijgen met begrijpelijke voorwaarden. ze bieden alle soorten leningen aan.
    E-mail contact: infomichealfinanceltd@gmail.com
    of WhatsApp +14699724809.

    BeantwoordenVerwijderen
  81. Heeft u financiering nodig?
    Heeft u een lening nodig voor zakelijke of persoonlijke behoeften en projectfinanciering?
    Wilt u uw bedrijf herfinancieren?
    Wij bieden een lening aan voor elke persoon of bedrijf met een rente van 3% per jaar.
    Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via e-mail:
    info@waheedfinance.com
    WhatsApp: +91 636 671 0014
    Groeten
    Waheed Financieringsmaatschappij

    BeantwoordenVerwijderen
  82. Hallo vrienden, ik ben zo blij vandaag dat ik mijn lening van Micheal loan Ltd op mijn rekening heb gekregen om mijn rekeningen te betalen en goed voor mijn gezin te zorgen. Als je ook een lening nodig hebt, mis deze kans dan niet om hem een e-mail te sturen en de jouwe neem ook nu contact met hen op (infomichealfinanceltd@gmail.com) of whatsapp +1(469)972-4809.Goodluck

    BeantwoordenVerwijderen
  83. Ben je het zoeken naar leningen en hypotheken beu, of word je constant afgewezen door banken en andere financiële instellingen of een microfinancieringsregeling. Hiermee willen wij u informeren met 100% garantie dat wij leningen van elk bedrag aanbieden tegen een rentepercentage van 2% per maand. Wij verstrekken LENINGEN voor bedrijfsontwikkeling. concurrentievoordeel/bedrijfsuitbreiding. Zorg ervoor dat we gecertificeerd, betrouwbaar, betrouwbaar, efficiënt, snel en dynamisch zijn. en deelnemende financier voor onroerend goed en elke vorm van zakelijke financiering, wij verstrekken langlopende leningen voor maximaal twee tot vijftig jaar en alle rentetarieven en berekenen en maken jaarlijkse betaling mogelijk E-mail: loancreditinstitutions00@gmail.com.

    Wij bieden de volgende soorten leningen aan en nog veel meer;

    * Persoonlijke leningen (lening zonder onderpand)
    * Zakelijke leningen (onbeveiligde lening)
    * Consolidatielening
    * Combinatielening
    * Verbouwing

    Om contact op te nemen voor het zoeken naar een lening, antwoordt u met uw e-mail-ID, zodat ik u meer kan sturen ter goedkeuring
    Bedankt, neem contact met ons op via e-mail: loancreditinstitutions00@gmail.com
    bel of WhatsApp: +393512114999

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je reageert!