vrijdag 15 januari 2016

Panelwizard, online verdienen

Ik ben in maart 2015 lid geworden van panelwizard. (Panelwizard, direct marktonderzoek) Het is een site die je vragenlijsten stuurt als je binnen de doelgroep valt. De vragen gaan soms over een reclame, of over een nieuw uiterlijk van een product.

Je krijgt 0,10 Euro per vraag. Dat vind ik wel de moeite waard. Het zijn korte vragen die je met een muisklik kunt beantwoorden. Ook op je smartphone werkt het goed. Aan het eind van de vragenlijst kan je ervoor kiezen om je verdiende geld naar een goed doel te geven, of in je eigen spaarpotje te stoppen.
Ze betalen twee keer per jaar uit. (juni en december)Het fijne van panelwizard vind ik dat je geld per vraag krijgt. Dus als je na drie vragen niet (meer) binnen de doelgroep valt, krijg je toch 0,30 Euro.

Mocht je ook interesse hebben in panelwizard, kun je je hier aanmelden. Als jij je hiervoor aanmeld en ook echt mee gaat doen krijgen wij beiden een beloning van 1,- Euro per aanmelding via die link. Geen vetpot, maar mocht je toch al mee willen doen dan is dat leuk toch? ;-)

Ik heb nu twee keer een uitbetaling gehad in de laatste tien maanden. Samen was het 10,30 Euro. Niet onwijs veel geld, maar ik heb er ook niet veel voor hoeven doen. Voordeel vind ik dat ik geen verdere spam via hen krijg. En als ik geen zin heb in een vragenlijst, dan doe ik het gewoon niet.
Update '17: in 2,5 jaar tijd heb ik 80 Euro uitbetaald gekregen. Leuke bijverdienste.

Welke programma's gebruik jij om online bij te verdienen?

6 opmerkingen:

  1. Ik ben ook lid van Panelclix, dat gaat inderdaad niet hard, maar is elk half jaar ofzo (ik dacht dat ze in november en maart uitbetaalden?) weer een paar euro extra. Toch mooi meegenomen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk idee Myra! Eenvoudig en een kleine moeite! Ik meld me aan.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Panelclix is af en toe inderdaad vervelend als je al een aantal vragen hebt beantwoord en dan niet tot de doelgroep behoort. Wellicht binnenkort eens bij panelwizard kijken..

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je reageert!