zaterdag 11 juni 2016

Nieuw beginnetje voor aflossing

Ik had mijn blog van gister nog niet gepubliceerd, of ik kreeg opeens weer een boost via Marktplaats. Huppa, weer twee (en misschien zelfs drie) dingen verkocht. Raar toch, hoe dat werkt? Het lijkt altijd of het in groepjes komt. Zou je populairder zijn als je weer een recent bod van iemand hebt gehad ofzo? Geen idee wat er precies achter MP zit.

Naast de euro's vind ik het ook fijn dat mijn huis wat leger wordt. Je ziet er nog niks van helaas, maar het idee helpt wel. Ik gaf deze week ook een dekbed + overtrekset weg. Nou dat ruimde heerlijk op!

Ook haalde ik weer een (panel)clix actie binnen en kreeg spontaan 75 clix voor een onderzoek. Ik zit boven de 1000 :) Nog maar 937 te gaan voordat ik mijn 25 Euro binnen krijg.

Al met al kon ik door de extra verkopen op MP en de panelwizard uitbetaling van juni nu al 55 Euro op de aflosrekening zetten. Het begin van de volgende aflossing is er in elk geval.

Ben jij momenteel meer aan het kopen, of juist meer aan het opruimen?

4 opmerkingen:

 1. alle beetjes helpen. Hebben jullie een bepaald minimumbedrag voor wanneer je kunt aflossen

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De bank hanteert geen minimumbedrag bij ons. Wijzelf vinden het fijn om per 1000€ af te lossen, en eventueel 500€ Als dat zo uitkomt. Gewoon om de schuld overzichtelijk te houden voor onszelf.
   Jullie wel een minimum bij bank of familielening?

   Verwijderen
 2. Allebei eigenlijk. Ik geef dingen weg, maar kocht ook nieuwe kleding en schoenen van mijn vakantiegeld. Heerlijk hè, dat je zo toch weer €55,- gespaard hebt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Opruimen en sparen. Helaas geen opbrengsten via MP, loopt niet zo, maar wie weet doet het babyspul dat ik erop wil plaatsen het wel goed.

  N.

  BeantwoordenVerwijderen