zaterdag 25 juni 2016

Soepel met een hoepel

Ik ben overstag. Na meerdere verhalen te horen van mensen over hoepelen (in huis) met een fitness hoepel ben ik overstag. Volledig. Hij stond al een paar weken in mijn hoofd, en af en toe keek ik weer rond naar de kosten en de soorten.

Nu ik al twee weken niet kan hardlopen ivm een blessure, en het weer vrij 'bah' is om naar school te fietsen met drie kinderen, mis ik de extra beweging. Dus tijd voor wat indoor-activiteiten.
Ik ben niet zo van de zumba, samba, arobics ofzo met een YouTube goeroe, dus vandaar de hoepel.

Ik heb een simpel model gekocht, en ook een vrij goedkope. Eerst maar even uitproberen. Ik lees dat je de eerste dagen blauwe plekken kunt krijgen op je taille omdat je niks gewend bent. Oftewel, doorbijten maar. We zullen zien.
Ik houd je op de hoogte.

Hoepel jij wel eens? Wat is je mening?

3 opmerkingen:

  1. Nee, ik geloof niet dat ik daar het geduld voor heb.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik kon het vroeger al niet.. Ik denk dat het nu ook niets voor mij zou zijn, al hoor ik altijd wel dat het een goede oefening is. Zo heb ik ook eens een springtouw gekocht, ook drie keer gedaan.. ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik kon het vroeger ook niet, maar nu na een paar dagen doorzetten wel. En het gaat elke keer weer beter! Ik vind het superleuk, word er vrolijk van en tegelijk ben ik lekker in beweging. Helemaal top dus :D

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je reageert!