dinsdag 2 februari 2016

Workshop gewonnen: financieel detoxen

Superleuk, ik won afgelopen week (via ABN AMRO) een gratis workshop 'financieel detoxen' van How 2 spend it. Vorige week ging ik erheen!

Het was even schakelen en kijken of het wel ging lukken. Want uitgerekend die vrijdag bleek manlief een meeting ver weg te hebben, en de oudste twee kinderen een margedag op school. (vrije dag) Poeh, wie wil er dan voor drie kinderen zorgen? En bovendien door de reistijd zou ik ook nog vroeg moeten vertrekken, en vrij laat terug zijn. Goedemorgen, om 7.30u staan er drie kinderen op je stoep...

Gelukkig was daar mijn man met zijn creatieve oplossingen, en dankzij de medewerking van mijn geweldige ouders is het dit keer mogelijk. Manlief dropte ze af  toen hij naar zijn meeting ging, en haalt ze erna weer op. Dit gaf mij de tijd om die workshop te volgen, terug te reizen en nog even te chillen in een koffietentje. Eenmaal thuis kon ik mooi de chaos van de ochtend en het haastige vertrek opruimen, en de weekboodschappen doen. (77,10 Euro bij de AH, dus binnen budget...)

Ik was vooral benieuwd wat voor een publiek er zou zitten, en wat ik van de workshop opsteek. Ik ben natuurlijk niet helemaal onbekend op het gebied van financiën.  Je hoort er later zeker meer over.

4 opmerkingen:

 1. Erg benieuwd naar de inhoud van de workshop en wat je ervan opgestoken hebt. Ik heb de website net bekeken, ziet er goed uit.

  Extra leuk dat je deze workshop gewonnen hebt, echt een welverdiend uitje! En fijn dat iedereen in je omgeving je dat zo gunt.

  Groetjes,
  N.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je! Het was ook echt leuk.
   Voor morgen staat het stuk over de workshop zelf online.

   Verwijderen
  2. Mooi! Dan ben jij de eerste blog, die ik morgen lees :-)

   Verwijderen
 2. Ik ben benieuwd hoe je het vond en/of je er wat aan gehad hebt!

  BeantwoordenVerwijderen