zaterdag 24 december 2016

Totaal extra verdiensten 2016

De oplettende lezer heeft gezien dat ik mijn 'extra verdiensten' pagina heb bijgewerkt.

Nu december bijna ten einde loopt kan ik wel een mooi inzicht maken voor jullie wat ik nou werkelijk extra heb verdiend het afgelopen jaar voor onze hypotheek.
Dit heb ik bij elkaar gesprokkeld door cd's, boeken, babyspullen etc via marktplaats te verkopen, door Euroclix op te pakken en daarmee wat te verdienen, door enquêtes in te vullen voor panelwizard, door rente die ik op die speciale spaarrekening ontving etc.

Tromgeroffel...

Totaal verdiende ik 432,61 Euro!

Dit geld is voor het grootste gedeelte al in de hypotheekaflossingen gestopt. Er staat nog een sommetje van 159 Euro te wachten op de volgende aflossing. (Wij lossen namelijk per 1000 Euro af)

Alles bij elkaar valt het me totaal niet tegen. Het is geen vetpot, maar als ik niks had gedaan, had ik het ook niet gehad. Dus ik ben trots op het resultaat.

Volgend jaar wil ik gewoon weer verder gaan sparen. Al ben ik bang dat de enquête inkomsten wat zullen verminderen (want, ik heb minder tijd) en ons huis is inmiddels al wel wat leegverkocht. Ik zou niet zo goed weten wat ik nog kan verkopen de komende tijd. Maar wie weet verzinnen we opeens weer een bron, binnenkort. Peuter wordt ook steeds groter, dus misschien kan ik zijn volgende kleding straks wel weer een keer verkopen ipv weggeven, of zijn beddengoed of ledikant. We zullen zien.

Heb jij al zo'n overzicht van je jaaropbrengst gemaakt? Of een ander overzicht zo aan het eind van het jaar? Deel het gerust!


3 opmerkingen:

  1. Mooi bedrag zeg. Wij hebben het overzicht nog niet gemaakt, maar ik denk niet dat wij hieraan komen...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heerlijk he. Nee ik heb mijn bijverdiensten overzicht nog niet opgemaakt. Sinds ik in de WW zit, besloot ik Euroclix geld pas uit te laten betalen wanneer ik aow ontvang.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Prachtig bedrag! Wij hebben veel extra verdiensten. Dit komt vooral door auto onderdelen van onze vorige auto. We zitten nu rond de 1150,-. Euroclix wil ik nog niet uitkeren. Ik hoop er van af te kunnen blijven. 😉

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je reageert!