dinsdag 13 december 2016

Hard werken

In principe heb ik een kantoorbaan. Lekker achter de computer de hele dag! 

Behalve de afgelopen tijd. We zijn een mailing aan het voorbereiden voor Kerst. Er ging van alles mis met de drukkerijen, dus een lichte stress. Daarnaast is het gewoon heel veel werk om daarna alles bij elkaar te zoeken. Lichamelijk werk ook. 
Adreslabel, retourlabel en postzegel plakken en zorgen dat de juiste inhoud in elke envelop komt. Dit wisselt namelijk ;) 

Alles bij elkaar dus een hoop werk, en we zijn nog niet klaar. Dus thuis na het werk geen puf meer om te bloggen.. 
Tel daarbij op; een ziek kind, een drukke tijd met avondjes weg en er blijft over een wat lege blog. Sorry daarvoor. 
Het komt wel weer hoor! 

Hoe zitten jullie deze tijd qua avonden? Ook al veel kerstborrels, etentjes en vieringen van school/kerk in de planning? 

2 opmerkingen:

  1. Valt nog heel erg mee moet ik zeggen. Rond Sinterklaas was het drukker. Toen drie feestje, op het werk, op het kinderdafverblijf en met familie. Voor kerst hebben we dit jaar een ontbijt op het werk ipv een borrel.
    En verder hebben we wel wat verjaardagen in december naast de kerstdagen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel herkenbaar. Wij voelen op ons werk de eindejaarsdruk al dus deze week werk ik een halve dag extra. Met daarbij het nieuwe huis en een schoonvader in het ziekenhuis is het hier heel druk. Zoon wordt gelukkig goed opgevangen. En de verhuisdatum staat dus het einde is in zicht! Succes met je drukke werkdagen en Beterschap voor je zieke kindje!

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je reageert!