vrijdag 9 december 2016

Cadeaubon en ander inkomen

Hehe, het is gelukt. De 10 Euro bij elkaar gekregen met enquêtes invullen bij waardevollemening. En dus heb ik meteen de cadeaubon van Bol besteld. Die kreeg ik netjes, direct in de mail. Dat ging dan weer wel erg snel en goed.

Per omgaande heb ik mijn account laten verwijderen, zoals ik al eerder had aangegeven. Omdat ik niet tevreden was over de enquêtes en de beloningen. Rust in mijn mailbox! Ik zie ernaar uit.

Verder heb ik deze maand al 18 Euro verdiend via MP door 4 cd's in een koop, te verkopen. Lekker dus.

Ook kregen we extra inkomsten doordat onze bank per 1 december rente uitbetaald elk jaar. Zo bleek onze hypotheek-aflosrekening ipv 110 Euro, nu dus 110,61 Euro te bevatten. Dik cashen dus (sarcasme..).

Totaal leverde de rente uitbetalingen dit jaar uiteraard zeer weinig op, maar beter iets dan niets. Aangezien ik van ronde bedragen houd is het wel weer jammer natuurlijk. Dus zodra ik iets ga overmaken zal ik dat corrigeren.

Heb jij al wat rente gehad? 

4 opmerkingen:

 1. Bij Moneyou krijg je elk kwartaal, dus ik heb dit jaar al 4x gehad. Mijn eerst volgende keer is weer op 1 januari, uit mijn hoofd gezegd. Helaas kom ik op 1 januari over de grens van wat je belastingvrij aan spaargeld mag hebben, dus ik kan al mijn ontvangen rente (en meer) weer afdragen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die rente het frustreert me. Toch ben ik blij met alles wat er binnen komt. Dat die ECB maar mag stoppen met geldverruiming

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha, dat herken ik wel, die voorkeur voor mooie ronde bedragen. En inderdaad, die 61 cent. Maar goed, wie het kleine niet eert... :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die rente is echt niet motiverend, daar hoef je het tegenwoordig niet meer voor te doen. Gelukkig nog andere redenen die wel motiveren over.

  Ik heb van één spaarrekening al rente over. Dat was de Doelsparen rekening die we hebben opgeheven.

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je reageert!