vrijdag 23 december 2016

Kerstpakket x2

Mijn man krijgt meestal wel een kerstpakket van zijn werk. Het is ivm crisis wel eens een jaartje overgeslagen, maar dat viel erg slecht bij alle hard werkende mensen. Ook al was het niet altijd naar smaak, maar de gedachte is toch wel heel leuk van een attentie van je werk.

Sinds die tijd is het pakket weer terug, maar in versoberde vorm. Dus chocola en wijn zitten allang niet meer in het pakket (helaas). Wat dan wel?

Chips en dip, 
Toostje en smeersel,
Thee, sapje, nootjes
Bidon met bedrijfslogo en 2 handdoeken in een mooie kleur. 

Dit jaar was ik natuurlijk weer aan het werk. Maar ik verwachtte zelf geen kerstpakket want ik werk bij een non-profit organisatie met weinig budget. Maar mijn chef heeft toch voor alle medewerkers en vrijwilligers wat leuks gekocht. Echt een vrouwenpakket met nagellak, iets lekkers, een notebook en een leuke mok. 

Dus we zijn gezegend met twee kerstpakketten dit jaar! 
Wij zijn dankbaar in elk geval. 

Had jij een kerstpakket of ander bedankje van je werkgever/vrijwilligersorganisatie? 

4 opmerkingen:

 1. Ik heb hem nog niet gekregen, omdat ik vrij was op de dagen dat ze werden uitgedeeld, maar ik weet wel wat erin zit ongeveer. Een tapaspakket en een dinerbon van 40 euro. Dus helemaal niets te klagen daarover..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wij hadden wat bruikbare hapjes in het pakket van man. Ook al is het in de afgelopen jaren wat minder geworden, de produkten zijn allemaal van plaatselijke ondernemers, dat vind ik wel prijzenswaardig.

  Wat een leuk gebaar van jouw werkgever, komt over als een welgemeende blijk van waardering.

  N.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mijn vrouw kreeg met 19 andere collega's een doos met 20 eieren en een bon van een supermarkt om voor 40 euro een ontbijt samen te stellen. Prettige Kerstdagen.

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je reageert!