donderdag 5 maart 2020

Extra inkomsten februari

Mijn overzicht van de extra verdiensten in de tweede maand van 2020 staat voor jullie klaar! 

Door dit overzicht probeer ik zo te laten zien hoe ik dat doe (naast het huidige net-verhuisde, werkloze- en toch drukke- leven) als moeder en als hobbyblogger. Een beetje sprokkelen kan toch leuke bedragen opleveren. Bovendien wil ik graag eerder van onze hypotheek af. Dus aflossen maar! Hiervoor sprokkel ik dus op verschillende manieren geld bij elkaar en dat stort ik op een aparte spaarrekening. Wanneer ik de 1000 Euro aantik, gaat het rechtstreeks in onze nieuwe hypotheek. Die is nu trouwens volledig annuïtair, dus wanneer we aflossen gaat het maandbedrag extra hard omlaag. (De rentekosten dalen een beetje, maar de maandelijkse aflossing daalt lekker hard)

Hoe ziet het eruit bij ons? Kort geleden zijn we verhuisd vanuit Den Haag naar de Veluwe. Dus ja, de laatste tijd vliegen de uitgaves ons om de oren. Ik probeer dus zoveel mogelijk extra inkomsten te genereren door activiteiten online.

Panelwizard
Er staat nu 16,60 Euro in mijn potje, klaar voor de uitbetaling in juni. Afgelopen maand heb ik regelmatig enquêtes gehad van dit bureau.
Wil je ook lid worden van Panelwizard? Er is plek voor nieuwe leden. Klik hier. Je krijgt bij aanmelding 1 Euro startkapitaal, en ik ook. Jij kunt jouw kennissen ook weer lid maken. Panelwizard betaalt altijd in juni en december uit, ongeacht het bedrag. Het zijn leuke enquêtes en je krijgt 0,10 Euro per vraag. Ook als je na 2 vragen toch niet geschikt bent.


Euroclix
Dit leverde me in februari 2658 clix op. Ter vergelijking: januari 2418 clix, december 1827 clix, november 1690 clix, en als dieptepunt augustus 1053 clix. Het wisselt nogal zoals je ziet.

Hoe kwam ik aan de punten deze maand? Geen nieuwe vrienden/leden aangebracht deze maand. De 10% verdiensten over de clix die al mijn vrienden binnenhaalden was 463 clix. Deze inkomsten zijn dus echt passief, want ik hoef er niks voor te doen! Ik hoop voor jullie dat je ook wat vrienden enthousiast kan krijgen en op die manier slapend rijker wordt.

Ik klikte 31 keer op een mailtje, kocht voor 104 clix bij een webshop en verdiende 125 clix met onderzoeken afgelopen maand. Voor het oversluiten van zorgverzekeringen en energie kreeg ik 1741 clix. Voor creditcardgebruik kreeg ik bijna 276 clix. We doen zoveel mogelijk aankopen met de euroclix-creditcard, en lossen die rekening natuurlijk meteen af zodat het geen geld kost, maar wel gratis clix oplevert. (Je krijgt 25 clix daarvoor, per 100 Euro die je uitgeeft.) Tot slot won ik nog 2 clix met ‘lotteryclix’.

Nu zit ik totaal op de 11895 clix. Dit ruim 160 Euro waard. Toch laat ik dat nog even staan. Ik spaar door voor de 20.000 clix wat me 325 Euro op gaat leveren. Ik hoop dit rond juli te halen, wanneer het zo lekker blijft gaan misschien nog iets eerder. (Al verwacht ik nu geen grote hoeveelheden clix meer omdat ik klaar ben met oversluiten.) Tips om je saldo te verhogen?
Marktplaats
Ik verkocht voor 0 Euro deze maand. Weinig te verkopen merk ik. We hebben de meeste verkoopbare dingen al verkocht voor de verhuizing.

Factsnapp
Een van de nieuwere enquêtebureaus waar ik lid van ben geworden is Factsnapp. Ze doen leuke en heel korte enquêtes voor 0,10 Euro per vraag. Mijn spaarpotje staat in korte tijd al op 22 Euro en dat krijg ik in juni uitbetaald. Top! (Deels vragenlijsten maar ook nieuwe mensen die zich hebben aangemeld via mij)

Overige inkomsten
Opinionbar heeft eindelijk uitbetaald. Wel 10,80 Euro kreeg ik binnen. Dit ging meteen naar de aflosrekening.  

Totaal staat er nu 158 Euro op de aflossingsrekening. Nog even flink doorsparen voor een aflossing! Ik heb geen idee of ik dat dit jaar wel kan behalen eigenlijk, maar ik blijf mijn best doen.

Hoe was jouw maand februari aan extra inkomsten? 

13 opmerkingen:

 1. Zo jij gaat lekker met panelwizard en factsnapp! Bij mij staat er bij beiden iets van rond de 5 euro in het potje. Bij Opinionbar zit ik rond de 7 euro. Euroclix ging bij mij heerlijk, ik had echt een topmaand, kwam mede door de 800 clix die bijgeschreven werden voor het overstappen van zorgverzekeraar! Dus ik ben weer dik tevreden!
  Leuk beginbedrag voor het aflossen, groeit vanzelf weer een stuk verder. Vooral als je je Euroclix uitbetaling ontvangt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jij had ook veel clix ja. Wow! En opinionbar rond de 7 euro is ook al goed op weg. De laatste maanden zijn er soms weer enquêtes merk ik (eerder bij mij een half jaar niet ofzo).
   Jammer dat bij jou die andere twee minder gaan. Ik probeer ook MP verkopen weer aan te zwengelen maar tot nu toe nog geen succes.

   Verwijderen
 2. Ja mijn hoogste aantal clix in 1 maand tot nu toe! Ja zeker goed op weg, bij mij was dat precies hetzelfde idd, echt heel lang geen uitnodigingen gekregen van hun! Gelukkig maar dat het nu wel weer komt!
  Ja zeker jammer, maar als nog beter iets als niets! Dat is jammer dat dat nog niet wil lukken. Hoe ging dat voorheen? Verstuurde je alles of kwamen mensen ook vaak dingen afhalen bij je thuis? Want in dat laatste geval ligt het er wellicht aan dat je nu op een heel andere plek woont als eerst. Hopelijk gaan de mensen weer meer kopen nu het voorjaar er weer aan komt!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je hoogste aantal? Nice! Hopelijk blijft die lijn zo doorzetten.

   Ik woon idd op een andere plek, dat had ik niet bedacht nog. En vanwege de verhuizing hadden we ook echt heel veel opgeruimd en dan 'snel' dus naar de kringloop. Omdat we geen tijd hadden om alles op marktplaats te zetten. En dan heb je natuurlijk nu niet veel meer te verkopen. Bedankt voor je feedback!

   Verwijderen
  2. Dat zou gaaf zijn! Ik hoop erop! Er zaten natuurlijk nu wel 800 clix bij van de overstap zorgverzekering, dus dat was gewoon eenmalig dit jaar. Maar wie weet wat de toekomst brengt!

   Ja ook een goed punt, daar verdien je idd helaas ook niks mee als het naar de kringloop gaat. Graag gedaan!

   Verwijderen
 3. Altijd leuk om te lezen! Onlangs lid geworden van Panelwizard voor jou, nu twijfel ik over factsnapp ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben benieuwd wat je eventueel tegen zou houden. Tijd of iets anders?
   Zeker factsnapp is altijd heel kort. De langste enquête had 5 vragen tot nu toe. haha. Ik vind gfk wel vaak lange lijsten hebben (en minder lucratief).

   Verwijderen
 4. leuk om te lezen ;) alleen zelf praat ik niet over mijn inkomsten hhihi

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Er staan leuke nieuwe tips in om geld te verdienen. Komt goed uit, ik ben ook hard aan het sparen en kan wel wat goede ideeën voor nieuwe inkomst bronnen gebruiken! Wat ik nu voornamelijk doe is items verkopen via United Wardrobe. Ook een leuke dankbare manier om van spullen weer geld te maken ☺️

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hallo, bent u op zoek naar een legale en betrouwbare kredietverstrekker? Heeft u een lening nodig? Heeft u dringend financiële hulp nodig? Heeft u een spoedlening nodig om uw schuld af te lossen of heeft u een kapitaallening nodig om uw bedrijf te verbeteren? Wij bieden alle soorten leningen aan particulieren en bedrijven tegen een rente van 2% tegen duidelijke en begrijpelijke voorwaarden. We zullen elk bedrag overal leveren, als u geïnteresseerd bent in een lening van ons bedrijf, neem dan contact met ons op voor meer informatie

  (E-MAIL) globalfinanceloancompany1@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. In één woord, wauw !! Ik kan niet geloven dat het geld al op mijn rekening staat. Dankje, dankje, dankje! Je maakte van wat gewoonlijk een lang, langdradig en intimiderend karwei is, een zeer aangename en gestroomlijnde ervaring. Ik kan u en mevrouw Karin Sabine-leningen niet genoeg bedanken. Mevrouw Karin Sabine leent voor het geweldige systeem en u voor de geweldige service. Jullie zijn allebei best gaaf! als je een dringende lening nodig hebt, kun je ze e-mailen op sabinhelps@gmail.com of whatsapp haar op +79267494861.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Goedemorgen.,
  Ongelooflijk, maar ware God is altijd groot. Na verschillende afwijzingen van mijn aanvraag door de bank, kreeg ik een lening dankzij deze zeer eerlijke Mr .Sandijs KUPLENS. Voor meer informatie, neem gewoon contact met haar op via e-mail op : sduplens@gmail.com
  Het biedt leningen van 3.000€ tot 3.000.000€ aan iedereen in staat om terug te betalen met rente tegen een lage rente van 2% twijfel niet aan dit bericht. Het is een perfecte realiteit. Geef de boodschap door aan je geliefden die in nood zijn.
  Moge God je zegenen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hallo allemaal, ik ben super opgewonden vandaag. Ik zag opmerkingen van mensen die al een lening hadden ontvangen van Sabinhelps@gmail.com en toen besloot ik me in te schrijven op basis van hun aanbevelingen. Een paar uur geleden bevestigde ik in totaal 10.000 euro die ik had aangevraagd van mijn eigen bankrekening. Dit is echt geweldig nieuws en ik raad iedereen die een echte lening nodig heeft aan om een aanvraag in te dienen via e-mail: sabinhelps@gmail.com of whatsapp haar op +79267494861.

  BeantwoordenVerwijderen