dinsdag 11 oktober 2016

Uitverkocht of uitverkoop?

Vorige week noemde ik nog mijn bedroevend slechte score op marktplaats in de maand september. Slechts 1 item verkocht. Toen gaf ik nog een berg kleding weg, en was mijn marktplaats zo goed als leeg. Uit-verkocht dus!

Ik kon me ook niet voorstellen dat ik iets zou vinden om 'm weer te vullen. Zo leeg is mijn huis dus..(not!). Maar soms ben je een beetje door je ideeen heen. Geen inspiratie waar ik nog koopwaar vandaan kon halen.
Totdat man besloot om de cd's eens goed door te lichten. 

Nu heb ik dus weer 22 advertenties op MP staan. 15 cd's en verder nog wat kinderschoenen/kleding. Uitverkoop! Laten we hopen dat ik er een stapeltje van kwijtraak op deze manier, en nog wat geld binnenhark tbv de hypotheekaflossing. 

Heb jij alweer iets verkoopbaars gevonden? 

11 opmerkingen:

 1. Goed bezig!Met een verhuizing in het zicht kan ik veel kritischer naar onze spullen kijken en man zoekt ook uit. Ons lijstje met te verkopen spullen is best lang. Ook al veel weggegooid en geleende spullen terug gebracht. Heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goee bezig! Levert dat nog wat op, cd's?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Een paar euro per stuk, normaal gesproken. Laatst kreeg ik nog 9€ voor Adèle, niet slecht dus. Maar dat is wel een uitzondering.

   Verwijderen
 3. Goed zeg! Ik heb 3 advertenties openstaan, maar het loopt geen storm. Wil jij niet toevallig nog een paar schattige meisjesschoentjes, maat 28, hebben? :-) Nooit gedragen... Toen ik ze kocht waren ze te groot, toen we ze weer uit de kast haalden te klein. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mijn meisje zit in 29 of bijna, dus die gok durf ik niet te nemen ;)

   Verwijderen
 4. Ja, een teak houten wijnkast. Een glazen tafeltje en de stoomcabine. Heb inmiddels een bod van 501 euro, maar dat zit me toch nog een beetje te laag. Nog even wachten dus.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is altijd de gok he? Proberen er nog meer uit te slepen of accepteren wat ze nu bieden.. succes he!

   Verwijderen
 5. kinderschoenen(maar niemand wil ze hebben :( ) en net de zomerkleding uitgezochyt (lijkt me geen goed moment om nu te verkopen..... :p)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zoek regelmatig kinderschoenen op MP, dus misschien kom ik wel een keer bij jou uit :)
   Zomerkleding heb ik dus maar weggegeven, want dat verkoopt nu niet natuurlijk. Herkenbaar dus!

   Verwijderen
  2. t staat nu enkel op fb. schoenen voor 2, 3 euro verkopen en dan 7 euro verzendkosten schiet niet op, maar heb ook geen zin in verzenden. wel 1 paar nog nieuwe schoenen (nu al te klein.. ) die nog wel op mp proberen. t nadeel van alle fb groepen.... er zitten vooral mensen op die willen verkopen lijkt wel en nauwelijks mensen die kopen.. ;)

   Verwijderen

Leuk dat je reageert!