maandag 3 oktober 2016

Extra verdiensten

Ik verkocht een lamp via MP, voor 8 Euro. En dat was het voor de maand september! Helaas...

Inmiddels heb ik niet zoveel aanbod meer te koop staan, en sommige dingen had ik ook geen zin in om te verkopen. Dus gaf ik deze maand twee volle zaken kinderkleding weg aan iemand, en nog een zak aan een goed doel. Snel resultaat, al zeg ik het zelf. Mijn trapkast is weer een stuk leger in elk geval.

Euroclix loopt weer gestaag op, ook al heb ik nauwelijks tijd meer voor vragenlijsten. Er staat alweer ruim 420 clix op de teller.

Waardevollemening.nl heb ik uitgeprobeerd (zie hier mijn mening). Daar heb ik nu 6,25 Euro mee verdiend. Ik ga in elk geval door tot ik de cadeaubon van 10 Euro kan claimen, en daarna stop ik er vermoedelijk weer mee. Geen tijd genoeg hiervoor, en de redenen die ik in mijn bovenstaande link heb genoemd.

Hoe lopen bij jou de extra inkomsten?

4 opmerkingen:

 1. goed! Panelwizard loopt ook lekker. En met euroclix heb ik net 5000 clix laten uitbetalen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, op gegeven moment is het klaar he, met verkopen. Dat hadden wij vorig jaar ook. En nu zijn we weer net lekker op gang, ik heb drie advertenties openstaan nu. En ik heb 25 euro verdiend met iets te verkopen al. Dat was leuk :-) En ook 25 euro bij het partnerprogramma van Bol.com. Daar ben ik ook heel blij mee, want daar hoef ik niets voor te doen (behalve bloggen, maar dat deed ik toch al).

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klinkt goed! Soms moet je opeens weer een nieuwe categorie 'aanboren' waarmee je marktplaats kan vullen. Over een tijdje als de jongste groter is kan ik iig weer een nieuwe categorie aanboren qua verkoopbaar materiaal.

   Verwijderen

Leuk dat je reageert!