woensdag 19 oktober 2016

Tussenstand extra verdiensten 2016

De extra verdiensten heb ik van de afgelopen 9,5 maand even op een rijtje gezet.

Hierin zitten onder meer mijn marktplaatsverkopen, mijn uitbetalingen van Euroclix en Panelwizard. De tussenstand is op dit moment 348,10 Euro!

Hiervan heb ik al 280,10 euro gebruikt om extra af te lossen op de ALV-hypotheek. Wat betekent dat er nog 68 Euro in het spaarpotje zit, tbv de hypotheekaflossing.

In november krijg ik weer een uitbetaling van Panelwizard, dus die komt er sowieso nog aan. Qua verkopen op Marktplaats ligt het een beetje stil, lijkt het. Ik heb er 22 items op staan, maar de vraag is nog niet zo hoog. Misschien moet het eerst nog wat kouder worden, want er staat ondermeer een (merk)voetenzak voor de kinderwagen op, winterslaapzakken etc. Plus de cd’s.

De vraag daarvoor lijkt inderdaad toch wat afgenomen, ik ga ze nog wat goedkoper maken om er alsnog vanaf te komen. Eerder heb ik dit nog niet gemerkt, maar blijkbaar is iedereen nu toch meer van de digitale versie van cd’s.

Ik verwacht ook nog een cadeaubon van waardevollemening.nl, van 10 Euro. Deze zal ik binnenkort claimen, zodra ik de 10 Euro heb bereikt. Nu zit ik op 7,75 Euro. Maar ik vind hun vragenlijsten niet prettig, dus besteed er weinig tijd aan.

Jullie nog extra verdiensten in het vooruitzicht?

10 opmerkingen:

 1. Zo dat is een behoorlijk bedrag. Wij verwachten ook wat van panelwizard ook al heb ik nog geen bericht gehad over uitbetaling. Verder even niets...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ik heb ook nog geen bericht gehad. november zag ik op de website.

   Verwijderen
  2. Net even gekeken. Er zit ongeveer 13 Euro in mijn potje van Panelclix.

   Verwijderen
 2. Mooi bedragje! Ik heb net een betaling van Bol.com gekregen, van het partnerprogramma van 11 euro. :-) Toch leuk. Dat gaat echter niet in mijn aflospotje, maar in het potje voor het betalen van mijn hosting.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ook nuttig! kan je het er al helemaal van betalen, op jaarbasis?

   Verwijderen
 3. Mooi bedrag heb je bij elkaar gespaard. Met winterspullen moet je inderdaad even geduld hebben tot het seizoen echt aanbreekt. Dan komen mensen er ineens achter dat ze nog wat spullen nodig hebben en is de vraag er ineens wel, is mijn ervaring.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik denk dat je gelijk hebt. Ik was gewoon te ongeduldig (en wil er graag vanaf..haha) Ik ben ook trots op het resultaat. bijna 350 Euro had ik niet verwacht eerlijk gezegd. Want de grootste MP verkopen heb ik al jaren terug gedaan.

   Verwijderen
 4. Ik zit op ongeveer €65 aan marktplaatsverkopen voor dit jaar volgensmij (vooral kleine spullen, nieuwe Riviera Maison haken, spellen etc.) Verder zit ik bij Ipay op €21 (doe ik heeeeel lang over) en bij Spaaractief ook zo'n bedrag. Via Qassa heb ik in februari en augustus €10 uit laten betalen, totaal ca. €127,- waarvan ik bij Ipay en Spaaractief uitbetalingen kan aanvragen bij €25,- (of €12,50)

  Marieke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ipay en spaaractief ken ik niet. Wat zijn dat?
   Ook al een lekker bedrag zo bij elkaar, toch? Goed gedaan hoor Marieke!

   Verwijderen
 5. Dat is een mooi resultaat! Zelf ben ik er momenteel niet veel meer mee bezig; het kost mij te veel tijd (die ik er niet aan wil besteden). Voorheen veel gewerkt met Euroclix en Panelclix.

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je reageert!