dinsdag 31 maart 2015

Online geld verdienen?

Kan dat?
Ja het kan.

Het is een hot topic. Graag zouden mensen online hun geld willen verdienen, of hun extraatjes, of hun hypotheekaflossing (me to, haha). Helaas gaat het niet overal even makkelijk of soepel. Met bloggen je geld verdienen? Dat is best een uitdaging. Zeker voor een beginnende blogger! Als je veel bezoekers trekt, hoog scoort in de zoekmachines, veel advertenties plaatst dan kun je er geld mee verdienen. Genoeg om je baan op te zeggen? Meestal niet. (Hoewel er ook echt uitzonderingen zijn.)

Webshop openen, is dat een goudmijntje?
Pas stond op Nu.nl dat de meeste webshops die opgestart waren in 2012, binnen een jaar al weer hun deuren gingen sluiten. Om een modaal inkomen te verdienen met je webshop, zou je een omzet van 100.000 Euro per jaar moeten hebben met je webshop. Au! Daar zit je niet zomaar aan natuurlijk...

Vragenlijsten, klikacties etc?
Ja dat kan zeker. Euroclix is een bekend voorbeeld. Ik heb het ook ooit gedaan. Met een hoop spam en geklik heb ik 2x 10 Euro uitbetaald gekregen. Dat was voor mij te tijdrovend in elk geval. Maar als je verder toch niks te doen hebt, zou ik het zeker doen.
Ik ben pas lid geworden van panelwizard. Daar krijg je 0,10 Euro per vraag. Dat vind ik wel de moeite waard. Mocht je ook interesse hebben, kun je je hier aanmelden. (Ik zeg het eerlijk, ik krijg een beloning van 1,- Euro per aanmelding via die link)
Ik ben benieuwd hoe lang het duurt voordat ik een uitbetaling kan laten doen. Vast wel even, want ik heb nu pas twee vragenlijsten gehad.

Producten testen?
Meestal kan je daar geen geld mee verdienen, maar mag je het product houden. Ook leuk natuurlijk, als het iets is wat je kan gebruiken. Maar om 'uitgekozen' te worden als testpersoon, moet je ook een beetje mazzel hebben volgens mij.

1 opmerking:

  1. Ik denk dat het vooral belangrijk is om nieuwe leden te werven als je lid wordt van programma's als Eur.oclix en Qas.sa. Het klikken van mailtjes schiet inderdaad niet op. Ik heb Go.ogle A.dsense nu 25 dagen aanstaan, daar doe ik dus niets voor. Wat ik 'verdien' verschilt per dag, het hoogste was 3 euro, maar regelmatig ook helemaal niets. Ik heb nu 14 euro open staan. Als dit doorzet, zou ik dit jaar dus een uitbetaling moeten krijgen. Ik denk dat veel geld verdienen met bloggen heel hard werken is. Voor mij is dat geen streven, ik vind het leuk om te schrijven en alles wat ik erbij krijg is leuk meegenomen.

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je reageert!