maandag 2 maart 2015

Offerte keus

Onze dakkapel-droom komt steeds dichterbij!
Vorige week kregen we de laatste offerte binnen. Afgelopen weekend hebben we het erover kunnen hebben, en een keus gemaakt!
Het is geworden.... degene die al eerder in dit huis een dakkapel heeft geplaatst. Bij de vorige bewoners dan weliswaar.

De drie offertes waren redelijk gelijkwaardig. Een bedrijf wat meteen afviel was 500 Euro duurder dan de andere twee offertes, en bovendien vond ik hun dakkapellen iets minder mooi. Je zou denken dat het allemaal hetzelfde is, toch? Maar bij een dakkapel die zij in de buurt hebben geplaatst viel me op dat hun randen er minder goed afgewerkt uitzagen. En de ramen zelf zagen er 'rommeliger' uit, door veel kleine verspringingen. Details uiteraard, maar toch.
Als de prijs veel voordeliger was geweest, had ik het misschien genegeerd. Want het zit ten slotte maar aan de buitenkant.

De andere twee offertes waren ongeveer gelijk qua opties en prijs. Daarom hebben we gekozen voor het bedrijf met de meeste ervaring, en bovendien hebben zij een paar jaar geleden hier dus al eens een prima dakkapel geplaatst. Dus binnenkort bellen en de afspraken gaan vastleggen.

Voor afwerking van de zolder en het maken van twee slaapkamers zijn we nog bezig met wat opties.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Leuk dat je reageert!