zaterdag 28 maart 2015

Verjaardag

In de winter ben ik zelf jarig. Ook nog een beetje in de buurt het feest van Sinterklaas, dus ik moet altijd heel goed nadenken over mijn cadeauwensen. Want zonder cadeauwensen krijg ik meestal niet echt leuke cadeaus... Of mensen kennen me toch niet zo goed, of ze hebben een heel andere smaak. (waarschijnlijk dat laatste, want je bent meestal vrienden met iemand die tegenovergesteld aan jou is)

Anyway, dus opleten dat ik niet op het sinterklaaslijstje hetzelfde vraag als voor m'n verjaardag.
Nu heb ik een online lijstje, zodat ik het hele jaar door bij kan houden welke dingen ik leuk vindt. Grappig genoeg kan ik in het voorjaar en de zomer enorm veel dingen bedenken. Bijvoorbeeld voor de tuin of voor in huis. Leuke gieter, plantje voor in de tuin, accessoires voor mijn moestuin etc. Maar die dingen zijn helemaal niet meer te krijgen in de winter!

Dus wanneer ik m'n lijstje moet updaten in de winter, kan ik een hele hoop afstrepen omdat het niet meer beschikbaar is. Jammer!
Vroeger, op de basisschool, dacht je al maanden van tevoren na over je feestje. Over wat je wilde trakteren en wie je wilde uitnodigen. Ik had vele coole feestjes bedacht voor in de tuin, met vuurkorven en worstebroodjes maken. Maarja, winter... Ook leek het me toen gaaf om ijs te mogen trakteren. Ging dus ook niet door. Ik heb wel ooit een schaatsfeestje gedaan. Ongeveer de laatste keer dat er natuurijs lag in NL waarschijnlijk ;)

Hebben mensen die in de zomer jarig zijn dezelfde uitdagingen?  

1 opmerking:

  1. Ik ben in maart jarig en krijg altijd plantjes! Vind ik heerlijk, kan ik de tuin weer even opleuken. Verder merk ik dat ik cadeautjes niet meer zo belangrijk vind. Ik ga liever een dagje weg of wat leuks doen. Met vrienden hebben wij afgesproken dat we elkaar geen cadeautjes meer geven.

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je reageert!