dinsdag 10 maart 2015

De 4 kinderen: test

Afgelopen weekend hadden we vier kinderen. Drie van onszelf en een logee. Zij bleef drie nachten logeren, en dat was dolle pret. Overdag de hele tijd feest, dus we lieten haar op een eigen kamer slapen zodat we 's nachts geen feestjes zouden hebben.
Oke, maandagmorgen was het helaas wel 6u, maar verder ging het wel goed met slapen.

Qua leeftijd zit zij een beetje tussen onze oudste twee kinderen in. Dus het voelde alsof we een soort drieling hadden, en een baby. Nou dat is dus best pittig. Want iedereen wil met dat ene ding spelen. Sowieso! En vaak werd er een van de drie 'buitengesloten', omdat de andere twee net zo lekker aan het spelen waren en er geen derde bij kon (naar hun mening).

Op de eerste avond ging papa voorlezen en deed de drie naar bed in z'n eentje. Want ik had een avondje weg met vriendinnen. Wow, hij draaide er zijn hand niet voor om.
Mijn man is echt een superpapa! Dat wist ik al, maar nu opnieuw bewezen!

Op de zaterdag hebben we de weekboodschappen kunnen doen, een bed via MP opgehaald, zijn we in de speeltuin geweest en heeft papa met de twee meiden gefietst. Al met al best een hoop kunnen doen.

Zondag naar de kerk nam ik de baby mee in de wandelwagen, en manlief ging met twee kinderen op zijn fiets en een ernaast daar naartoe. Ook geen enkel probleem. Met zijn zessen had niet in onze auto gepast, dus daar moet je met vier kinderen wel echt een oplossing voor vinden.

Verder is het reuze gezellig, en die kleuterpraatjes zijn echt om te lachen. Als je het aandurft, 4 kinderen: go for it!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Leuk dat je reageert!