donderdag 25 augustus 2016

Uitbetaling Euroclix

Deze week komt mijn uitbetaling van Euroclix binnen. 2000 clix leveren mij nu 25€ op. Deze 25€ kan naar de aflosrekening. Hier staat nu slechts 10€ op, want recent plunderde ik 'm om een aflossing te kunnen doen.

Medeblogger Rentenier/ tijd is geld liet mij weten dat ik beter kon doorsparen voor 10.000 clix, om zo het beste rendement uit mijn clix te halen. Hij is nogal van de rekensommetjes! (en niet van die simpele..)
Nog 5x zoveel binnenhalen dus. Poeh, dat lijkt me een lange adem. In mijn geval haalde ik 2000 clix in ongeveer 5,5 maand. Dus in 27,5 maand zou ik misschien 10.000clix kunnen halen. Dat is dik 2 jaar.  Eerlijk gezegd weet ik niet of ik dat op kan brengen.

Dus ik liet het nu uitbetalen en wacht tot ik het in mijn hypotheek kan investeren. 

Ben jij geduldig genoeg om pas bij grote hoeveelheden clix uit te laten betalen? (Hoe houd je dat vol?)

8 opmerkingen:

 1. Er zitten voor mij ook wel grenzen aan. Ik heb een periode gehad waarin er elke 5-6 maanden zo'n 20.000 clix binnenkwamen. Dan kon ik wel wachten. Nu duurt het toch steeds wel weer een goed jaar voor ik op de 10.000 zit. Dan is wachten gunstiger, maar dat kan ik idd ook niet zo goed opbrengen. Dan heb ik het liever maar binnen. Ik zit nu ook weer bijna bij de 10.000 en ik denk mooi dat ik dat dan uit laat betalen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Voor een volledig overzicht van wanneer je het beste euroclix kan uibetalen, zie hier. Persoonlijk heb ik niet eens het geduld om 1 euroclic bij elkaar te sparen, dus ik begin er helemaal niet mee;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt, ik kon die link niet meer vinden!

   Verwijderen
 3. Meestal bij 5000 maar ook een paar keer gewacht op 10000. Krijg je toch weer een 10.- extra!
  Tegenwoordig wat minder enquêtes dat is jammer, dan gaat sparen niet meer zo snel! In 4.5 maand nu weer al 4.382 clix! Ik kijk div keren per dag voor enquêtes en de mails klikken. Ook heb ik 2 vrienden waar ik weer 10% van krijg dat helpt ook he?!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat scheelt zeker een hoop ja. en daar hoef je niks voor te doen!

   Verwijderen
 4. Ik heb de eerste 2000 clix ook laten uitbetalen, ook om te kijken of het werkt. Ik ben net voor de jaarwisseling begonnen. Intussen sta ik nu weer op 4.400 clix en ga nu wel door tot 10.000...

  BeantwoordenVerwijderen