zaterdag 27 augustus 2016

Nieuwe ontdekking (voor mij)

Recent ontdekte ik een 'nieuwe' Tony Chocolonely. Hij bestaat vast al een eeuwigheid, maar voor mijn gevoel niet. Ik liep sowieso een beetje achter de feiten aan hiermee. Want ik moest wel even over een drempel heen, toen ik voor mijn eerste reep een bedrag van 2,65 Euro af moest rekenen. Ahum, dat doen we dus maar niet te vaak! Ik vraag ze wel eens voor mijn verjaardag, dan geniet ik er dubbel van. Eerst krijgen en de voorpret, en later eten...hmmm.

Maar ik dwaal af. Omdat ik bewust met eten bezig ben, eet ik voornamelijk vegetarisch, maar probeer ik ook melkproducten zoveel mogelijk te mijden. (Aan mijn lijf merk ik dat dit werkt) Zonder vlees werkt het best, maar dat vinden de gezinsleden zo jammer. Dus ik zoek op dit moment naar wat werkt en haalbaar is.

Bleek dus dat mijn favoriete 'Tony' de smaak: melk, caramel, zeezout was. Om te huilen natuurlijk..
Inmiddels heb ik de 'vegan Tony' ontdekt: puur, amandel en zeezout. Het felgroene label. Haast net zo lekker, en ook absoluut geweldig. Plus totaal zonder dierlijke producten. Yeah voor mij!

Heb jij ook favoriete chocolade/snoep? Welk merk en soort?

4 opmerkingen:

 1. I Love Tony! Vooral met nootjes of die met yoghurt en Passievrucht

  BeantwoordenVerwijderen
 2. I Love Tony! Vooral met nootjes of die met yoghurt en Passievrucht

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hier ook een chocoladeliefhebber! Ik verkoop sinds kort de repen van Willie's cacao; de Engelse Willie heeft zelf cacaoplantages waar hij mensen in dienst heeft en zelf betaald. Op deze manier hoeft hij niet aangesloten te zijn bij Fairtrade en geld aan deze organisatie af te dragen -> die vervolgens een deel van het geld aan de arbeiders betalen.

  Ik moet zelf ook vaak door een aanschaf(prijs) heen kijken, maar als je er creatief mee om gaat zijn er zeker mogelijkheden!:)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hier ook een Tony-fan. En die repen van de Aldi met studentenhaver vind ik heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je reageert!