vrijdag 19 augustus 2016

Speelgoed sale

Deze week was er 75% korting bij de Krui.dvat op producten met gele stickers. Dit keer op alle producten, en niet alleen kleding.
Superhandig, want zo kon ik mooi een voorraadje speelgoed inkopen voor in de cadeaudoos. Deze doos is een soort nood-voorraadje voor een onverwachte verjaardag of wanneer ik echt geen tijd heb om iets te gaan kopen. Ik woon niet heel dicht bij de winkels, dus regelmatig lukt het me niet. Ik koop dan iets voor baby's, iets voor een jongen en iets voor een meisje in de leeftijden van mijn kinderen. (en dit keer kocht ik iets meer, vanwege de sale)

Bijvoorbeeld Lego of Playmobil vinden veel kinderen leuk, maar ik vind het onwijs duur voor iets kleins. Nu was het een leuk prijsje, zo kun je dat nog eens geven aan iemand. Als ik keek wat er nog allemaal lag, heeft de 30% en later 50% sale van die producten het niet onwijs goed gedaan. Er lag nog heel erg veel, en vaak ook nog veel keus van dingen.
Natuurlijk bedenk ik me dan dat de mensen vast aan het opletten zijn, en minder geld uitgeven aan nutteloze zaken. I wish!
Waarschijnlijker is het zo dat de bewuste winkelketen veel teveel had ingeslagen en de koopzucht van de mensen heeft onderschat deze zomer.

Gelukkig had ik de kinderen bij me, en kon ik niet uitgebreid blijven snuffelen tussen de schappen. Zo heb ik alleen wat speelgoedjes gekocht, en geen nutteloze zaken. Ook ik ben daar in het verleden vaak genoeg voor gevallen...

Voor mijn eigen kinderen kocht ik een paal met daaraan een elastiek. Die kun je in de grond zetten en er dan een bal aan vastmaken of een tennisbal. Zo kunnen je kinderen in de tuin tennissen of voetballen zonder dat de bal steeds over de schutting verdwijnt. In mijn tuin wel handig :) Nu voor slechts 3,75 Euro.

Heb jij ook een doos met cadeautjes? Wat zit erin?

3 opmerkingen:

 1. Ja, dat doe ik ook altijd, zo cadeautjes inslaan. Ik zal van het weekend ook wel weer even langs die winkel gaan. :-)
  Overigens heb ik wel gemerkt dat dit niet meer kan als kinderen 7 worden. Dan hebben ze namelijk steeds meer een vast verjaardagslijstje waar dan specifieke soorten Lego of boeken op staan... De laatste verjaardagsfeestjes waar mijn zoon is geweest, hebben we iedere keer samen met vriendjes een cadeau gegeven, dat dan ter plekke aangeschaft moest worden. Gelukkig heb ik nog een kleuter, en genoeg kleine neefjes en nichtjes om nog dit soort leuke dingen voor in huis te halen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Eens! Deze aanpak werkt goed tot een jaar of zeven of acht. Op verjaardagen waar onze zoon komt wordt vaak een Intertoys cadeaubon of geld gevraagd.

   Verwijderen
  2. Bedankt voor de tip! Dan ga ik er nog even een half jaar tot anderhalf jaar van profiteren ;)

   Verwijderen

Leuk dat je reageert!