maandag 5 maart 2018

Kleine besparingen leveren ook geld op!

De blogpost van Adine over het vinden van kostenbesparingen, maakte me weer wakker. Er zijn van die kosten die je vaak over het hoofd ziet, omdat ze klein zijn en niet zo opvallen.
Bovendien zou een besparing daarop ook niet zoveel opleveren, denk je. Waarschijnlijk is dat zo, toch? Eigenlijk zou je het even moeten uitzoeken. Maar ach, het gaat maar om een klein bedrag. Geen tijd, niet zo belangrijk etc.

Zo eentje had ik er dus ook! Onze bank had een paar maanden geleden bericht gestuurd dat ze hun betaalpakketten gingen aanpassen. Meestal is dat het juiste moment om er weer eens in te duiken! Toch deed ik dat niet, er zou vast niets te halen zijn.

Oeps!
Vorige week ging ik dus toch aan de slag. Wat bleek? Wij hadden nog oude pakketvormen, en die waren best wel duur. Een pakket van 25,80 Euro per jaar en een pakket van 49 Euro per jaar! En die pakketen hielden hetzelfde in als de 'nieuwe'. Exclusief de creditcard van 17,60 Euro. Serieus??
Ze schrijven de kosten bij twee verschillende rekeningen af, en steeds per kwartaal dus het viel allemaal niet zo heel erg op. Toch is dat eigenlijk geen goede reden natuurlijk. Ik had het gewoon eerder na kunnen zoeken.
Per direct heb ik ze beide om laten zetten naar het nieuwe pakket van 18,50 Euro per jaar. Dus een besparing van ruim 38 Euro per jaar. Toch wel de moeite waard dus. Die besparing had ik dus bijna laten liggen door een vorm van luiheid. 'Shame on me'!

Ik heb dus ook maar meteen de koe bij de horens gevat en de creditcard opgezegd. Want ik wil overstappen naar die creditcard van Euroclix. Ik had gehoord dat die maar 15 Euro per jaar is, en dat je punten krijgt over wat je uitgeeft. Lucratief dus. Manlief was het ermee eens. Bij het aanvragen bleek ook nog eens dat je het eerste jaar gratis krijgt! Helemaal mooi dus.

Heb jij ook wel eens zulke geldbesparende ontdekkingen gehad? Durf je ze te delen?

11 opmerkingen:

  1. Nou als ik dit zo lees ga ik ook maar eens naar onze pakketten kijken. Mag ik vragen welke bank je zit? We hebben helemaal geen creditcard, ik had het ook niet van jou verwacht. Waar gebruik je hem voor?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wij gebruiken onze creditcard regelmatig. Voor het boeken van reizen voor mijn mans werk, of voor onszelf. Soms voor aankopen via buitenlandse websites, heel handig! Zolang je hebt ingesteld dat je het de volgende maand meteen aflost, is er niks aan de hand. Je betaald pas rente als je kiest voor ‘gespreid betalen’.

      Verwijderen
  2. Leuk dat ik je op een idee heb kunnen brengen :-) Ik heb zelf dus - in ieder geval voor nu - de sportschool opgezegd en ben bezig met de overstap van telefoonprovider. De cc van Euroclix heb ik al jaren en ik ben er erg tevreden over. Hij is gewoon van mastercard, dus je kunt er overal mee terecht. Ik heb laatst zelfs een paar keer in een winkel met de kaart betaald! Als je steeds elke maand afrekent, betaal je geen rente, maar levert het je idd wel punten op!

    Afgelopen maand waren het er weer 250 ofzo, het is toch weer extra.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oke, ik ben benieuwd. Wij betalen het altijd elke maand af, dus het kost ons nooit extra geld. Omdat wij ook vaak reizen en hotels voor mijn man z’n werk voorschieten, is het extra lucratief voor ons denk ik :)

      Verwijderen
  3. Een goeie reminder, om ook even naar die kleine kosten te kijken!
    Ik heb deze week de financien maar weer eens op een rij gezet. Dat is ook iets wat ik me heb moeten aanwennen: vaker de boel op een rij te zetten. Soms lijkt er niks te veranderen, maar het zijn toch die kleine verschuivingen waardoor ik mijn overzicht kwijt raak.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hallo Dame & Heren, Heeft u financiële hulp nodig? Ik ben Susan Benson. Ik ben een geldschieter en ook een financieel adviseur.

    Heeft u een zakelijke lening, persoonlijke lening, hypotheeklening of een lening nodig om uw project te realiseren? als uw antwoord ja is, raad ik u aan contact op te nemen met mijn kantoor. We verlenen allerlei soorten leendiensten, waaronder langlopende en kortlopende leningen. Voor meer info, schrijf ons via e-mail: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) of stuur me een bericht rechtstreeks op WhatsApp via: +447903159998 en ontvang direct een reactie.

    Wij zijn een uitgebreide financiële dienstverlener en we zijn toegewijd om u te helpen bij het verbeteren van uw financiële doelstellingen op korte en lange termijn. Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van gestructureerde financieringsoplossingen aan individuen en bedrijven op de meest effectieve en snelste manier.

    Hier zijn enkele redenen waarom u contact met ons zou moeten opnemen voor een lening;
    * Gemak - U kunt altijd en overal een lening aanvragen.
    * Flexibel bedrag - u beslist hoeveel u wilt lenen.
    * Snelle directe financiering - Ontvang uw lening binnen 24 uur na goedkeuring.
    * Flexibel rentepercentage van 3%.
    * Hoge goedkeuringspercentages
    * Flexibele terugbetaling - u krijgt de kans om de terugbetalingsdatum te kiezen, wekelijks, maandelijks of jaarlijks voor een periode van 1-30 jaar.
    * Eenvoudige online applicatie.
    * Persoonlijke begeleiding en expertise.
    * Geen verborgen kosten

    Loop een kans niet mis door gebrek aan geld. Neem nu contact op met mijn bedrijf, we kunnen u helpen met een lening omdat we talloze individuen en organisaties hebben geholpen die over de hele wereld in financiële moeilijkheden zijn gekomen

    Voor meer informatie over ons leningsaanbod kunt u ons uw leningsaanvraag sturen via:
    E-mail: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
    WhatsApp: +447903159998

    Tussenpersonen / Consultants / Makelaars zijn welkom om hun klanten mee te brengen en zijn 100% beschermd. In alle vertrouwen werken we samen voor de voordelen van alle betrokken partijen.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik ben zo blij met het investeren met TD Ameritrade .. Hij heeft echt geholpen nadat ik mijn baan kwijt was. Ik begon met investeren voor slechts $ 200 en nu verdien ik wekelijks meer dan $ 2.500. Zo blij dat je contact met hem kunt opnemen via zijn e-mail: tdameritrade077@gmail.com
    Via whatsapp: (+12166263236)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hallo dames en heren; Heeft u binnen 24 tot 48 uur een snelle lening nodig? Als uw antwoord ja is, zal ik u adviseren om een ​​lening aan te vragen bij Novelty Finance.

    Mijn naam is Davina Claire, ik ben financieel medewerker en tevens financieel adviseur. Het is mij opgevallen dat veel mensen het zo moeilijk vinden om een ​​lening te krijgen bij banken of andere financiële instellingen vanwege de hoge rente, onvoldoende onderpand, de verhouding tussen schulden en inkomen, een lage kredietscore of andere redenen. Ik ben hier om iedereen die op zoek is naar een lening aan te bevelen contact op te nemen met Novelty Finance voor een lening tegen een zeer lage rente van 3%. Ze zijn een betrouwbaar en betrouwbaar leningbedrijf en u kunt met hen samenwerken. U kunt contact met hen opnemen via e-mail: | noveltyfinances@gmail.com | OF stuur een bericht via WhatsApp via +447915601531 voor meer informatie.

    NOVELTY FINANCE biedt financieringsoplossingen. Ze bieden allerlei soorten leningdiensten aan (persoonlijke lening, zakelijke lening en vele andere). Ze bieden flexibele en meerdere leningopties, waaronder beveiligde en ongedekte leningen, langlopende en kortetermijnleningen die zijn afgestemd op uw financiële behoeften.

    Wat krijg je als je solliciteert bij Novelty Finance:
    • Direct toegang tot uw geld na goedkeuring.
    • Concurrerende rentetarieven (3% per jaar)
    • Flexibele terugbetalingsvoorwaarden
    • Eenvoudige goedkeuring als u extra geld nodig heeft
    • U kunt altijd en overal een lening aanvragen.
    • U wordt niet gehaast om de lening terug te betalen, u krijgt de tijd om met de terugbetaling van de lening te beginnen.
    • Geen verborgen kosten

    Hoe toepassen:
    Een lening aanvragen gaat snel en eenvoudig!
    Als u geïnteresseerd bent in het aanvragen van een lening bij Novelty Finance en meer informatie nodig heeft over de leningaanbieding, stuur dan een E-MAIL naar (noveltyfinances@gmail.com) OF stuur een WhatsApp-bericht via +447915601531 voor meer informatie en mondelinge briefings. Voorwaarden zijn van toepassing.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. !Ik wil getuigen over Anderson Carl Asset Trade die me heeft geholpen mijn bitcoin te investeren en me heeft gemaakt tot wie ik nu ben, ik geloof nooit in investeren in bitcoin totdat ik Anderson Carl Asset Trade ontmoette. Ik heb zoveel getuigenissen gezien dat hij mensen hielp om hun bitcoin te investeren. Ik besluit contact met hem op te nemen en investeerde $ 500 en na 72 uur krijg ik mijn winst van $ 5.000 in mijn bitcoin-portemonnee. Omdat ik bij hen heb geïnvesteerd en ik altijd mijn winst zonder vertraging ontvang, dus als je je bitcoin wilt investeren, is Anderson Carl de beste deal waarmee je kunt investeren en winst maken is een garantie. Dus als u wilt beleggen, neem dan gewoon contact met hem op en hij zal u begeleiden bij het starten van uw investering. whatsapp +1(252)285-2093
    E-mail: andersoncarlassettrade@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je reageert!