donderdag 1 maart 2018

Extra inkomsten februari

In februari had ik een last van opruimwoede, en daardoor deed ik veel weg. Je merkt het nog niet echt in huis, maar er zijn echt best veel dingen weggegaan. Ook zette ik veel dingen op Marktplaats en hoopte op een mooie omzet.

Ik had vooral last van mensen die niks meer van zich lieten horen, of niet op kwamen dagen. Serieus erg vaak dit keer! De inkomsten vielen dus wat tegen. Zeker als je het afzet tegen de hoeveelheid advertenties die ik heb staan.

Verkocht
Totaal verkocht ik drie dames-broeken voor 15,50 Euro, een lamp voor 4,00 Euro. En nog heel veel dignen bijna, die niet werden opgehaald. Helaas levert 'bijna' geen enkele cent op, dus bleef het bij 19,50 Euro in februari. Geen schokkende bedragen, maar als je kijkt naar mijn verwachtte (SMART) doelstelling voor de Marktplaatsverkopen, dan zit ik er toch boven. Gelukkig!


Euroclix
Euroclix leverde in de maand februari 800 clix op. Omgerekend is dit ongeveer 11 Euro waard (met de wisselkoers van 0,014 Euro per stuk). Ik ben nog steeds enthousiast over deze extra inkomstenbron. Nu heb ik 1700 clix, en ik hoop dit jaar minstens 5000 clix te halen om zo een uitbetaling van 70 Euro te krijgen. Allemaal voor onze hypotheek.

Nadat we vorige maand onverwachts vroeg onze eerste hypotheekaflossing van 2018 deden, is de rekening voor de extra aflossingen zo goed als leeg! Dus dat is weer even slikken. Opnieuw beginnen! Toch weet ik dat alle beetjes helpen, dus ik ga gewoon mijn best doen om weer een nieuwe hypotheekaflossing van 1000 Euro bij elkaar te sparen. Eerst even alleen via mijn extra inkomsten. Later kunnen er misschien nog andere extraatjes bij als we de nieuwe keuken hebben geplaatst en alle kosten gedekt hebben. Wie weet :)

Panelwizard
Deze maand kreeg ik slechts twee enquetes aangeboden, waarvan er eentje maar 0,20 Euro opleverde. Helpt dus bijna niets. De andere bracht 1,70 Euro op. Dus het gaat de goede kant op. Of ik ook mijn doelstelling van 20 Euro kan halen betwijfel ik..

Hoe liepen jouw extra inkomsten in februari? Nog ergens een mooie klapper gemaakt?


4 opmerkingen:

 1. Leuk om te zien dat je steeds enthousiaster over Euroclix wordt. Mijn ervaring is dat je steeds meer er mee gaat verdienen. En het zijn inderdaad leuke extraatjes om bij elkaar te sparen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mijn extra inkomsten waren matig, al kreeg ik wel meer uitnodigingen voor Panelwizard. Euroclix droogt een beetje op. Hopelijk komen er binnenkort weer wat meer enquêtes en dergelijke.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik kan me voorstellen dat je dan toch een beetje baalt! Merk zelf wel dat ik op de website van euroclix veel vaker een vragenlijst kan vinden dan ik had verwacht. Is toch een paar keer 75-100 punten erbij.

   Verwijderen
 3. Fijn artikel om te lezen! Ik hoop dat maart de mensen wel wat van zich laten horen voor de marktplaatsverkopen. Zo irritant.

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je reageert!