zaterdag 31 maart 2018

Extra inkomsten maart

Elke maand houd ik jullie op de hoogte van de extra inkomsten van de maand. Om te laten zien hoe ik dat doe, om mezelf scherp te houden en om te kijken of ik natuurlijk mijn doelen ga halen.  
Afgelopen week bleek dat ik de doelen wel scherper mocht stellen, en dat deed ik dus ook. 


Panelwizard

Ik kreeg een enquête, en daarmee verdiende ik 0,30 Euro. Haha, ik viel dus buiten de doelgroep na 3 vragen. 

Euroclix

Dit liep lekker deze maand. Ik kreeg flink veel clix toegekend, ook nog over aankopen vorig jaar. Daarnaast deed ik mee met vijf onderzoeken. 
Totaal zit ik nu al op 5200 clix. Als je dat vergelijkt met een maand geleden (1700 clix) heb ik in een maand 3500 clix ontvangen. Met de wisselkoers waar ik nu voor ga sparen is dat een extra inkomstenbron van 49 Euro in februari. (0,014 Euro x 3500) Dit bedrag is nog alleen op papier beschikbaar, totdat ik de clix werkelijk in kan wisselen. Wow, je begrijpt vast wel waarom ik er erg enthousiast over ben. 

TIP: Het helpt om soms op de website te kijken, daar zijn meer onderzoeken beschikbaar. In elk geval meer dan je per mail krijgt aangeboden.  Marktplaats

Februari was de maand van de wegblijvers. Maart was iets beter. Daardoor heb ik wel een aantal dingen kunnen verkopen. Een softshell jas voor 12,25 Euro, 3 Euro voor een broek, 13 Euro voor een groot pakket haakspullen (want ik doe er toch niks mee) en ik verkocht een autostoel hoes van Maxi cosi voor 7,50 Euro. Totaal toch een leuk sommetje van 35,75 Euro.


Omdat dit de enige inkomsten zijn die ik nu heb kunnen 'cashen' is dit alles wat erbij is gekomen op onze hypotheek-aflos-rekening. Daar staat nu bijna 60 Euro op. Nog lang niet in de buurt van een nieuwe aflossing van 1000 Euro. Maar geduld is een schone zaak! Bovendien maken vele kleine beetjes, een grote hoop!

Hoe liepen jouw extra inkomsten in maart? Nog mooie klappers gehad of een bijzondere verkoop?

3 opmerkingen:

 1. Ik weet niet of je op nog meer enquête sites zit te wachten, maar anders heb ik nog een tip. Ik zat ook bij euroclix maar daar zijn niet dagelijks enquêtes. Nu heb ik een soortgelijke site ontdekt maar dan internationaal. Het heet clixsense. Daar zijn dagelijks meerdere enquêtes te doen (gewoon in het Nederlands). en dat gaat veel sneller. Ik zit na 2 weken op 40 dollar. Kijk maar of het wat voor je is. Je kunt ook je aanmelden via mij, maar dat hoeft natuurlijk niet :)
  https://www.clixsense.com/?12766523

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt voor de tip Deze ken ik nog niet. Hoe laat je dat dan uitbetalen, aangezien het in dollars is?
   Als ik lid word zal ik zeker jouw link gebruiken :) Iemand anders mag er best voordeel aan hebben toch?!

   Verwijderen
  2. Je kunt je aanmelden bij bijvoorbeeld Skrill, dit werkt hetzelfde als Paypal. Je kunt het dan omzetten naar euro en laten uitbetalen. Ze hebben ook andere opties voor uitbetaling maar daar zijn de transactiekosten wat hoger.

   Verwijderen

Leuk dat je reageert!