woensdag 20 april 2016

Ik vind korting leuk

Na mijn kennismaking met Scoupy, recentelijk kreeg ik nog meer tips. Uit onverwachte hoek zelfs. Een man (!!!) raadde mij aan om mee te gaan doen met kortingisleuk.nl. Hier schijn je nog vaker aanbiedingen te hebben die je gratis kunt krijgen, en is het ongeveer net zo makkelijk als met Scoupy.
Ook adviseerde hij mij om de aanbiedingen van AH goed in de gaten te houden, want soms heeft kortingisleuk dus een gratis actie, en krijg je bij AH diezelfde week twee voor de prijs van een, bijvoorbeeld. Zo heb je dus dubbel mazzel.

Moet ik toegeven dat mij dit nog niet is gelukt, en dat ik ook nog steeds niet alle producten heb kunnen vinden bij de winkels. Maar elke korting is mooi meegenomen natuurlijk. (de bodylotion van Sanex heb ik nog niet kunnen vinden bijvoorbeeld, en ook de wrap-kebab niet, en de nestle toetje ook niet..helaas)

Minpuntje is dat bij korting is leuk je geen vrienden kunt aanmelden, en dus geen 1 euro extra korting krijgt als zij ook meedoen. Wat bij Scoupy dus wel kan.

Hoe werkt kortingisleuk? Je gaat naar de site, kijkt welke producten er zijn en klikt aan wat je wilt. Dan maak je een foto van de bon en stuur je die digitaal naar ze op. Uiteraard vul je al je gegevens in, maak je een wachtwoord aan en je krijgt dus binnen 4 dagen je geld gestort. Bonnetje bewaren in geval van controle. Simpel toch?

Vandaag kocht ik dus digestive koekjes voor scoupy. Plus smeerbare camembert en bierbommetjes voor kortingisleuk. Dus krijg ik weer een paar euro's terug en heb dus eigenlijk gratis eten. Je wordt er zeker niet rijk van, maar je kunt zo wel mooi dingen proberen die ik anders niet koop.

Ken jij korting is leuk al? Gebruik jij nog andere sites voor dit soort acties?

4 opmerkingen:

 1. Ik maak gebruik van Scoupy en korting is leuk. Wat die man aangaf klopt inderdaad. Ik heb regelmatig twee producten gratis omdat ze samen vallen met een actie bij de ah. Laatst tandpasta, twee tubes normaal €7,00. Ook de bierbommetjes waren twee weken geleden 1+ 1 gratis.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Netjes ja!
   Ik zag dat bij scoupy die koekjes waren. Kocht ze bij de Ah en die had 0,40€ bonus. Was benieuwd wat ze daarmee zouden doen. Uitbetalen of laten zitten?
   Maar die ging mooi van het eindbedrag af zag ik! Scoupy controleert de bon dus goed.

   Verwijderen
 2. Je kunt ook via optimel mee doen aan diverse geld terug acties

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je reageert!