maandag 23 mei 2016

Uitbetaling panelwizard

Afgelopen week kreeg ik het verzoek of ik mijn betaalgegevens bij Panelwizard wilde controleren. Bij panelwizard vul je vragenlijsten in. Je krijgt 0,10 per vraag. (voor meer info, zie link)

Ze gaan in juni uitbetalen. Natuurlijk keek ik ook meteen even wat er in mijn spaarpotje stond. Geen grote getallen, maar toch 14,10 Euro. Verkregen met weinig moeite.

Zoals afgesproken valt dit onder extra inkomsten, en zet ik dit bedrag op de rekening tbv een extra hypotheekaflossing. Momenteel staat er slechts 5,00 Euro op, van een verkoop op marktplaats. De eerdere bedragen die ik verdiende heb ik al bij de vorige twee aflossingen gebruikt.

Heb jij ook panelwizard? Hoeveel zat er in jouw spaarpotje?

ps. Voor degenen die benieuwd zijn hoe het met mijn Euroclix staat: 757 clix. Ik heb afgelopen week weer een boost in m'n saldo gekregen dankzij 2 vragenlijsten. Nog steeds geen vetpot, maar we gaan richting de 1000 :)

2 opmerkingen:

 1. Ik zat net te denken waar was dat ook alweer dat ik gelezen had voor het beantwoorden van vragen. Nu weet ik het dus en ga ik het eens proberen.
  Vandaag weer een frustratie bij Euroclix. Driekwart enquete ingevuld, 1x nee antwoorden en klaar is klara. En geen clix natuurlijk... :(

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heel herkenbaar en irritant. Of je krijgt een mail van panelclix, en als je een half uur later tijd hebt is hij al 'vol'. Dus weinig kans om mee te doen.
   Bedankt voor je aanmelding.

   Verwijderen