vrijdag 27 mei 2016

Fitbit stuk

Mijn activity tracker 'Fitbit Charge' is kapot aan het gaan. (om te huilen) Ik heb hem nog geen jaar. Uiteraard ga ik een klacht sturen naar het bedrijf waar ik hem heb gekocht. Ik hoop heel erg dat ze aanbieden om een nieuwe te geven, of op z'n minst de reparatie zullen vergoeden.

Aan de onderkant zitten schroefjes en lijm, die lijm is nu dus losgelaten. Daar zit het dus wat los. Ook aan de zijkant is het aan een kant het 'rubber' losgelaten. Om niet te blijven haken en de schade te vergroten heb ik het maar vastgezet met een plakbandje, maar ideaal is anders. Ook laadt hij in 50% van de gevallen niet goed op. Na een tijd in de oplader geeft hij aan dat hij vol is. Dan doe ik 'm om, en prompt krijg ik een melding dat hij helemaal leeg is. Dan moet hij weer opnieuw aan de oplader, en dan laadt hij meestal wel goed op. Vreemd.
Ik hoop dat de afhandeling netjes en snel kan. Ik houd jullie op de hoogte. Inmiddels mocht ik hem opsturen ter reparatie. Ik ben hem waarschijnlijk 4 weken kwijt. Helaas helaas! Ik mis hem ook echt, mijn horloge kwijt en m'n stappenteller. Ik gebruikte ze toch heel vaak blijkbaar.

Ik ken iemand die een Jawbone had, en die had ook steeds gedoe met het bandje. Uiteindelijk is hij overgestapt op een ander merk.
Hoe zijn jullie ervaringen met dit soort horloges/trackers?

3 opmerkingen:

 1. Mijn vrouw heeft hem net een aantal weken en tot op heden nog geen problemen. Ik ben benieuwd hoe het afloopt...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nou toevallig kreeg ik net (echt net!) een mail dat hij niet te repareren valt :(
   Ik krijg wel mijn geld teruggestort. Helaas kost een nieuwe (zelfde) op dit moment 20€ meer. Dus ik ga nog even denken wat ik ga doen!

   Verwijderen
  2. Hey je vroeg achter deze: http://www.funktionalwearables.com/fitbit-charge-fitbit-charge-hr-jewelry/
   op Ren mama ren ;)

   Verwijderen

Leuk dat je reageert!