donderdag 19 mei 2016

Hardlopen doel

Afgelopen keer hardlopen deed ik Evy les 7. De paar weken hiervoor heb ik ook hardgelopen, maar zonder schema van Evy omdat ik geen internetverbinding had terwijl ik in het buitenland was.

Mijn eigen schema heb ik gewoon een beetje volgens het principe van Evy opgebouwd, en eenmaal thuisgekomen bleek dat ik eigenlijk al verder was gegaan dan had gehoeven. (Langer gelopen, kortere wandelminuten) Toch ben ik blij dat ik lesje 7 deed, om weer te wennen aan de Nederlandse omstandigheden, en ook om een keertje een lekker lesje te draaien. Thuiskomen, en niet alleen trots zijn dat je het hebt gehaald, maar ook een beetje trots dat het lekker ging. Dat gevoel is fijn.

Tijdens mijn vakantie heb ik nagedacht over mijn doel, qua hardlopen. Inmiddels weet ik 'm.
Ik zou graag 15 minuten achter elkaar kunnen hardlopen.

Als ik naar Evy's opbouw kijk, zit ik daar bijna op rond les 25. Oftewel, nog een lange weg te gaan. Dit is mijn voorlopige doel. Het lijkt mij mooi, en lekker als ik ooit misschien de 5 km achter elkaar kan lopen zonder rustmomenten, maar voor nu klinkt dat nog als een brug te ver. Ik begin met 15 minuten!

Wat zijn jouw sportieve doelen?

1 opmerking:

  1. Ik ben met een vriendin net (opnieuw) begonnen aan de 10k. Dat zou binnen 36 lessen moeten kunnen. Omgerekend is dat 12 weken, maar het is even de vraag of we elke week 3 trainingen in kunnen lassen.

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je reageert!