woensdag 18 mei 2016

Bloggen en banen

Misschien had je al een keer gelezen dat ik op zoek ben naar een baan. Ik had twee dingen lopen, die allebei niet doorgingen, helaas. Ik zoek het liefst een baan voor 16-24 uur, en op vaste dagen. Dat zijn natuurlijk pareltjes!
Nu vind ik van alles leuk, en kan ik ook best veel dingen. Maar mijn vak is natuurlijk de journalistiek. En juist daar, is niet zoveel in te vinden. Goed zoeken zou wel meer op kunnen leveren dan nu het geval is. Dus dat ga ik doen. Breder zoeken, meer brieven schrijven.

De komende tijd ga ik waarschijnlijk wat minder bloggen, en iets meer solliciteren. Want meer tijd heb ik niet op dit moment.

Mocht je dus niet -bijna- elke dag een blogje zien verschijnen, dan weet je hoe het komt. Het heeft een zeer goede reden :)

Hoe ben jij eigenlijk aan je baan gekomen? (als je die hebt) Vrienden, social media, krant of ?

5 opmerkingen:

 1. Ik werk voor mezelf, dus daar ben ik zelf mee begonnen. Daarnaast werk ik nog een dag in de week in het familiebedrijf, precies zo'n pareltje dus. Misschien kun jij iets vinden via villamedia.nl? Dat is speciaal voor journalisten. Ik weet niet of je ook journalistiek gestudeerd hebt? Dat wordt vaak wel gevraagd.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja ik heb hbo journalistiek. Ik kijk idd ook regelmatig bij villamedia.

   Verwijderen
 2. Of van bloggen je baan maken? ;) zie huisvlijt. Al moet je dat ook maar willen. Maar een begrijpelijke keuze. Vooral veel brieven schrijven en hopen dat je snel eens op gesprek mag komen.

  Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Geen idee hoe lang huisvlijt al bezig is..Maar ik heb denk ik niet genoeg tijd om van bloggen mijn baan te maken. Ik denk dat je daarvoor veel meer moet bloggen, meer reclame moet maken en allerlei andere foefjes toe moet passen. Betwijfel of ik er brood mee zou kunnen verdienen.

   Verwijderen

Leuk dat je reageert!