woensdag 16 juli 2014

Mijn blog vs andere blogs

Ik lees zo af en toe wel eens een blog van anderen. Sommige 'volg' ik er eentje een tijdje, maar meestal heb ik er niet echt tijd voor. De afgelopen weken heb ik een paar verschillende blogs ontdekt oa over financiën, sparen, zwangerschap en gezinsleven. Nu zijn dat de dingen waar ik zelf ook wel eens over blog. Dus dat maakt het extra interessant.

Toch kom ik ook al snel de verschillen tegen. Een echte spaarder die blogt over sparen en als spaardoel 1.000,- per maand heeft, daarnaast nog investeert in beleggingen etc. Oja, geen kinderen en geen koophuis. Tja, dat is dan toch wel een beetje een ver-van-mijn-bed-show.
Een andere blog over een gezin met een paar kinderen, met een inkomen van 9 dagen per week. Herken ik toch ook niet in. Tuurlijk wel inspirerend, maar heel anders dan bij ons.
Alleen maar mama-dingen vind ik ook niet zo lang boeiend. Hoewel ik af en toe echt van zo'n blog kan genieten. Ik hoop dat mijn leven nog wat uitgebreider is dan alleen het moederschap. Al zit je natuurlijk in een bepaald seizoen, en is dat helemaal prima!

Dus, denk dat mijn blog gewoon een mengelmoesje blijft. Beetje over mama-zijn, financiën, (be)sparen, moestuintjes en wat er nog meer in me opkomt. Dat mag wel, toch?
Intussen lees ik hier eens een blogje, en daar een andere. Houd ik het ook voor mezelf interessant en inspirerend ;)

1 opmerking:

  1. Iedere moeder is niet in een hokje te stoppen; er zullen altijd wel nieuwe onderwerpen zijn. Dat houdt het afwisselend.

    BeantwoordenVerwijderen