vrijdag 12 januari 2018

Flinke uitbetaling Euroclix

Het is gelukt! De 10.000 Euroclix zijn gehaald en ik heb ze ingewisseld. Hiervoor kreeg ik 150 Euro op mijn bankrekening gestort binnen 3 werkdagen. Supermakkelijk geregeld. Dit bedrag ging meteen naar de spaarrekening waar ik spaar voor een volgende hypotheekaflossing. Zo gaat het lekker snel!

Ik weet dat sommigen van jullie het helemaal niks vinden. Dat is prima, en je mag gerust deze post overslaan. Toch kan ik Euroclix wel echt aanraden! Ik zal uitleggen waarom.

Spaar geld met EuroClix

Jaar 1
In 2016 was ik 9 maanden lid en verdiende ik 2700 clix. Hiervan liet ik 2000 clix uitbetalen (na 5 maanden) en dat was 25 Euro. Ik nam 700 clix mee naar het volgende jaar.

Jaar 2
In 2017 verdiende ik 8900 clix. Ik haalde net niet de grens van 10.000 helaas. (8900+700 = 9600) Dus ik wachtte met uitbetalen.

Jaar 3
In 2018 heb ik in de eerste twee weken ook al 500 clix ontvangen. Hierdoor kon ik bijna meteen de 150 Euro laten uitbetalen. Gezien de ontvangen clix in het afgelopen jaar ga ik ervan uit dat ik in de rest van het jaar ook nog wel zeker 5000 clix bij elkaar hark. Dat zou nog eens 70 Euro zijn.

Dat is toch een mooie stijgende lijn qua inkomsten? Van 25 Euro naar 150 Euro in minder dan twee jaar.

Wil je meer weten over hoe Euroclix werkt? Lees dan ook mijn blog over mijn manier om slapend rijk te worden!9 opmerkingen:

 1. Joepie! Toch lekker.
  Ik had m'n doel nog een trapje hoger gesteld voor 2017. Niet gehaald, maar dat komt dit jaar wel.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wij hebben deze week de 5.000 clix gehaald. Die gaan we al laten uitbetalen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ongemerkt bijverdienen door het simpele klikken op mailtjes. Tip; meld je ook aan bij spaar4cash, extraeuro, myflavours, mailbeurs, spaaractief, ipay, nucash & cashbackkorting. Deze sites gaan sneller dan euroclix. Zo kun je met gemak meer dan 1000 euro per jaar binnen harken.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Top! Ik ben ook blij met Euroclix. Dit keer wil ook door sparen tot de 10.000 clix. Ik koop best wat online en ook het invullen van enquêtes vind ik eigenlijk heel leuk om te doen het geld is dan mooi meegenomen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben er ook heel blij mee! Ik zit nu op 4300 clix en wil dit jaar de 10.000 clix halen. Ben benieuwd of het gaat lukken, vult dan in januari weer lekker de spaarrekening aan.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Na het meerdere keren lezen hierover op je blog ook maar besloten me eens aan te melden. Ik schik er eigenlijk van bij Panelclix bijvoorbeeld hoeveel ze van je willen weten. Vul je alles altijd naar waarheid in? Ik heb geen zin om zomaar de geboortedatum van mijn dochter door te geven of andere details? Ik aarzel of ik wel wil meedoen. Hoe ga jij om met dit soort privacygevoelige dingen? Ik ben benieuwd

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Anneloes, de vragenlijsten zijn wel altijd anoniem. En daar kun je ook regelmatig invullen ‘wil ik niet zeggen’ bijv bij inkomen/geloof/stemgedrag.
   Ik vul ook wel eens ergens een random geboortedatum in maar wel de maand/jaar kloppend. Want voor sommige onderzoeken zoeken ze natuurlijk ouders van jonge kinderen of juist van tieners of ...
   Verder doe ik er zelf niet zo moeilijk over want ik zie dat toch alle informatie over iedereen wel online te vinden is. Google op iemands naam en je kan zo zien op welke basisschool die zat, welk jaar en wanneer ze hun A-diploma haalden.
   Maar als je je er niet lekker bij voelt: gewoon niet doen!

   Verwijderen
  2. dank voor je uitleg, gewoon maand en jaartal geven is ook een idee inderdaad. Goed even te horen hoe jij ermee omgaat. ik zal er nog eens over denken.

   Verwijderen
 7. Ik ben ook 'fan' van euroclix. :D Maar ik wacht altijd tot 5000... Misschien deze keer toch langer wachten!

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je reageert!