maandag 29 januari 2018

Extra inkomsten januari

Elke maand houd ik mijn extra inkomsten bij. Die inkomsten stort ik op een speciale rekening waarmee ik onze aflossingsvrije hypotheek wil aflossen.
Voor 2018 heb ik mezelf een doel gesteld (klik hier) en dat probeer ik bewust te halen.

Rente
Januari begint altijd goed met rente. Dit jaar viel het uiteraard wat tegen gezien de lage rentestand. Het leverde 37 Euro op, maar ik had de 40 Euro van vorig jaar over het hoofd gezien dus totaal hadden we toch 77 Euro.Marktplaats
Ik had echt mijn best gedaan om advertenties te plaatsen en verkocht best goed. Totaal 7 items deze maand met een opbrengst van 63 Euro. Een winterjas voor 10 Euro, een buggy voor 12,50 Euro en nog wat kleine dingen.
Mijn doel was om het hele jaar voor 120 Euro te verkopen. Nou daarvoor zit ik dus al op de helft. Mooie start.

Euroclix
Kort na de start van het nieuwe jaar kreeg ik nog wat clix toegekend en kwam ik uit op 10.000 clix. Deze leverde ik meteen in, en een paar dagen later had ik 150 Euro op mijn rekening. Jippie, dit was een hele mooie score en die haalde ik in vrij korte tijd. Ben jij ook benieuwd waarom ik zo enthousiast ben? Je kunt het hier lezen. Nu tegen het einde van de maand heb ik alweer een saldo van 900 clix staan.

Het totaal saldo van onze aflosrekening kwam dankzij al deze extra inkomsten van deze maand uit op 890 Euro! Bijna genoeg voor een eerste aflossing van 1000 Euro. (Yes!)

Hoe deden jouw inkomsten het afgelopen maand?

9 opmerkingen:

 1. Leuk om te lezen! Hier gaat Euroclix ook heel goed. Ik spaar nu wat langer door om meer rendement te halen. Ook Adsense gaat erg goed en daar verwacht ik dit jaar iedere maand een uitbetaling van. Zijn toch erg leuke extraatjes :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat schiet op. Zoveel hebben wij niet binnen gehad de afgelopen maand..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nice! Dat zijn de betere bedragen. Ik zette deze maand weer eens wat boeken te koop via Bol.com en dat leverde binnen 2 weken een leuk bedrag op. Is overigens alleen zinvol als een boek als brievenbuspakje verzonden kan worden, anders levert het te weinig op.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat klinkt ook goed! Ik heb bol.com ook wel eens geprobeerd maar nooit een succes geweest helaas.

   Verwijderen
 4. Oh wat een goede score. Ga zo door! Ik verkocht in totaal (tot nu toe) voor €100,05. Dat ruimt op!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Netje hoor die verkopen op marktplaats, wij kwamen helaas niet verder dan € 7,50! Goed bezig en blijf je volgen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nieuwe kansen volgende maand toch! Ik moet soms ook echt even goed nadenken wat ik nog zou kunnen verkopen.

   Verwijderen

Leuk dat je reageert!