vrijdag 8 december 2017

Uitbetaling Panelwizard

Op 7 december kreeg ik een uitbetaling van Panelwizard binnen. Deze betaling bedroeg 22 Euro. Minder dan ik had verwacht, want ik had nog ruim 25 Euro uitstaan via hen.

Ik keek het even na, en het blijkt dat de uitbetaling in december geldt voor de periode t/m oktober. Dus alles wat je daarna bij elkaar spaart is voor de uitbetaling van juni. Dus in juni krijg je van november t/m april uitbetaald. Dit zorgt ervoor dat ik nu al 5 Euro klaar heb staan voor de volgende keer. Ook leuk.
Na het invullen van elke enquête krijg je de keus of je het naar je eigen spaarpotje wilt doen, of naar een goed doel. Toen de orkaan Irma net was geweest, wilde ik het daaraan geven. Dit bedrag ging daar dus ook heen en werd niet uitbetaald dit keer.

Totaal heb ik al meer dan 80 Euro van panelwizard uitbetaald gekregen in de afgelopen 2,5 jaar. Ik blijf erbij dat ik het een leuke bijverdienste vind, die ook netjes en regelmatig uitbetaald. Goede enquêtes, leuke vragen en elke vraag krijg je betaald (ook als je na drie vragen uitvalt). Als je ook lid wilt worden kun je dat via deze link doen, dan krijgen we beide 1 Euro.

Uiteraard heb ik de 22 Euro overgemaakt op de spaarrekening voor de hypotheek aflossing. Inmiddels was daar ook rente op gestort, namelijk 0,58 Euro. Echt top!
Heel langzaam kruip ik dichterbij naar het (huidige) einddoel van dit potje, de 1000 Euro waarmee ik graag een stukje van de aflossingsvrije hypotheek wil aflossen. Met de huidige snelheid duurt dit nog wel een jaartje of twee.. Ik zit nu pas op 300 Euro.

Er staan nog wel wat dingen op marktplaats, maar ik verwacht daar geen grote klappers mee te maken deze maand. Het lijkt weer wat stil te vallen.

Ben jij lid van panelwizard? Hoeveel kreeg jij uitbetaald?

6 opmerkingen:

 1. €28,60 uitbetaald gekregen, terwijl ik ook op iets meer had gerekend.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Lekker bedrag! Nu weet je hoe het komt dat het iets minder is ;)

   Verwijderen
 2. Bij mij slechts €5,-. Ik krijg nauwelijks enquêtes.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is inderdaad niet veel. Ik ben benieuwd waarop ze dan selecteren. Wij zouden in dezelfde doelgroep moeten vallen toch? vrouw, parttime werk, onder de 35..

   Verwijderen

Leuk dat je reageert!