donderdag 28 december 2017

Extra inkomsten december

Einde van het jaar. Hoe waren de inkomsten deze maand?

Panelwizard
Ik kreeg een uitbetaling van Panelwizard, mijn favoriete enquêtebureau. Dit was 22,00 Euro. Een bedrag van mei t/m oktober bij elkaar gespaard. Omdat ze twee keer per jaar uitbetalen is dit een goede opbrengst vind ik.

Rente
Een van onze banken geeft altijd op 1 december de rente. In mijn potje 'aflossing hypotheek' kreeg ik zo mooi 0,58 Euro binnen. Wie het kleine niet eert...

Verkopen
Ik zette een aantal dingen online, op marktplaats en op lokale verkoopgroepen via facebook. Kleding, boeken etc. Toch verkocht ik bijna niets. Een (kinder)feestjurk voor 4,00 Euro via MP. Daarna nog een winterjas voor 3,50 Euro. De lokale groepen lopen echt niet. Iedereen probeert z'n dingen te verkopen, maar er reageert bijna nooit iemand lijkt het. Terwijl ik van anderen echt hoor dat zij zo bijna alles kwijtraken. Vreemd toch?
Dus ik koos ervoor om nog meer dingen weg te geven, want ik ben sowieso blij als ik andere mensen blij kan maken!

Euroclix
Uiteraard haalde ik niet in deze maand de 2600 clix binnen om mijn doel van 10.000 clix te halen. Ik kwam wel een stuk dichterbij door (nog maar 1500 nu) een paar enquêtes in te vullen en nog wat clix te krijgen over online aankopen die ik deed. Lang leve hema.nl en bol.com op het moment dat je nog niet de stad in kan! (Ik ben nog herstellende van de operatie) Alles vanaf de bank bestellen en er bovendien nog euroclix over krijgen ook, toch wel handig in deze tijd.

Dus december leverde totaal 22,00 + 0,58+ 7,50= 30,08 Euro op. Binnenkort zet ik op een rijtje hoeveel ik in 2017 heb verdiend aan extra inkomen. Oftewel, hoeveel ik zelf extra heb bijgedragen aan onze hypotheekaflossingen van dit jaar.

Hoe was jouw december? (Qua geld of qua geluk?)

1 opmerking:

  1. Nou, toch weer mooi gedaan! Ik verkocht deze maand wat boeken en kreeg inderdaad ook wat van Panelwizard. De grootste klapper maakte ik echter met Euroclix, waar ik er 50.000 van kon inwisselen voor €850. Dat is meteen naar mijn beleggingsrekening gegaan, om mijn doel voor 2017 te halen.

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je reageert!