vrijdag 1 december 2017

Extra inkomsten november

De maand november is voorbij gevlogen. Ik was deels ook knock-out natuurlijk door de narcose en de zware pijnstillers erna, dat heeft vast geholpen. Het was voor ons een drukke maand. Verjaardag, mijn operatie, het herstel erna en alles wat op mijn mans schouders kwam.

Toen ik weer een beetje hersteld was maar nog steeds niet uit huis kon, heb ik geprobeerd om onze extra inkomsten maar weer een boost te geven. Dit was niet heel makkelijk.  

Enquêtes invullen
Bij euroclix kon ik slechts twee extra onderzoeken doen in die week, dus dat schoot niet echt op. Gelukkig de week erna nog eentje. Toch zit ik inmiddels ruim op de 7400 clix. Op weg naar de tienduizend. Er komt nog een grote brok van 800 clix binnen van de overstap van zorgverzekering, maar daarmee ben ik er nog niet. Zou ik het nog halen in dit jaar? Ik betwijfel het...

Panelwizard had ook maar een vragenlijst voor me. Ik zag wel (bij het inloggen) dat ik in december bijna 25 Euro uitbetaald krijg. Dat is een mooi vooruitzicht!

Bloggen
Als ik meer aandacht aan bloggen besteed levert dat geen geld op, maar hopelijk wel wat geïnspireerde lezers voor de lange termijn. (Geld verdienen met bloggen is moeilijk in een land met zoveel bloggers.)

Ik veranderde m'n layout, (hoe vind je het geworden?) en toen bleek ik opeens ook mijn advertenties al een aantal dagen niet meer te hebben. Oeps! Dan is het helemaal onmogelijk om iets te verdienen met je blog. Inmiddels zijn er weer een aantal advertenties te vinden dus kan het weer gaan lopen.

Reviews schrijven
Ik probeerde om reviews te schrijven voor Klezzer. Dit platform lijkt helaas een beetje tot stilstand gekomen. Vorige week leverde het bijna niks op, de week erna al iets meer. Een aantal mensen schrijven nog reviews, maar niet zoveel. Ik ben er duidelijk te laat ingestapt. Mogelijk kan ik nog wel wat geld verdienen door bijvoorbeeld 'schrijver van de week' te worden. Ik twijfel of ik daar tijd in wil steken. Het concept spreekt me wel heel erg aan. Reviews schrijven en daarna elke maand een deel van het inkomen krijgen. Passief inkomen dus. In theorie heel erg leuk! 

Marktplaats boost
Dus ik besloot nog even rond te kijken in huis en in m'n foto's. Helemaal in lijn met het minimaliseren ook! Sommige items op Marktplaats waren verlopen, en kon ik dus opnieuw plaatsen. Ik ontdekte dat ik nog gloednieuwe earphones van apple in mijn doosje van de telefoon had zitten. Die ik overduidelijk niet gebruik. Hoppa op MP. Winterjas kind, winterjas van mezelf, glazen plaat van de magnetron (alweer!). Zo kon ik toch nog wat extra euro's verdienen die meteen naar onze aflosrekening overgemaakt werden.
Totaal verkocht ik deze maand 8 items voor 49,50 Euro. Op de aflosrekening staat nu dus 274,50 Euro (Op naar de 1000!). Er staan nog wat dingen gereserveerd.

Hoe deden jouw inkomsten het in november?

8 opmerkingen:

 1. Het wordt wel een beetje vol allemaal, zelfde als bij "huisvlijt" zeg maar
  Past die schoen je nog?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt voor je feedback. Vol is niet het idee, ik ging eigenlijk voor minder afleiding ;) Misschien binnenkort nog eens een ander template uitproberen.

   Verwijderen
 2. Toch nog leuk bezig geweest! En leuk om eens een andere layout te zien :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hier geen inkomen als moeder. Wel veel liefde van mijn kinder :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Naar het schijnt doet United Wardrobe het ook goed. Eens neuzen tussen je kledij en eventueel op deze app plaatsen. Een beetje zoals marktplaats maar dan enkel voor kledij!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik probeer ook via euroclix wat bij te verdienen, maar het gaat niet zo hard. Nu bijna bij de 2000 clix, en ik wil ze bij 5000 weer laten uitbetalen. Mijn marktplaats advertenties zijn ook verlopen, dus die moet ik er binnenkort maar weer eens opzetten.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Google adsense is voor mij een goede bron van inkomsten. Ik zou die zeker op je blog zetten als ik jou was. Deze nieuwe look vind ik wat minimalistisch.

  N.B. je kunt de lelijke cookies bar ook onderin je blog zetten. Op bloggenenloggen.nl staat een tutorial hoe je dat doet.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat stoer dat je hier zo open over schrijft. Ik vind dat soms nog wel een dingetje hoor haha

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je reageert!