donderdag 18 juni 2015

Optimistische weekplanning

Weet je nog vorige week, toen ik schreef over een betere balans tussen 'doen' en 'me-time' in de vrije uurtjes die ik heb? (mocht je die gemist hebben... klik hier)

Vol goede moed begon ik eraan deze week. Ik keek naar mijn strak geplande agenda en dacht: wow, als dit gaat lukken kan ik heel veel doen deze week, heel veel mensen spreken en heb ik tijd voor mezelf!

Het ging perfect, totdat het maandag was.  Peuter had de waterpokken. Enkele dagdelen niet naar de peuterspeelzaal toe, en soms wat hangeriger op andere momenten maakte dat mijn week verre van efficiënt was. Dus me-time had ik net toen ik de was opvouwde ;) Of nu, terwijl ik deze blog tik.
Nee straks, als ik het tijdschrift ga lezen wat net op de deurmat viel. (Cadeautje van mijn schoonmoeder, lief he?)

Onverwachte dingen zullen vermoedelijk altijd deel uitmaken van je dagelijks leven. Daar valt niet tegenop te plannen. Volgende week een nieuwe kans!

2 opmerkingen:

  1. tijdschrift lezen ? wauw kom jij daaraan toe?!! ;) ik heb nog 4 margrieten en libelles liggen van mn geinde tijdschriftenbonnen en ben nu opeens heel blij dat he tmaar tijdelijke abonnementen zijn... :p kom er echt niet aan toe (ik vind blogjes lezen en fb leuker savonds op de bank met de tv aan... tja.. keuzes :p ik dacht dat ik tijd en energie had voor een leuk tijdschrift maar blijkt dus dat er nauwelijks tijd voor is ;))

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik kijk geen tv, dat scheelt. Maar ik heb soms ook weken geen tijd voor een tijdschrift hoor. Heel blij dat je dan niet aan een jaarabonnement vastzit inderdaad!

      Verwijderen

Leuk dat je reageert!