maandag 12 september 2016

Online verdienen: waardevolle mening

Zoals ik eerder al zei ben ik een aantal manieren van online geld verdienen aan het uitproberen. Als ik weet of het werkt en hoe handig het is kan ik het met jullie delen.

Via medeblogger 'Op naar een koophuis' heb ik gehoord over een manier om online cadeaubonnen te verdienen met het invullen van vragenlijsten. Je kunt cadeaubonnen van 10 euro krijgen van een paar bekende winkels, of een vvv-bon kiezen.

Lid worden kostte veel tijd, minstens 15 minuten om je profiel in te vullen en geen enkele beloning daarvoor (zoals bijv bij euroclix wel is). De eerste dagen kreeg ik geen vragenlijsten. Later wel een aantal. Wat me opviel, ze doen het meestal niet op een smartphone. Dus dan krijg je een melding dat het niet werkt op je telefoon, of soms zeggen ze 'vragenlijst zit al vol'. Terwijl als je dan inlogt op de computer, je de vragenlijst wel kan doen. Ik zit geen hele dagen achter mijn laptop, dus het is jammer dat smartphone niet werkt.

Is de vragenlijst nog beschikbaar, dan moet je een aantal aanvullende vragen beantwoorden. Soms 5, soms 10. Heel vaak viel ik dan alsnog buiten de categorie. Bijvoorbeeld omdat ik geen nieuwe auto ga kopen, maar tweedehands. Of omdat ik niet zoveel modetrends volg. Tja, ik vul ook absoluut niet de gewenste antwoorden in, maar gewoon mijn mening.

In een week tijd heb ik denk ik 10 lijsten aangeboden gekregen. Twee waren al vol, voor zes ben ik afgewezen en twee heb ik in kunnen vullen en 1,00 Euro beloning per stuk voor gekregen.

Mijn waardevolle mening is nog niet onwijs positief over de website waardevollemening.nl  tot nu toe.

Kende jij deze site al? Wat is jouw ervaring?

8 opmerkingen:

 1. Ik was ook niet tevreden over waardevollemening.nl dus ik ben daar mee gestopt. De enige website die ik (naast Euroclix) nog gebruik om geld te verdienen met online vragenlijsten is opinionbar.com. Gemiddeld krijg ik 3 vragenlijsten per week toegestuurd waarvan ik meestal voor 2 in aanmerking kom. Hier krijg je meestal ook €1 per ingevulde vragenlijst (soms iets meer), maar krijg je ook €0,10 of €0,20 als na enkele vragen blijkt dat je niet aan het juiste profiel voldoet.
  Hier kun je niet sparen voor cadeaubonnen, maar alleen voor uitbetalingen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt voor de tip. Deze ga ik dan ook eens uitproberen.

   Verwijderen
 2. ik kende deze nog niet. Maar met die afwijzingen na allerlei introductievragen word ik bij Euroclix ook om de oren geslagen. Heel irritant. Laatst kreeg ik zelfs clix omdat ik zo vaak was afgewezen....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is gek! Ik had het idee dat het wat beter ging met de vragenlijsten van euroclix. Voorheen ben ik er ooit mee gestopt om die reden!

   Verwijderen
 3. Wat vervelend dat dit zo regelmatig voorkomt. Ik ben nog steeds positief. Maar ik bewaar de enquêtes inderdaad ook vaak tot ik achter de laptop zit. Dus het probleem met de smartphone ontwijk ik zo meestal. Ik blijf nog steeds overwegend positief. 😉
  Lief dat je mijn naam noemt trouwens, bedankt!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah slim. Misschien pas ik gewoon minder goed in het profiel als jij?

   Verwijderen
 4. Ik heb het idee dat als je je uitrekent wat dit je per besteed uur oplevert, het echt zonde van de tijd is. Maar goed, het is natuurlijk wel een leuk spaarpotje.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik denk dat je gelijk hebt. 4Euro per uur ofzo. Maar voor sommige mensen is dit natuurlijk de enige vorm van bijverdienste die ze aankunnen gezien fysieke gesteldheid bijv. Dan is 4 Euro per uur beter dan niks.
   Hoeveel zou je tegenwoordig nog krijgen voor een krantenwijkje?

   Verwijderen

Leuk dat je reageert!