donderdag 22 oktober 2015

Verbouwing update

Tja, hoe gaat het nu met de verbouwing?

Nou, we komen er wel. Helaas alleen niet zo snel als we zouden willen.
Voorlopig kan ik weer even wassen en drogen, want we hebben de wasmachine provisorisch aangesloten sinds vorige week de muur in de voorstrijk stond. Deze week worden de muren op de voorzolder (en dus ook bij de wasmachine) voor de laatste keer geverfd en dan kan de wasmachine op z'n eigen plek. De droger staat nu in een van de slaapkamers met een verlengsnoer. Niet ideaal, maar beter dan steeds bij vriendinnen of de buurvrouw moeten aankloppen.

Toen de dakkapel erop zat, het elektra gedaan was en daarna alles was gestuukt moesten we ruim 1,5 week wachten. Het was niet eerder droog. Toen het droog was konden we voorstrijken. En na de voorstrijk moet je nog verven. Gelukkig hadden we goede (dure) voorstrijk en dure latex, dus allebei een keer aanbrengen was voldoende. Ik moet er niet aan denken dat ik een goedkope pot gamma latex had, en er alsnog twee keer overheen moest. Het is meer dan genoeg werk. (Tijd is geld toch?)

Nu wacht de aannemer tot wij klaar zijn met verven, omdat dan alle elektra kan worden afgemonteerd en de radiatoren kunnen worden geplaatst. Dus dat kan binnenkort.
Dan ben je er natuurlijk nog niet. Lampen monteren, vloertjes leggen, de dakkapel gronden en aflakken en in de opbergruimte ook iets voor op de vloer.
We hopen heel erg dat we over drie weken klaar zijn. Gelukkig krijgen we af en toe hulp, want als je drie kleine kinderen hebt lukt samen klussen niet zo goed...

Ik ben er onderhand wel klaar mee, en ben heel blij dat we voorlopig even klaar zijn met verbouwingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Leuk dat je reageert!