woensdag 7 oktober 2015

Speelgoed overflow

Zie je deze foto?
De speelgoedkist puilt uit! 

En dit is (uiteraard) niet het enige speelgoed wat we hebben. Er ligt nog een kastje vol in de woonkamer met boeken en duplo. In de slaapkamer van de kinderen liggen nog playmobil, LEGO, poppenspullen en meer. Op zolder staan nog 2 kisten met 'ruil-speelgoed'. Om af en toe om te wisselen voor nieuw speelplezier. En in de schuur ligt nog buitenspeelgoed etc. 
Binnenkort komt er ook weer een verjaardag aan.... Zelfs mijn dochter zei dat het weer eens tijd werd om speelgoed weg te gaan geven omdat we teveel hebben. (Haha, goed opgevoed hè?) 

Mijn plan voor deze woensdagmiddag: met de kinderen samen speelgoed uitzoeken en opruimen. Wat goed is kan worden weggegeven of verkocht. Ik wil van elk kind minstens 2 dingen wegdoen. Dat klinkt misschien weinig, maar kleine frutsels tellen niet mee! 

Wat ga jij vanmiddag met je kinderen doen? 1 opmerking:

 1. Hallo en welkom bij Spotlight Global Loan Services, mijn naam is Claudia Klein, ik ben een geldschieter en ook een kredietadviseur.

  Heeft u dringend financiële versterking nodig? Heeft u een lening nodig voor verschillende doeleinden? als uw antwoord ja is, zal ik u adviseren contact op te nemen met mijn bedrijf via | spotlightglobalservices@gmail.com | of stuur ons een bericht op WhatsApp: +4915758108767 | en binnen 24 uur een lening op uw rekening hebben, omdat we uitstekende leendiensten over de hele wereld bieden.

  We bieden allerlei soorten leendiensten aan (persoonlijke lening, zakelijke lening en nog veel meer), we bieden zowel langlopende als kortlopende leningen aan. Mijn bedrijf helpt u met een breed scala aan leenproducten verschillende doelen te bereiken.

  We weten dat het verkrijgen van een legitieme lening altijd een groot probleem is geweest Voor mensen die een financieel probleem hebben en er een oplossing voor nodig hebben, vinden veel mensen het zo moeilijk om een ​​lening met eigen vermogen te krijgen van hun lokale banken of andere financiële instellingen vanwege hoge rente tarief, onvoldoende onderpand, verhouding schuld / inkomen, lage credit score of andere redenen.

  Geen wachttijden of stressvolle bankbezoeken meer. Onze service is 24/7 beschikbaar - u kunt een lening krijgen en uw transacties voltooien waar en wanneer u die nodig heeft.

  Wij bieden 24-uurs lening van wereldklasse. Voor vragen / vragen? - Stuur een e-mail naar | spotlightglobalservices@gmail.com | of stuur ons een bericht op WhatsApp: +4915758108767 | & Ontvang in een oogwenk een reactie.

  Uw familie, vrienden en collega's hoeven niet te weten dat u weinig geld heeft, schrijf ons gewoon en u ontvangt een lening.

  Je financiële vrijheid ligt in jouw handen!

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je reageert!