dinsdag 7 september 2021

Extra inkomsten juli 2021

Welkom bij mijn maandoverzicht van juli! 

Met dit overzicht probeer ik zo te laten zien hoe ik dat doe, extra inkomsten verzamelen. Ik ben een (zeer) parttime werkende moeder op dit moment, fervent bespaarder en ook hobbyblogger. Een beetje sprokkelen kan toch leuke bedragen opleveren op jaarbasis. Bovendien wil ik graag eerder van onze hypotheek af. Eigenlijk is aflossen mijn hobby!
Hiervoor sprokkel ik dus op verschillende manieren geld bij elkaar en dat stort ik op een aparte spaarrekening. Normaal gesproken stort ik het meteen naar de hypotheek als ik de 1000 Euro aantik. Maar… op dit moment zijn we aan het verbouwen en er liggen al diverse rekeningen voor meerwerk op de planning. Ik ga het geld nu waarschijnlijk toch nog even bewaren voor de inrichting van onze aanbouw, of noodzakelijke kosten zoals raambekleding of de vloer.


Ik probeer dus zoveel mogelijk extra inkomsten te genereren door diverse activiteiten online. Gewoon normale activiteiten, die legaal zijn en ik ook netjes opgeef bij de belastingdienst. Afgelopen maand ging dat zo:

Panelwizard
Ik kreeg de uitbetaling in juni, dus deze maand niks. De volgende uitbetaling komt in december, daar staat al 5,10 Euro voor klaar. (1,40 Euro meer dan vorige maand)
Wil je ook lid worden van Panelwizard? Klik 
hier. Je krijgt bij aanmelding 1 Euro startkapitaal, en ik ook. Jij kunt jouw kennissen ook weer lid maken. Panelwizard betaalt in juni en december uit, ongeacht het bedrag. Het zijn leuke enquêtes en je krijgt 0,10 Euro per vraag. Ook als je na 2 vragen toch niet geschikt bent.

Euroclix
Euroclix leverde me in juli 1005 clix op. Mijn saldo staat alweer op 1894 clix. Ik wil doorsparen tot de 10000 (150 euro) of 20000 clix (325 euro).

Hoe kwam ik aan de punten deze maand? De 10% verdiensten over alle clix die al mijn vrienden binnenhaalden was prima: 613 clix. Ik bracht helaas geen nieuwe vrienden aan dus dit was 0 clix.

Ik klikte 53 keer op een mailtje, kocht voor 0 clix bij een webshop en verdiende 225 clix met onderzoeken afgelopen maand. Voor creditcardgebruik kreeg ik 99 clix. We doen zoveel mogelijk aankopen met de euroclix-creditcard, en lossen die rekening natuurlijk meteen af zodat het geen geld kost, maar wel gratis clix oplevert. (Je krijgt 25 clix daarvoor, per 100 Euro die je uitgeeft.) Nog 10 clix met profielkenmerken updaten en 5 clix bij lotteryclix gewonnen.
De laatste maanden was waren mijn clix inkomsten niet zo hoog. Vorig jaar haalde ik meestal wel 1500 clix per maand binnen. Als je dat vergelijkt met de afgelopen maanden: juni 913 clix, mei 1086, april 1138 clix en 716 in maart dan is dat toch een groot verschil. Ik kocht zelf ook minder online, dus dan levert het ook minder op voor mezelf. Ik vermoed dat dit een trend is bij meerdere mensen. Ook weinig nieuwe vrienden zijn er via mij aangemeld, helaas. Toch ben ik heel blij met deze deels passieve inkomstenstroom!

Wil jij ook lid worden van Euroclix? Via mijn link krijgen we beide 150 clix (ongeveer 1,50 Euro waard). Ben je nieuw bij Euroclix? Lees ook eens mijn artikel met tips om je saldo te verhogen?

 


Marktplaats en minimaliseren
Ik blijf bezig met opruimen. Steeds radicaler. Wat we niet meer nodig hebben durf ik steeds vaker weg te doen. Inmiddels heb ik behoorlijk wat advertenties weer op marktplaats staan. Het is slechts tientjeswerk hoor, maar ik ben er blij mee.  
In juli verkocht ik boeken, een vaas en wat woondecoratie, een kinderwekker en een autostoel. Rond de 60 Euro was dit totaal. Ik gaf ook veel gratis weg.

Andere enquêtebureaus
Factsnapp betaalde uit in juni, dus nu weer even alleen maar enquetes invullen. Mijn spaarpotje voor december staat op 5,30 Euro. (2 Euro erbij in juli)
Ze doen leuke en heel korte enquêtes voor 0,10 Euro per vraag. Jij kunt zelf ook je vrienden hiervoor weer uitnodigen met jouw eigen link om wat extra’s te verdienen. Vaak ben je binnen 2 minuten klaar met hun vragenlijst. Via 
deze link kun je direct lid worden en krijgen we allebei 1 Euro startkapitaal. Vorig jaar verdiende ik 59 Euro met hun enquêtes.

Bij Opinionbar staat 3,75 Euro klaar, dit kan ik vanaf 10 Euro inwisselen. Ik val momenteel steeds buiten de boot. Via de link kun je lid worden en als je ook een enquête invult ben je ‘actief’, ik krijg dan 2,00 Euro op mijn account erbij (dank je wel!). Zelf kun je zo ook bekenden lid laten worden en de beloning uitbreiden. Je kunt het inwisselen voor cadeaubonnen van heel veel verschillende winkels of partijen.   
Bij 
GFK ben ik weer opnieuw aan het sparen voor punten. Als je op de link klikt van GFK kun je lid worden, maar er is geen beloning als je vrienden lid maakt. Gewoon alleen cadeaubonnen verdienen met vragenlijsten in je mailbox.

Overige inkomsten
Soms krijg ik met een affiliateIink naar bol.com een uitbetaling, de betaaldrempel is verhoogd naar 50 Euro, dus voorlopig moet ik nog een tijdje geduld hebben. Ik sta op 9,50 euro nu ;)
Hoe werkt het eigenlijk? Als er mensen via mijn link wat hebben gekocht krijg ik een kleine commissie, afhankelijk van het product. Het kost jou niks extra en sponsort mijn blog een beetje. (Super fijn, trouwens mag je vaker doen.) Sommige mensen verdienen hiermee honderden Euro’s per maand (zoals 
Iris uitlegt). Dat is mij nog nooit overkomen, maar ik hoop wel dat het zich wat gaat uitbreiden.  

Ik kreeg weer een uitbetaling van google. Erg fijn! Hoe je hiermee geld verdient? Dit ligt eraan hoe vaak mensen op de verschillende advertenties klikken via mijn blog. Dus dat is nogal een grillige manier van inkomsten verdienen. Toch zijn er ook mensen die hier veel geld mee verdienen elke maand. Top voor hen dat het zo goed werkt!


Totaalscore
Er staat dankzij alles bij elkaar deze maand dus flink wat extra’s op. Ongeveer 150 Euro heb ik extra kunnen storten op de speciale spaarrekening.
Vanwege de hoge meerwerk-rekeningen (door de aanbouw) die steeds komen, laat ik voor de zekerheid dit geld even staan en ga ik het niet aflossen voorlopig. Het heeft geen enkele zin om dit bedrag af te lossen, als we hierdoor later weer geld zouden moeten lenen. Dus nu pas op de plaats, en vooral extra sparen, verkopen op marktplaats en ik heb zoveel mogelijk extra gewerkt deze zomer. Dat levert in september toch 30 overuren op vermoedelijk.  

Hoe was jouw maand juli aan extra inkomsten? Nog bijzondere inkomsten?

 

2 opmerkingen:

  1. Altijd weer een feestje om dit te lezen en lekker herkenbaar. Wij bereikten afgelopen maand de 20.000 clix, maar hebben voor het eerste besloten om door te gaan naar de 30.000. Zal zeker nog wel een jaartje duren, maar geduld is een schone zaak. :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh leuk he! Ik vind dat ook zo leuk bij jou. De uitbetaling voelt ook extra leuk bij 30.000 clix vond ik. Alsof je echt een mooie stap vooruit had gemaakt op je spaarrekening ;)

      Verwijderen

Leuk dat je reageert!