woensdag 15 september 2021

Extra inkomsten augustus 2021

Welkom bij mijn maandoverzicht van augustus! 

Deze stond ook nog niet online zag ik. 

Met dit overzicht probeer ik zo te laten zien hoe ik dat doe, extra inkomsten verzamelen. Ik ben een (zeer) parttime werkende moeder op dit moment, fervent bespaarder en ook hobbyblogger. Een beetje sprokkelen kan toch leuke bedragen opleveren op jaarbasis. Bovendien wil ik graag eerder van onze hypotheek af. Eigenlijk is aflossen mijn hobby!
Hiervoor sprokkel ik dus op verschillende manieren geld bij elkaar en dat stort ik op een aparte spaarrekening. Normaal gesproken stort ik het meteen naar de hypotheek als ik de 1000 Euro aantik. Maar… op dit moment zijn we aan het verbouwen en er liggen al diverse rekeningen voor meerwerk op de planning. Ik ga het geld nu waarschijnlijk toch nog even bewaren voor de inrichting van onze aanbouw, of noodzakelijke kosten zoals raambekleding of de vloer.


Ik probeer dus zoveel mogelijk extra inkomsten te genereren door diverse activiteiten online. Gewoon normale activiteiten, die legaal zijn en ik ook netjes opgeef bij de belastingdienst. Afgelopen maand ging dat zo:

Panelwizard
Omdat ik in augustus veel werkte en op vakantie was, geen nieuwe enquêtes gedaan. De volgende uitbetaling komt in december, daar staat al 5,10 Euro voor klaar.
Wil je ook lid worden van Panelwizard? Klik 
hier. Je krijgt bij aanmelding 1 Euro startkapitaal, en ik ook. Jij kunt jouw kennissen ook weer lid maken. Panelwizard betaalt in juni en december uit, ongeacht het bedrag. Het zijn leuke enquêtes en je krijgt 0,10 Euro per vraag. Ook als je na 2 vragen toch niet geschikt bent.

Euroclix
Euroclix leverde me in aug 1266 clix op, best heel lekker! Mijn saldo staat alweer op 3180 clix. Ik wil doorsparen tot de 10000 (150 euro) of 20000 clix (325 euro).

Hoe kwam ik aan de punten deze maand? De 10% verdiensten over alle clix die al mijn vrienden binnenhaalden was prima: 769 clix. Ik bracht helaas geen nieuwe vrienden aan dus dit was 0 clix.

Ik klikte 41 keer op een mailtje, kocht voor 197 clix bij een webshop en verdiende 140 clix met onderzoeken afgelopen maand. Voor creditcardgebruik kreeg ik 117 clix. We doen zoveel mogelijk aankopen met de euroclix-creditcard, en lossen die rekening natuurlijk meteen af zodat het geen geld kost, maar wel gratis clix oplevert. (Je krijgt 25 clix daarvoor, per 100 Euro die je uitgeeft.) Nog 2 clix bij lotteryclix gewonnen.
De laatste maanden was waren mijn clix inkomsten niet zo hoog. Vorig jaar haalde ik meestal wel 1500 clix per maand binnen. Als je dat vergelijkt met de afgelopen maanden: juli 1005 clix, juni 913 clix, mei 1086 en (low point) 716 in maart dan is dat toch een groot verschil. Voor de verbouwing moesten we toch wat dingen online aanschaffen, dat zie je wel terug. Toch ben ik heel blij met deze deels passieve inkomstenstroom!

Wil jij ook lid worden van Euroclix? Via mijn link krijgen we beide 150 clix (ongeveer 1,50 Euro waard). Ben je nieuw bij Euroclix? Lees ook eens mijn artikel met tips om je saldo te verhogen?

 


Marktplaats en minimaliseren
Ik blijf bezig met opruimen. Wat we niet meer nodig hebben durf ik steeds vaker weg te doen. Inmiddels heb ik behoorlijk wat advertenties weer op marktplaats staan.
In aug verkocht ik een paar spellen. 20,50 Euro was dit totaal. Ik bleef ook veel gratis weggeven. Dit ruimt lekker snel op is mijn ervaring.

Andere enquêtebureaus
Factsnapp vind ik nog steeds leuk. Mijn spaarpotje voor december staat op 5,30 Euro.
Ze doen leuke en heel korte enquêtes voor 0,10 Euro per vraag. Jij kunt zelf ook je vrienden hiervoor weer uitnodigen met jouw eigen link om wat extra’s te verdienen. Vaak ben je binnen 2 minuten klaar met hun vragenlijst. Via 
deze link kun je direct lid worden en krijgen we allebei 1 Euro startkapitaal. Vorig jaar verdiende ik 59 Euro met hun enquêtes.

Bij Opinionbar staat nog steeds 3,75 Euro klaar, dit kan ik vanaf 10 Euro inwisselen. Via de link kun je lid worden en als je ook een enquête invult ben je ‘actief’, ik krijg dan 2,00 Euro op mijn account erbij (dank je wel!). Zelf kun je zo ook bekenden lid laten worden en de beloning uitbreiden. Je kunt het inwisselen voor cadeaubonnen van heel veel verschillende winkels of partijen.   
Bij 
GFK ben ik weer opnieuw aan het sparen voor punten. Als je op de link klikt van GFK kun je lid worden, maar er is geen beloning als je vrienden lid maakt. Gewoon alleen cadeaubonnen verdienen met vragenlijsten in je mailbox.

Overige inkomsten
Soms krijg ik met een affiliateIink naar bol.com een uitbetaling, de betaaldrempel is verhoogd naar 50 Euro, dus voorlopig moet ik nog een tijdje geduld hebben. Ik sta op 9,50 euro nu ;)
Hoe werkt het eigenlijk? Als er mensen via mijn link wat hebben gekocht krijg ik een kleine commissie, afhankelijk van het product. Het kost jou niks extra en sponsort mijn blog een beetje. (Super fijn, trouwens mag je vaker doen.) Sommige mensen verdienen hiermee honderden Euro’s per maand (zoals 
Iris uitlegt). Dat is mij nog nooit overkomen, maar ik hoop wel dat het zich wat gaat uitbreiden.  


Totaalscore
Er staat dankzij alles bij elkaar deze maand 20,50 Euro extra op de speciale spaarrekening.
Ik sta nu op 1135 Euro. Die blijf ik ‘reserveren’ totdat de verbouwing klaar is, en we daar geen kosten meer aan hebben omdat er steeds onverwachte kosten bij komen.
Enkele voorbeelden? De oprit is kapotgereden door de zware machines, dus die moet opnieuw gelegd worden en opgehoogd om de verzakkingen op te lossen. De post voor elektra valt een stuk hoger uit. Een stuk extra vloerverwarming, geluidsisolatie tussen het plafond, de goot moet worden aangepast en dat kost een dag werk etc. Zo blijven de rekeningen binnenstromen. Ik ga de komende tijd weer extra mijn best doen op marktplaats, want wat extra inkomsten kunnen we nog wel gebruiken.

Anyway, zo gaat dat vaak met verbouwingen. Het wordt wel mooi gelukkig.

Hoe was jouw maand augustus aan extra inkomsten?

 

3 opmerkingen:

 1. Het vele gratis weggeven is hier ook orde van de dag (nou ja week). Meer ruimte in hoofd en huis. Marktplaats loopt nog net zo hard, Euroclix gaat lekker de laatste tijd.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Fijn dat marktplaats ook goed loopt. Ik heb weer een stel xbox games erop gezet, dus hoop op wat extra verkopen. Er staat ook wat nieuwe kleding op, maar dat gaat helaas niet zo hard. Wat loopt er bij jou goed?

   Verwijderen
 2. Toch weer een leuk extra bedrag! Heb jij toevallig ook een activity tracker? Ik verdien met hardlopen elke maandag 17,50 aan cadeaubonnen van bol.com. Simpelweg door te gaan hardlopen met de asr app.

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je reageert!