maandag 11 juni 2018

Tips om je saldo te verhogen met Euroclix

Naar aanleiding van mijn inkomsten over de maand mei kreeg ik van collega blogger Miranda de vraag: hoe kom je aan zoveel clix elke maand? 

Daarom wil ik jullie graag mijn 'tips en trucs' geven. Ook heb ik een foto gemaakt van mijn clix inkomsten in de maand mei. Euroclix stuurt na elke maand een overzichtje, zodat je kunt zien hoe je aan je puntjes komt. Erg inzichtelijk.


1. Vraag je vrienden/familie lid te worden via jouw persoonlijke link
Je kunt zien dat ik vrij veel clix binnenhaal met 'vrienden' die lid worden of lid zijn geworden in het verleden. Deze maand is er een iemand lid geworden via mijn link. Dat geeft mij en hem/haar 150 clix.
Daarnaast krijg je dan 10% van de clix die jouw 'vrienden' binnenhalen, elke maand. Dus dat was deze maand 313 clix. Daar hoef ik dus niks actiefs voor te doen! Slapend rijk worden dus. Je hoeft hier geen blog voor te hebben, je kunt de link natuurlijk ook via whatsapp, Facebook of e-mail delen. 
Niet teveel spammen hoor, want dan raak je echte vrienden misschien kwijt ;) 
Iemand die van vragenlijsten invullen houdt heeft misschien wel interesse, of iemand die vrij veel online koopt ook. Moedig ze ook meteen aan om de Clixassistent te downloaden. (zie punt 3)

2. Deelname aan website acties
Misschien heb je zelfs geen idee wat hiermee bedoeld wordt? Dit zijn dus de dingen die je online koopt en/of afsluit via de website van Euroclix (EC). Als ik iets nodig heb wat ik online wil kopen dan zorg ik ervoor dat ik clix krijg. Je kunt dit doen door eerst naar de homepage van Euroclix te gaan, en dan te zoeken op de webwinkel. Het aantal webwinkels neemt steeds toe. Grote namen als bol.com, hema, blokker, booking.com en zelfs lidl.nl doen mee! In mei verdiende ik hier veel geld mee, omdat ik een duur apparaat kocht voor mijn keuken bij een webwinkel. Bovendien sloot ik ook een sim-only af voor 300 clix. Elk jaar wil ik overstappen van energieleverancier en ook over van zorgverzekering. Dat is handig om via euroclix te doen voor een extra zakcentje.

3. Clixassistent
Je installeert hun 'clixassistent' in je browser. Dit kan op de website van Euroclix. Hiervoor krijg je eenmalig 25 clix. Daarnaast helpt dit om websites in de gaten te houden die je clix geven. Zo mis je geen clix meer. Is het icoontje met de 'EC' oranje, dan kun je clix verdienen door erop te klikken. Is hij groen, dan heb je hem al ingeschakeld. Ook als je een verzekering of energieleverancier via EC afsluit kun je clix verdienen, zelfs bij vakanties boeken krijg je soms te zien dat de clixassistent een signaal geeft. 


4. Meedoen met online onderzoek
Als je nooit op de website kijkt, en alleen reageert op de onderzoeken die je per mail krijgt aangeboden dan verdien je misschien 150 clix per maand. Als je soms ook op de website kijkt bij 'panelclix' dan staat er veel vaker een onderzoek klaar dan je zou verwachten. Dus zo kun je nog wat extra puntjes bij elkaar harken. Via de pc vult vaak ook makkelijker in. Zo kun je soms wel 500 clix scoren in een maand.

5
. Klikken op emails

Spreekt voor zich. Telkens als ik een mail van Euroclix krijg, klik ik erop. Meestal is dit ongeveer 40-50 mails per maand. Dus 40-50 clix.

Aanbiedingen bij webshops
            
6. Mastercard
Omdat wij een Euroclix mastercard hebben, krijgen wij clix over de Euro's die we daarmee uitgeven. Dit is 0,25 clix per Euro die je uitgeeft. Dus mooi meegenomen als je toch al van plan was die creditcard te gebruiken. We betaalden er pas de vakantie van, en een ticket voor een conferentie. Zo tikt het toch aan.
In mei kreeg ik slechts 54 clix, dus dat ging om ongeveer 200 Euro. Uiteraard moet je er wel rekening mee houden dat je creditcard rekening op een bepaalde datum elke maand wordt afgeschreven. Dus 'reserveer' het geld er wel voor in je budget of je hoofd. Want zodra je schulden opbouwt met je creditcard is er niks voordeligs meer aan natuurlijk!
Inmiddels doen we er ook boodschappen mee bij de lidl en tanken, zo vaak als mogelijk gebruiken we de creditcard. 

7. Lotteryclix
Je kunt elke dag met lotteryclix meedoen (gratis lot) of je kunt gokken met je clix die je al hebt bij Luckyclix (dat doe ik zelf niet). Zelf klik ik wel eens op lotteryclix, maar het levert me soms iets op. Vaak een paar clix per maand. Je kunt wel 500 clix winnen elke week.

8. Vinden.nl
Wanneer je vinden.nl gebruikt als zoekmachine kun je daar clix mee verdienen. Maximaal 14 clix per dag. Lezer Maris zegt dat ze wel 90 clix per maand krijgt door hier nieuws te lezen en vinden.nl als homepage te gebruiken. Toch zeker wel de moeite waard! Wel de eerste keer, eerst even via de euroclix website naar vinden.nl gaan, anders tellen de clix niet mee. Ik vergeet het vaak, maar verdien er toch 5-10 clix per maand mee.

Heb jij nog mooie tips voor lezers om Euroclix te verdienen? Ik hoor graag van je!

9 opmerkingen:

 1. je kunt ook elke dag mee doen met lotteryclix. Zit onder winnen. Je kan daar elke dag een lot activeren (kleine moeite). meestal win ik niks of 1 clix maar deze keer heb ik 25 clix gewonnen 9ook een paar maal 5 clix). Tas niet heel veel maar alle beetjes helpen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. inderdaad, helemaal vergeten! Omdat ik deze maand niks won niet over nagedacht. Ik heb slechts 1x 1clix gewonnen, dus vind het zelf de moeite niet echt..

   Verwijderen
 2. Handig overzicht. Bij mij druppelt het altijd maar wat binnen. Volgens mij nog niet eens die 40-50 mails per maand hahaha. Kijk ook altijd met verbazing hoe anderen zoveel binnenhalen. Maar ik moet ook zeggen dat ik bijna nooit iets koop bij de bedrijven die er in het lijstje staan, alleen de AH, maar dat vergeet ik meestal. Maar toch, handig overzicht!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat scheelt inderdaad, als je niet veel online koopt. Ik bestel relatief vaak bij Bol, dus dat tikt dan toch aan.
   Bij AH bestellen zou je misschien kunnen werken met die clixassistent die je installeert in je browser, als reminder?
   Of bestel je via je telefoon? Dan kan dat weer niet volgens mij.

   Verwijderen
 3. Heel erg bedankt voor dit artikel, de meeste kende ik al, maar ik zal me toch eens verdiepen in die panelclix. Zoveel uitnodigingen krijg ik niet meer per mail. Super bedankt en ik zal dit artikelen delen begin juli in mijn doelen en duurzaam om ook mijn lezers te informeren.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk artikel! Zelf doe ik ook altijd mee aan de lotteryclix en het dagspel (die heb ik ooit wel eens gewonnen, dus 7,50 erbij gekregen toen). En verder ga ik ook een paar x per dag naar vinden.nl om via hun even op wat nieuwsberichten te klikken/ lezen, ook daar krijg je weer clix voor. Als je dat 3x per dag doet (eens in de 2 uur telt ie het sowieso) kom je toch ook weer rond de 90 clix per maand uit! Tikt ook weer wat extra aan!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hele goede, die van vinden.nl Dat heb ik ook wel een tijdje gedaan maar nu al lang niet meer aan gedacht. Mooie toevoeging! 90 clix per maand is zeker de moeite waard.

   Verwijderen
  2. Ja ik deed het eigenlijk nooit tot ik er een keer op terecht kwam toen dacht ik; yes, dit gaan we doen!!

   Verwijderen

Leuk dat je reageert!