donderdag 4 april 2019

Extra inkomsten van maart

Ook in 2019 houd ik mijn extra inkomsten maandelijks bij. Lezers vinden dit inkijkje leuk en waarderen het. Daarnaast vind ik het zelf ook heel handig om het elke maand te kunnen vergelijken. Plus het motiveert om soms nog even beter mijn best te doen.

Hier mijn overzicht voor maart.

Panelwizard
Een heel leuke enquête gehad de afgelopen maand. Er zit nu al 11,40 Euro in het potje. Bijna 3 Euro meer dan vorige maand.
Wil je ook lid worden van Panelwizard? Ze staan weer open voor nieuwe leden. Je krijgt 1 Euro startkapitaal, en ik ook. Bij vragenlijsten krijg je 0,10 Euro per vraag. Ze betalen altijd in juni en nov/december uit, ongeacht het bedrag.

Euroclix
Een redelijke maand gehad. Totaal kreeg ik in maart 1737 clix. Ter vergelijking: februari 3067 clix, januari 2463 clix, december 1065. Maart was niet echt geweldig dus, maar ook niet slecht.

Hoe kwam ik aan de punten? Ik kon vaak met onderzoeken meedoen, en de meeste waren ook echt leuk. Het leverde me bovendien 805 clix op. Daarnaast 72 clix voor online aankopen, 191 clix voor klikken op mails. Creditcardgebruik kregen we 86 clix voor.
Uiteraard kreeg ik ook de 10% over clix die alle vrienden verzamelden die maand. Omdat zij via mij lid zijn geworden levert dit een klein beetje passief inkomen op. Dit was 560 clix. Deze inkomsten zijn dus echt passief, want ik hoef er niks voor te doen. Dat kun jij dus ook proberen! Promoot Euroclix eens bij wat vrienden die wel van vragenlijsten houden, en een zakcentje willen verdienen. Geef ze jouw persoonlijke link en nodig ze uit.


Aan het einde van de maand zat ik op de 10537 clix. Mooi! Dit zou een uitbetaling van 150 Euro kunnen zijn. Het is verleidelijk om te laten uitkeren, maar toch ben ik aan het doorsparen tot de 20.000 clix. Dan wissel ik ze in en krijg ik 325 Euro (ongeveer 1/3 van een hypotheekaflossing) dus dat is de moeite waard. Ik heb in mijn doelen voor 2019 staan dat ik weer een betaling van 325 Euro via Euroclix wil verdienen. Ik ben goed op weg.
In totaal verdiende ik 2017 wel 8900 clix, in 2018 zelfs 22848 clix. Stijgende lijn dus!

TIP: Mocht je nu balen van de hoeveelheid Euroclix die jij hebt binnengehaald afgelopen maand? Neem echt even een kijkje bij mijn tips om je Euroclix saldo te verhogen. Dit gaat je echt helpen om een stijgende lijn te zien!

Aanbiedingen bij webshops
         
Marktplaats
Niks verkocht. Helaas. Ik ben intussen steeds meer ‘kleine’ dingen aan het opruimen/weggeven en wegdoen. Meer rust en ruimte is het doel, en hopelijk wat extra inkomsten. Helaas nog geen Euro’s ontvangen, maar wel wat meer plek in huis.

Overige inkomsten
Ik ben begonnen met het geven van bijles in februari. Dit op verzoek van een kennis die graag een bepaald vak wil halen. Dit leverde me ruim 55 Euro op in maart. Ook in april geef ik nog een paar keer bijles.
Verder vulde ik nog een lange enquête in waar ik een VVV-bon van 25 Euro voor krijg, maar die is nog niet ontvangen dus telt nog niet mee in de maand maart.

Ik ben redelijk tevreden over de afgelopen maand. De Euro’s gingen meteen naar de aflosrekening. We deden zelfs de eerste aflossing op onze hypotheek. Altijd weer een geweldig gevoel!

Hoe ging het bij jou in maart? Nog nieuwe bronnen van inkomsten gevonden?

5 opmerkingen:

  1. Netjes! Ik verdiende in maart juist heel goed 2804 clix. Dus voor mij een hele goede maand. Panelwizard staat pas op 4,10 euro bij mij, dus nog niet zoveel. Ik hoop de 5 euro nog te halen minimaal voordat ze deze zomer uitbetalen.
    Helaas nog even geen nieuwe inkomstenbronnen gevonden, maar wie weet binnenkort wel weer.
    Handig van die bijles! Waarin geef je bijles?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik had een goede maand wat betreft de Euroclix (voor mij doen dan) 1383 clix. Heel blij mee. Leuk overzicht weer!

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je reageert!