maandag 29 april 2019

Wat kocht ik op Koningsdag 2019?

Normaal ben ik enorm goed voorbereid voor Koningsdag, uiteraard volgens mijn eigen tips. Dit jaar lukte dat helemaal niet omdat we ook nog een midweek weg waren. Het enige wat ik nog kon bedenken was: plafondlamp voor kamer zoon en t-shirts voor dochter.

Toch is het me gelukt om meer uit te geven dan een paar Euro. Ik kocht namelijk nog meer natuurlijk! Door de regen was het wel een trieste boel, en had ik ook geen zin om al vroeg te zijn. Ik arriveerde pas om 8.30u op de vrijmarkt met mijn vader. Andere jaren beginnen we vaak minstens een uur eerder.

De score van dit jaar was:
2 t-shirts (dochter): 1 Euro
2 shirts lange mouw: 1 Euro
1 broek (dochter): 1 Euro
2 t-shirts (zoon): 1 Euro
waterschoenen: 1 Euro
9 boeken voor de kinderen: 3,40 Euro
2 jurken (niet op foto): 1 Euro
2 enorme bloempotten: 2 Euro
kastje: 2,50 Euro
plafoniere: 1 Euro


Ondanks de natte boel, goed geslaagd! Sommige dingen waren heel goedkoop omdat ze doorweekt waren (de jurkjes en het kastje bijvoorbeeld). Die gingen meteen in de was en pas in tweede instantie op de foto.
Het kastje past precies op mijn dochters nieuwe kamer, enorm blij mee. De grote bloempotten staan niet op de foto. De bloempotten staan nog bij mijn ouders want de auto zat vol.


Wil je mijn score van 2018 nog nalezen? Dat kan. Sommige items gebruiken we nog steeds! De dvd was een miskoop want die bleek stuk. Wanneer je zoekt op het label 'vrijmarkt' kun je al mijn avonturen hierover nalezen. 

De kinderen gingen ook nog op pad om zoveel mogelijk troepjes te kopen voor 2 Euro. Gelukkig viel de schade dit jaar mee. Een kind kocht leuke dingen: gocheldoos en knikkerbaan. De ander kocht veel boeken en een prul en de jongste kocht iets met geluid, maar hield geld over. Hij was nog blijer door het geld in z’n spaarpot te stoppen.

Wat kocht jij dit jaar? Of deed je andere dingen op Koningsdag?

2 opmerkingen:

  1. Netjes! Goede score. Ik kocht helemaal niks, zat lekker thuis voor de buis koningsdag te kijken. Was de hele week al weg geweest elke dag voor offertes, dus extra blij dat ik even niet weg hoefde!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super leuk om te lezen dit ik hou er van! En een hele goede score. Ik ga nog even snel die van 2018 terug kijken!

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je reageert!