maandag 24 september 2018

Die schouder

Als je je soms afvraagt waarom er zo weinig blogjes van mijn kant verschijnen, dan kan ik dat uitleggen. Misschien heb je mijn bericht over mijn blogstilte in juni al gelezen.

Hoewel ik vol goede moed, en met aanzienlijk minder pijn, na de zomervakantie weer begon met werken en de dagelijkse huis & mama-dingen, sta ik nu weer stil voor mijn gevoel.
De pijn is weer veel erger geworden in mijn schouder en bovenarm, en zorgt elke dag voor flink ongemak. Pijnstilling helpt nauwelijks, en zelfs een week zonder computer heeft niks geholpen.
Met de fysio was ik eigenlijk al klaar, want die wist ook niet wat ik had en kon het dus ook niet verhelpen. Lekker dan.

Voor de duidelijkheid, dit is niet mijn schouder. Ik zocht een toepasselijk plaatje ;)
Dus die schouder zit nog flink in de weg. Tijd voor een bezoekje aan de dokter. Die me gelukkig serieus nam en verder onderzoek laat doen. Fijnheid!

Voor mijn trouwe lezers betekent dit helaas nog een wat langere stilte. Genoeg ideeën, maar ik mis een personal assistent die alles uit kan werken en kan typen. Als er vrijwilligers zijn voor die functie hoor ik het graag ;)

De maandelijkse updates over de extra inkomsten probeer ik nog wel te plaatsen, want die zijn in een vast format. Hopelijk komt er binnenkort ook weer een gastblog voorbij. 

Tot snel!
6 opmerkingen:

 1. Balen zeg! Natuurlijk missen we jouw verhalen, maar vind het vooral vervelend voor jou. Heel veel beterschap!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat vervelend dat het nog niet beter gaat!! Uit ervaring weet ik dat het langer duurt dan je zou willen.
  Veel sterkte en beterschap gewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hopelijk brengt nader onderzoek duidelijkheid over de oorzaak! Sterkte ondertussen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha dat plaatje en je onderschrift!
  Vervelend wel, beterschap!

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je reageert!