zaterdag 25 november 2017

Extra geld verdienen?

Nu ik nog thuiszit, en nog bijna niks kan probeer ik wat extra tijd te besteden aan m'n blog. Door wat blogjes vast in te plannen, door een beetje bezig te zijn met de looks van de pagina (niet m'n sterkste kant, zoals je ziet).
Natuurlijk lees ik ook extra blogs, boeken, tijdschriften, kijk podcasts en ik ondekte de docu's op netflix. Ik probeerde wat nieuws uit voor mijn blogoverzicht over online geld verdienen.

Verder probeer ik wat extra enquêtes in te vullen via euroclix. Maar face it, daarmee verdien ik natuurlijk niet echt veel extra geld. Ik kom misschien 75 of 100 clix dichter bij mijn huidige doel(10.000 clix=150 euro). Dus eerder bij mijn uitbetaling, dat wel.
Ook diende ik een claim in, om de euroclix over mijn vliegtickets naar Praag te krijgen. Het koste even wat moeite, want ze stellen hoge eisen, maar het is gelukt. Weer 280 clix erbij.

Ik kan beter m'n energie steken in wat extra dingen verkopen via Marktplaats. Laatst vertelde ik al 'wat staat er bij mij op Marktplaats?' en dat was niet heel veel. Dan gaat het natuurlijk niet zo hard. Dus inmiddels heb ik nog wat foto's opgezocht op mijn telefoon en meer advertenties geplaatst. Liggen op de bank en intussen foto's uploaden is geen probleem. Met succes, want ik heb deze maand al 6 items verkocht, en een 7e gereserveerd. Uiteraard gaat dit geld in het potje voor de volgende hypotheekaflossing.

Dus nu maar even wat tijd besteden aan mijn extra inkomsten in harde euro's. Je moet toch wat als je ziek bent :)


6 opmerkingen:

 1. Extra inkomsten genereren blijft lastig vind ik. Het meeste zou je kunnen behalen bij een beter betaalde baan denk ik. Beterschap in elk geval.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat klopt, of een extra baan! Beide zijn voor mij geen optie op dit moment.
  Maar ‘dromen’ van passief inkomen is wel erg leuk natuurlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik had mijn ticket naar Oeganda begin 2017 ook via euroclix geboekt maar nooit wat gekregen. Hoe heb je dat bewezen dan?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als je er recht op hebt kun je een claim indienen. Dit is makkelijk te vinden op hun website. Daarna moet je met wat bewijzen komen, zoals rekening en datum etc.

   Verwijderen
 4. Bij mij moet je 10000 clix verzamelen voor 150 euro. Tikfoutje?
  Verder wens ik je veel beterschap!
  Irene

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je reageert!