maandag 2 oktober 2017

Inkomsten september

Ik verkocht slechts 1 item via marktplaats, het little people huis met wat accessoires. 15 Euro. Leuk natuurlijk, maar het zet geen echte zoden aan de dijk. Ons saldo voor de volgende hypotheekaflossing blijft dus een beetje steken.

Verder heb ik eigenlijk ook niks meer gevonden om te verkopen, op dit moment. Dus dat levert niks op. Maar...

Ik ruimde wel verder op in huis! Vier oude eettafelstoelen konden weg, een oude en brakke kinderstoel ook, de gratis fiets, nog wat klein spul en de kapotte waterkoker. Een afspraak met grofvuil inplannen en dat scheelde weer heel wat vierkante meters in huis en in de schuur. Trouwens zo typisch dat je de dag erna alsnog dingen bedenkt die je eigenlijk er ook bij had moeten zetten... zoals de oude buggy en het 'blad' van de kinderstoel.Daarnaast een tas kleding voor m'n neefje, en een tas met speelgoed. Het ledikant met beddengoed ging weg via de weggeefgroep, een van de matrassen naar m'n zusje, de slaapzakken verdeelde ik ook via de weggeefgroep. De zomer is nu echt voorbij, dus ook mijn eigen kledingvoorraad werd weer wat verplaatst en uitgedund. Er staat een mooie tas klaar die weg kan.Je zou haast denken dat dit lege kasten oplevert, maar het valt mee. Het geeft vooral wat mogelijkheden om te schuiven. Echt leger is het vooral in de woonkamer, dankzij die stoelen ;)Hopelijk was dit voor jullie inkomsten een betere maand. Krijg jij ook al de kriebels qua opruimen nu er weer een nieuw seizoen is begonnen?

9 opmerkingen:

 1. Door al dat schuiven creëer je weer ruimte om nieuwe dingen aan te schaffen. In september het kinderfietsje en voetbaldoeltje verkocht. Nu kan het tuinmeubilair de garage in.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klopt, ik had in dit geval al vier nieuwe stoelen aangeschaft, dus ze moesten echt weg.. haha.

   Verwijderen
 2. Nou toch in ieder geval wat. Ik kan me voorstellen dat het steeds moeilijker wordt om dingen te verkopen op marktplaats omdat je steeds minder goede spullen over hebt.

  Waren de stoelen niet meer te verkopen voor een heel klein prijsje? Gewoon een maand proberen en daarna alsnog weggooien als het niet gelukt is? Kan nu niet meer met die stoelen, maar misschien met de buggy? Wie zijn er klussers die hem graag voor een prikkie willen voor de onderdelen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klopt, op een gegeven moment is je huis leeg van verkoopbare spullen! Bovendien koos ik er dit keer ook voor om dingen weg te geven aan mensen die het nodig hadden. De dure ledikantmatrassen hadden misschien nog iets op kunnen leveren, maar soms is het ook gewoon nog leuker om iemand blij mee te maken!
   De stoelen hadden wij al tweedehands gekocht. Er zaten vlekken in die er ook met allerlei dure middeltjes niet uitgingen. Tenminste, de vlek wel maar de waterkringen bleven zichtbaar. Een aantal zaten ook niet meer lekker.
   Die buggy heb ik al geprobeerd, maar niemand had interesse. Tja, dan houdt het op he.

   Verwijderen
 3. Joh, iedere euro is er 1 en toch weer 15 euro :)... kHeb oktober een hele drukke maand, dus denk dat ik pas november weer aan de slag kan, maar wie weet toch iets eerder...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. qua inkomsten geen super maand september omdat ik in augustus 3 weken vrij was, dus nauwelijks inkomsten. gelukkig compenseerde de belastingdienst dat weer ;) door laat aangifte kregen we nu ons geld. meer dan mn normale salaris, dus er kon toch een flink bedrag naar de spaarrekening ipv dat we extra eraf moesten halen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oja zzp is natuurlijk zonder betaalde vakantie. Balen, maar fijn dat de BD wat geld gaf.

   Verwijderen
  2. ja idd, ach we zetten zelf genoeg opzij om het op te vangen gelukkig ;) zo kunnen we mindere maanden makkelijk opvangen

   Verwijderen

Leuk dat je reageert!