maandag 23 oktober 2017

Weekend weg met lief(de)

Kort geleden waren we 10 jaar getrouwd. Als gezin hadden we al tijd genomen om dit te vieren met een etentje bij een piratenrestaurant. Rib uit je lijf, met 5 personen daar uit eten, maar zeker de moeite waard. Zo leuk vonden de kinderen het! 

Nu hadden we begin van dit jaar al besloten om het ook samen te vieren tijdens een reisje. Hiervoor hadden we een groot deel van ons vakantiebudget gereserveerd. Daarom was onze zomervakantie vrij low budget. 

De kinderen mochten bij opa en oma logeren (heel fijn), en wij een paar dagen weg. We zijn in Praag geweest. Wat een prachtige stad! Daarbij vergeleken is onze architectuur maar magertjes...

De foto is niet heel scherp, maar wel door mij gemaakt en geeft een indicatie van de schoonheid van Praag.

Het bleek goedkoper en handiger om vlucht en hotel los te boeken, dus dat hebben we ook gedaan. Bovendien had je dan veel fijnere vliegtijden, een aanrader dus om het zelf uit te zoeken!

Toen we wisten wat we wilden boeken hebben we gekeken of het ergens goedkoper kon. 
Eenmaal op de goedkoopste site bleek ik er ook nog Euroclix mee te kunnen verdienen. 
Dit was handig te zien door de melding die je bovenin je website ziet (mits je een Chrome of  Firefox browser gebruikt). Dus ons reisje gaat ons ook nog bijna 900 clix opleveren als ik het goed heb uitgerekend. 

Ons laatste reisje samen bleek alweer vijf jaar geleden te zijn, eigenlijk te lang geleden. Dan denk je weer, oja dat moeten we vaker doen. Dus hopelijk kunnen we volgend jaar nog een keer een weekendje weg als stel. 

Al met al heel erg blij met deze mogelijkheid om dit reisje te maken, en natuurlijk met de geweldige tijd met mijn man!

4 opmerkingen:

 1. Heerlijk zeg! En Praag is inderdaad een prachtige stad. Wij zijn er vorig jaar een paar daagjes samen geweest, prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn zo samen op stap.
  Wij vonden Praag ook een prachtige stad en gaan zeker een keertje terug maar dan zonder de kinderen.
  Die zijn inmiddels al 18 en 12 dus we kunnen rustig een keer samen gaan eten. Ze hebben zo hun bezigheden of ze blijven samen thuis. Overigens komen ze niets te kort want we gaan regelmatig met hen wokken of naar de Japanner dat vinden ze heerlijk. Samen weg is wat langer geleden maar dat staat ook op de planning voor 2018.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk! Wij gaan elk jaar een weekendje samen weg rond onze trouwdag :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Klinkt gezellig en romantisch! Praag hoor er mooie verhalen over.
  Een paar jaar geleden heeft mijn man ook zelf alles los van elkaar geboekt! En dat was goedkoper dan de pakketreis die we naar dat zelfde plaatsje en exact zelfde hotel een aantal jaar daarvoor hadden geboekt.

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je reageert!