donderdag 17 augustus 2017

Slapend rijk(er) worden

Sinds 1,5 jaar spaar ik weer Euroclix. Vroeger deed ik dit ook al eens, in m'n studententijd, maar toen werkte het systeem minder goed. Vaak enquêtes invullen waar je niks voor kreeg. Ik denk dat ze het commentaar daarover ter harte hebben genomen want nu staat er soms bij 'we moeten je eerst een paar vragen stellen, val je dan alsnog buiten de doelgroep dan krijg je ter compensatie 5 (of soms 20) clix'. Pas kreeg ik ook een extra mail met de mededeling dat ik helaas vaak buiten de doelgroep was gevallen. Voor de moeite kreeg ik toen toch 5 clix. Natuurlijk, geen vetpot maar beter dan voorheen.
Je verdient clix door op reclamemails te klikken. 1 klik is 1 clix. (logisch!)

Soms krijg je een enquête en de verdiensten daarvoor zijn wisselend. Maar altijd minimaal 20 en soms zelfs 150 clix. Als je vaak online aankopen doet, kun je dit via hun site doen. Dan krijg je over je aankoopbedrag ook clix. Ik kocht een tijdje wel regelmatig luiers via bol, en zo verdiende ik toch wat extra's zonder moeite en lekker thuisbezorgd. Maar ook minder bekende websites doen eraan mee, diverse winkels, veel verzekeraars en ook energieleveranciers. Het loont de moeite te kijken voordat je iets afsluit via internet of een aankoop doet. Overstappen via Euroclix levert je soms precies dezelfde deal op als via een andere site, maar dan krijg je vaak nog 800-1000 clix erbij. Toch snel verdiend.

Op dit moment heb ik bijna 4000 clix klaarstaan. Ik zou dit kunnen laten uitbetalen als 2x 25 Euro, maar dat doe ik niet. Ik ga doorsparen tot 5000 clix, en dan kan ik het inwisselen voor 70 Euro. Het voelt alsof ik me zeer geduldig gedraag.

Het opsparen loont, omdat je een steeds gunstiger wisselkoers krijgt. Zie onderstaande tabel.


1.000 Clix € 10,-
2.000 Clix € 25,- + 25%
5.000 Clix € 70,- + 40%
10.000 Clix € 150,- + 50%
20.000 Clix € 325,- + 63%
50.000 Clix € 850,- + 70%


Hoe werkt het?
Je meld je aan bij Euroclix, meestal via een link van iemand. Dan vul je alle gegevens in en krijg je een start van 150 clix. Mooi begin, want je zou al bij 1000 clix je eerste 10 Euro kunnen laten uitbetalen. Die persoon via wie jij je hebt aangemeld, krijgt voor jouw aanmelding ook 150 clix. Daarnaast krijgt die persoon, 10% van alle clix die jij verdient ook als bonus elke maand. Dit is 'slapend rijk(er) worden'. Je hoeft er zelf niks voor te doen.

Het mooie is, dat jij hier ook van kunt profiteren. Jij kunt ook slapend rijk(er) worden! Door andere mensen enthousiast te maken en lid laten worden via jouw persoonlijke link. Deze vind je op jouw euroclix-pagina. Dit noemen ze 'vertel het een vriend'.
Zo krijg jij die 150 clix als je iemand lid maakt, plus 10% over hun verdiensten. Deze clix worden aan het eind van elke maand bijgeschreven en je krijgt een overzicht per mail. Heel handig. Als jet het lekker promoot bij jouw vrienden levert het je dus een klein beetje passief inkomen op!

Het werkt echt. Vorig jaar heb ik al 25 Euro uitbetaald gekregen, en pas geleden werd een vriendin van mij lid via mijn link. Diezelfde maand zag ik dat ik haar 150 startclix had gekregen, en nu krijg ik elke maand wat clix over haar verdiende saldo binnen.

Spaar geld met EuroClix
      

Natuurlijk is dit geen manier om echt rijk te worden. Uiteraard kun je beter werken in een gewone baan dan bijverdienen via zoiets. Of begin je eigen bedrijf. Maar niet iedereen heeft die mogelijkheden, en soms zijn die tientjes die je hiermee kunt verdienen net voldoende om je leven iets leuker te maken. In dat geval raad ik het van harte aan. Leg dit geld apart, doe er iets mee wat je echt leuk vindt en dan is het de moeite waard. Anders, vooral deze blogtip naast je neerleggen ;)

Hoe denk jij hierover?

6 opmerkingen:

  1. Goede uitleg! Ik zie het ook als een extraatje! En dat is tich leuk meegenomen, maar rijk word je er natuurlijk niet van!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Klopt, niet heel rijk natuurlijk. Maar in theorie kun je natuurlijk wel enkele tientjes per maand verdienen als meerdere mensen zich via jou aanmelden. Zeker als je lang bezig bent.
      Ik heb me een paar jaar geleden via jou aangemeld trouwens 😜

      Verwijderen
  2. Mooie uitleg, Euroclix is hot deze week :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat viel me ook op. Als ik het had geweten dan had ik de planning omgegooid. (Hij stond er al een tijdje in voor deze dag)

      Verwijderen
    2. Bij mij is hij ook vandaag gepost, haha. Toevallig! Ik won dus laatst 5.000 clix, nog even sparen en ik heb er 10.000. Mooie uitbetaling van €150,-.

      Verwijderen
  3. Ik ben er niet aan begonnen. Ik vind het vrij veel werk en ik houd niet zo van enquêtes ;)... Leuk dat het voor jou wel werkt!

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je reageert!