woensdag 11 januari 2017

Een vakantie zonder klussen

Wat een heerlijke vakantie was het!

Eerlijk gezegd moest ik ook even wennen. We hadden namelijk helemaal geen verplichte klussen staan. De afgelopen jaren altijd wel. Eigenlijk elke vakantie die we hadden, was er ook wel een klus te doen. Zeker vorig jaar na de zolderverbouwing waren we nog wel de laatste stukjes aan het schilderen in de kerstvakantie. Dus nu was er vrijheid en meer gezelligheid.
Zou ons huis dan eindelijk af zijn?

Nou...dat dan weer niet. Wel bijna af, of zo goed als. Maar er staan nog wel een paar kleine projectjes op de planning. Plus daarnaast zijn er ook regelmatig weer nieuwe dingen die moeten gebeuren. Dat zal ook wel zo blijven als huiseigenaar.

Wat moet er nog?
- Schuurdak gerepareerd (maar dat moet de aannemer komen oplossen).
- Keukenkraan vervangen.
- Het kapstok-gebied moet nog eens onderhanden genomen worden. Het plan is er wel, maar de tijd en zin nog niet. Uiteraard bedacht ik ook iets ingewikkelds met steigerhouten planken enzo. Dus dat ligt er nog even.
- Isolatie van de verwarmingsbuizen in woonkamer en op zolder.
- Nieuwe tochtstrip bij achterdeur fixen.

Maar verder is het wel af. Best heel fijn! Al kan de muur wel weer een verfje gebruiken. Iets met kinderhandjes en koffievlekken naast de prullenbak.

Is jouw huis wel eens helemaal af geweest? Of komen er dan ook gewoon weer nieuwe wensen bij?

3 opmerkingen:

 1. Wauw, wat lijkt me dat heerlijk zeg! Ons huis is nooit af. Er zijn altijd wel dingen die gedaan kunnen - lees: moeten! - worden. Helaas, maar dat vind ik ook wel zijn charme hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi! Ja eigenlijk is dat ook best fijn. Maar als ik bedenk dat we hier alweer ruim 3 jaar wonen, dan zijn we toch ook wel al zo lang aan het klussen geweest. Met regelmaat.
   Woon jij ook in een klushuis?
   Ps. Ik heb een vraag gesteld op jouw blog van 21 dec, als je tijd hebt om er eens naar te kijken binnenkort zou dat top zijn!

   Verwijderen
 2. we hebben ons huis pas (bijna) een jaar.. de buitenboel moet nog geverfd worden, een dakraam op zolder vervangen, de tuin.. nee nog genoeg wensen... evt nog verwarming op onze kamer op zolder... als dat allemaal is gedaan zijn er vast wel weer nieuwe wensen haha

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je reageert!